Και σ' αυτές αν τις κυνηγήσω νο7 .Τσαρτσαρες εδώ πάνω μονοΟκ...γιατι την τσίχλα θα την ποναγε το Νο7...;;;;
Εννοω να δουλευεις ενα νουμερο σκαγιου ταυτοχρονα Δημητρη.
Και σ' αυτές αν τις κυνηγήσω νο7 .Τσαρτσαρες εδώ πάνω μονοΟκ...γιατι την τσίχλα θα την ποναγε το Νο7...;;;;
Εννοω να δουλευεις ενα νουμερο σκαγιου ταυτοχρονα Δημητρη.
Και εγώ το γουστάρο πολύ το συγκεκριμένο και γενικά όλα τα RC απλά το συγκεκριμένο πέφτει κατακόρυφα η απόδοση του στις μέρες με υγρασία είναι περισσότερο καλοκαιρινό και για μέρες με νοθε του χειμώνα εκεί βγάζει τα μέγισταΕνταξει...αυτο δεν εχει να κανει...γουστα ειναι αυτα...οτι αρεσει κ ταιριαζει στον καθενα.
Γιατί τι έχει αυτή η εποχή ??μιλάμε για β.ελλαδα στα 1400Πως τους καρφώθηκε το rc 32 για αυτήν την εποχή?
Υγρασία δεν έχει?Γιατί τι έχει αυτή η εποχή ??μιλάμε για β.ελλαδα στα 1400
Εγώ δεν το έχω παρατηρήσει ποτέ αυτό με την υγρασία που λες φίλες μου με τα συγκεκριμένα φυσίγγια.ακομα και αλλαγές που έγιναν στα υλικά δεν είδα κάτι.το αντιθετο θα έλεγα μάλιστα ότι αποδίδουν και καλύτερα στις συνθήκες που λες ,εδώ πάπια στην έναρξη μέχρι Νοέμβρη κιρκιρια κυνηγουσαμε με αυταΥγρασία δεν έχει?
Μάλλον μιλάμε για διαφορετικό φυσιγγιο εγώ τo rc32 το έχω δει να πέφτει κατακόρυφα στην υγρασίαΕγώ δεν το έχω παρατηρήσει ποτέ αυτό με την υγρασία που λες φίλες μου με τα συγκεκριμένα φυσίγγια.ακομα και αλλαγές που έγιναν στα υλικά δεν είδα κάτι.το αντιθετο θα έλεγα μάλιστα ότι αποδίδουν και καλύτερα στις συνθήκες που λες ,εδώ πάπια στην έναρξη μέχρι Νοέμβρη κιρκιρια κυνηγουσαμε με αυτα
Από πόσο % υγρασία και πάνω πέφτει κατακόρυφα αυτό το φυσίγγι ;Μάλλον μιλάμε για διαφορετικό φυσιγγιο εγώ τo rc32 το έχω δει να πέφτει κατακόρυφα στην υγρασία
Με τι όπλο το δουλεύεις?Μάλλον μιλάμε για διαφορετικό φυσιγγιο εγώ τo rc32 το έχω δει να πέφτει κατακόρυφα στην υγρασία
Δεν μιλάμε για καθόλου διαφορετικό φυσίγγια φίλε μου.εγω αυτά τα φυσίγγια μέχρι και πέρσι και κάποια φέτος τα δουλεύω ανελεειτα και έχω βρει και 2 3 διαφορετικές πυρίτιδας μέσα επί σειράς ετών.Μάλλον μιλάμε για διαφορετικό φυσιγγιο εγώ τo rc32 το έχω δει να πέφτει κατακόρυφα στην υγρασία
Εγώ μιλάω για μακρινές τουφεκιές μετά τα 45 μέτρα στα 20 μέτρα παίζουν όλα λίγο πολύ και βέβαια μπορεί να έχετε ξηρό κρύο εδώ στα 1000% υγρασία από τις 3 το απόγευμα κλανουνΔεν μιλάμε για καθόλου διαφορετικό φυσίγγια φίλε μου.εγω αυτά τα φυσίγγια μέχρι και πέρσι και κάποια φέτος τα δουλεύω ανελεειτα και έχω βρει και 2 3 διαφορετικές πυρίτιδας μέσα επί σειράς ετών.
Αυτό το 28 μάλλινη και το διασποράς από τα παλιά ακομα με σκάγια σχήμα φακής ακόμα και στον Έβρο όταν χρειάστηκαν σε κάποια καρτερία μια χαρά έκαναν την δουλειά τους.το αντίθετο στην έναρξη είχαμε πάντα διαμπερή με αίματα αλλά αγοράζαμε ποσότητες.
Περάσματα Τσαρτσαρες οκτ μήνα με ψηλοβροχο και κρύο μέχρι το 2017 σε αυτές τις συνθήκες κανένα θέμα.ειδικα με ιταλικά όπλα κιχ κάτι μπερετες μαζί.
Πέρσι Φλεβάρη βόρεια Ελλάδα στα επιστροφια φασσες κουρνια από μετακίνηση σε οξιά κανένα πρόβλημα.(μεσαίες αποστάσεις -πυκνα)
Για το rc 32 μιλαμε
Με οπλα που δεν διαλέγουν φυσιγγια 302 και ένα μυδραλιοΜε τι όπλο το δουλεύεις?
Μια χαρά τα πάει η Μπερέτα και το μυδραλιο .ίσως άλλου υπάρχει το προβλήμα τοτεΜε οπλα που δεν διαλέγουν φυσιγγια 302 και ένα μυδραλιο
Που να έχουμε ξερό κρύο για λίμνες μίλησα και κιρκιρια.που υπάρχει ξερο κρύο μέσα σε λίμνη.τεσπα δεν θα κάνουμε και θεούς αλλά εμείς αλλά πράγματα βλέπαμε και βλέπουμε τι να σου πω.Εγώ μιλάω για μακρινές τουφεκιές μετά τα 45 μέτρα στα 20 μέτρα παίζουν όλα λίγο πολύ και βέβαια μπορεί να έχετε ξηρό κρύο εδώ στα 1000% υγρασία από τις 3 το απόγευμα κλανουν
Τι 45 μέτρα ρε φίλε και 32 γρ κιόλας εμπορικό,έτσι κρίνεις με τι βαραςΕγώ μιλάω για μακρινές τουφεκιές μετά τα 45 μέτρα στα 20 μέτρα παίζουν όλα λίγο πολύ και βέβαια μπορεί να έχετε ξηρό κρύο εδώ στα 1000% υγρασία από τις 3 το απόγευμα κλανουν
Έχει κάνει τίποτα στην Beretta και σκοτώνει τόσο καλά ;Με οπλα που δεν διαλέγουν φυσιγγια 302 και ένα μυδραλιο
εσυ τωρα περιμενεις απαντηση?Έχει κάνει τίποτα στην Beretta και σκοτώνει τόσο καλά ;
Το μυδράλιο ποιό είναι ;
βαραει ο κυλινδρος και τα σκιτακια στα 45 μετρα?Εγώ μιλάω για μακρινές τουφεκιές μετά τα 45 μέτρα στα 20 μέτρα παίζουν όλα λίγο πολύ και βέβαια μπορεί να έχετε ξηρό κρύο εδώ στα 1000% υγρασία από τις 3 το απόγευμα κλανουν
Όχι ρε συ, τα αντιαεροπορικά ναβάρο...βαραει ο κυλινδρος και τα σκιτακια στα 45 μετρα?
Καμία φορά......βαραει ο κυλινδρος και τα σκιτακια στα 45 μετρα?
οταν εχει κεφια?Καμία φορά......