απο τωρα μεχρι τελος το ριχνεις ανετα.Οκ τουλαχιστον να ξερω ποτε να το ριξω!
απο τωρα μεχρι τελος το ριχνεις ανετα.Οκ τουλαχιστον να ξερω ποτε να το ριξω!
Οτι κ να λεμε μας εφαγε η μοστρα πες στην nsi....Αυτό ή το percorso? Και αυτο με τεκνα ειναι απ'οτι ειδα. Εχει κατι ελάχιστες διαφυγές πυρίτιδας αρα αυτη μαλλον ειναι.....
View attachment 58260
Φυσικά όσοι το εχουν δοκιμάσει θα ήθελα να μου πουν και μια γνώμη.
ΥΓ. See yaaaa! Εφυγα για πανεπιστημιο τα λεμε μετα τις 8 παλι
Ναι γενικα μπορει να ειναι λιγο πιο ακριβα ολα εδω πανω. Τουλαχιστον αυτο ειδα εγω!ω ρε κοπανανε εκει πανω αβερτα,ακριβα το πηρες.
Οκ!απο τωρα μεχρι τελος το ριχνεις ανετα.
Αυτο ειναι σιγουρο! Πουλαει η ομορφια γενικα....Οτι κ να λεμε μας εφαγε η μοστρα πες στην nsi....
Δεν έχω ιδέα, θα μάθω κ θα σου πω@aris_kalamata ξερεις τιποτα για το winner? Γιατι σε μαυρο? Ειδικη παραγγελια???
View attachment 58468
Εισαι ωραιος!Δεν έχω ιδέα, θα μάθω κ θα σου πω
Πολλές πιέσεις γενικά σε όλα τα όσκαρΔοκιμάστε και το oscar extra grand36 αξίζει!
Ποσο πολλες δηλαδη Παναγιωτη?Πολλές πιέσεις γενικά σε όλα τα όσκαρ
Γενικά με την καραμπίνα δεν καταλαβαίνεις πολλά αλλά πέρσι που έριξα με δίκανο και Μπάικαλ βαρύ όχι ελαφρή όπλο τα 32 και τα 33 μου έφυγαν τα σφραγίσματαΠοσο πολλες δηλαδη Παναγιωτη?
Ειχα ριξει ενα κουτι 36 περυσι αλλα δεν εδωσα και πολυ σημασια...φετος πηρα μερικα 33αρια με g3000 επειδη μου αρεσαν.
Ειναι καλα φυσιγγια παντωςΓενικά με την καραμπίνα δεν καταλαβαίνεις πολλά αλλά πέρσι που έριξα με δίκανο και Μπάικαλ βαρύ όχι ελαφρή όπλο τα 32 και τα 33 μου έφυγαν τα σφραγίσματα
Πάρα πολλές ,,κάποτε με τα κόκκινα του 32γρ ήμουν στο 100ρι 1ος στο βάθροΠολλές πιέσεις γενικά σε όλα τα όσκαρ
Αυτα εχω παρει κι εγω ΠαυλοΠάρα πολλές ,,κάποτε με τα κόκκινα του 32γρ ήμουν στο 100ρι 1ος στο βάθρο
Τα μόνα γαμηστερά που έβγαζε τότε ήταν τα μπλε 33γρ g3000 με τον πράσινο συγκεντρωτήρα
Να σου πω τα 33 jk6 που είχα πάρει δυναμίτες και δεν έλεγαν κάτι όπως και τα 38αρια που έχω πάρει δεν με έχουν ενθουσιάσει αντίθετα τα λαμπρό μπιτουρμπο 38 είναι εξαιρετικά. Καλά είναι τα black diamond και τα 32 νίτρο που έχω δουλέψει. Αλλά το έχω ακούσει από φίλου που κυνηγάω ότι έχουν πολλές πιέσεις και για αυτό και πολύ δεν τα δουλεύουν αλλά το διαπίστωσα και εγώ με το δίκανο. Τώρα με την αερίων που τα έριχνα πέρσι δεν κατάλαβα διαφορά αλλά την και το όπλο 3,4 κιλά.Ειναι καλα φυσιγγια παντως
Το είπες κάποτε!!!Πάρα πολλές ,,κάποτε με τα κόκκινα του 32γρ ήμουν στο 100ρι 1ος στο βάθρο
Τα μόνα γαμηστερά που έβγαζε τότε ήταν τα μπλε 33γρ g3000 με τον πράσινο συγκεντρωτήρα
Έτσι! Μια φορά κι έναν καιρό!Το είπες κάποτε!!!
Πράσινα φυσίγγια γαμηστερά ο ένας ,μια φορά κι ενα καιρό ο άλλος , μάλλον για εποχές ΠΑΣΟΚ θα μιλάτε .Έτσι! Μια φορά κι έναν καιρό!
Γιατί τα βρίζεις! Αφού ξέρουν ότι θα πας τον Νοέμβρη για αυτό αργουνε!Πράσινα φυσίγγια γαμηστερά ο ένας ,μια φορά κι ενα καιρό ο άλλος , μάλλον για εποχές ΠΑΣΟΚ θα μιλάτε .
Ωραία χρόνια . Γαμω τα μπασίματα !
Το καλό που της θέλω είναι να έχουνε μπει μέχρι τότε.Γιατί τα βρίζεις! Αφού ξέρουν ότι θα πας τον Νοέμβρη για αυτό αργουνε!