Φυσίγγια για την Φάσσα

Αυτό ή το percorso? Και αυτο με τεκνα ειναι απ'οτι ειδα. Εχει κατι ελάχιστες διαφυγές πυρίτιδας αρα αυτη μαλλον ειναι.....
View attachment 58260
Φυσικά όσοι το εχουν δοκιμάσει θα ήθελα να μου πουν και μια γνώμη.

ΥΓ. See yaaaa! Εφυγα για πανεπιστημιο τα λεμε μετα τις 8 παλι.hair.
Οτι κ να λεμε μας εφαγε η μοστρα πες στην nsi....

Με αυτές της καιρικές συνθήκες και μέχρι 4 βαθμούς με ενα αξιοπρεπές 34αρι ακόμη και 33αρι μια χαρά κανείς την δουλειά σου τα 36γρ τα θεωρώ υπερβολή. Εδώ χτυπάμε παπια με λιγότερα γραμμάρια και με περισσότερη υγρασία από το βουνό.

Ποσο πολλες δηλαδη Παναγιωτη?
Ειχα ριξει ενα κουτι 36 περυσι αλλα δεν εδωσα και πολυ σημασια...φετος πηρα μερικα 33αρια με g3000 επειδη μου αρεσαν.
Γενικά με την καραμπίνα δεν καταλαβαίνεις πολλά αλλά πέρσι που έριξα με δίκανο και Μπάικαλ βαρύ όχι ελαφρή όπλο τα 32 και τα 33 μου έφυγαν τα σφραγίσματα :)

Ειναι καλα φυσιγγια παντως
Να σου πω τα 33 jk6 που είχα πάρει δυναμίτες και δεν έλεγαν κάτι όπως και τα 38αρια που έχω πάρει δεν με έχουν ενθουσιάσει αντίθετα τα λαμπρό μπιτουρμπο 38 είναι εξαιρετικά. Καλά είναι τα black diamond και τα 32 νίτρο που έχω δουλέψει. Αλλά το έχω ακούσει από φίλου που κυνηγάω ότι έχουν πολλές πιέσεις και για αυτό και πολύ δεν τα δουλεύουν αλλά το διαπίστωσα και εγώ με το δίκανο. Τώρα με την αερίων που τα έριχνα πέρσι δεν κατάλαβα διαφορά αλλά την και το όπλο 3,4 κιλά.

Πράσινα φυσίγγια γαμηστερά ο ένας ,μια φορά κι ενα καιρό ο άλλος , μάλλον για εποχές ΠΑΣΟΚ θα μιλάτε .
Ωραία χρόνια . Γαμω τα μπασίματα !
.big smile.
Γιατί τα βρίζεις! Αφού ξέρουν ότι θα πας τον Νοέμβρη για αυτό αργουνε! .yel. :cool:

Γιατί τα βρίζεις! Αφού ξέρουν ότι θα πας τον Νοέμβρη για αυτό αργουνε! .yel. :cool:
Το καλό που της θέλω είναι να έχουνε μπει μέχρι τότε.
Αλλωστε τέτοια μπασίματα φίλε που γίνονται εδω και πολλα χρονια είναι μπασίματα "ΛΟΑΤΚΙ." Μαζεύονται και μερικές εκατοντάδες στα καρτέρια και γίνεται της κολάσεως Δεν με συγκινεί πια. .

Back