Όταν έχεις τον αέρα πλάτη.οταν εχει κεφια?
Όταν έχεις τον αέρα πλάτη.οταν εχει κεφια?
νοτια η βορια ???το καλο ειναι οτι δε τρως στα ματια μπαφερ η αλευρι τουλαχιστον αχαχαχαχχαΌταν έχεις τον αέρα πλάτη.
Είναι απλό συνάδελφε. Εξελίχθηκαν τα πουλιά.Και αφήστε τι λένε οι φυσιγγοκατασκευαστες με τα "ειδικά" τους φυσίγγια...
Όλα αλλάζουν ανάλογατο μάρκετινγκ κ τι τους συμφέρει..
Ένα παράδειγμα,
Έρχεται η maionchi πριν 30χρ κ επειτα απo πολλες..μελετες κ μας παρουσιάζει το colombo με 37γρ μολυβδινα ν5...
Αναλαμβάνει η nsi κ το συνεχίζει για πολλα χρονια ώσπου ξαφνικά μας λεει... 39γρ επινικελωμενα 4/6 mix.......
B&p colombaccio 36γρ ν5,5 μολυβδινα, ξαφνικά έγιναν επινικελωμενα..
Εδώ κ οι δυο τους έβαλαν επινικελωμενα κ επιχαλκωμενα στα grive και tordo.....
Κάτι άλλαξε... Και η τσίχλα πλεον δεν χρειάζεται μολυβδινα.....
αυτο! ,πολυ καλο.Αυτό ή το percorso? Και αυτο με τεκνα ειναι απ'οτι ειδα. Εχει κατι ελάχιστες διαφυγές πυρίτιδας αρα αυτη μαλλον ειναι.....
View attachment 58260
Φυσικά όσοι το εχουν δοκιμάσει θα ήθελα να μου πουν και μια γνώμη.
ΥΓ. See yaaaa! Εφυγα για πανεπιστημιο τα λεμε μετα τις 8 παλι
ενα 13 αρι ευρω εχει καΙ το οσκαρ ενα 15αρι εχει και το nsi ,καπου εκει.Πολύ καλο,αλλά ακριβό.Kοιτα και το oscar extra grand
17 το πηρα.....μου ειπε κατι για καινουργια παρτιδα αλλα δεν ξερω αν ισχυει.ενα 13 αρι ευρω εχει καΙ το οσκαρ ενα 15αρι εχει και το nsi ,καπου εκει.
Φαρμακειο, παρα πολυ ακριβα...δε πηγαινες καλυτερα να παρεις 3 κιλα μπριζολες...που λεει ο λογος....και τα speed ειναι καλα και πολυ φθηνοτερα.17 το πηρα.....μου ειπε κατι για καινουργια παρτιδα αλλα δεν ξερω αν ισχυει.
Το ξερω!Φαρμακειο, παρα πολυ ακριβα...δε πηγαινες καλυτερα να παρεις 3 κιλα μπριζολες...που λεει ο λογος....και τα speed ειναι καλα και πολυ φθηνοτερα.
Αυτό είναι λίγο πιο δυνατό από το percorso πιθανόν να έχει λίγο μπαρούτι παραπάνω εξαιρετικά και τα δύο μην ασχολείσαι με διαφυγές πυρίτιδας και ζαλίζεσαι άδικα και τα δύο έχουν αποδείξει την αξία τους εγώ στο λαγό χρησιμοποιώ το percorso τα έριξα και αυτά μια χρονιά αλλά δεν μου άρεσε γιατί ήταν λίγο πιο δυνατό για τα γούστα μου. Αν βρεις παλιά παρτίδα πάρε μερικά κουτάκια να τα έχειςΑυτό ή το percorso? Και αυτο με τεκνα ειναι απ'οτι ειδα. Εχει κατι ελάχιστες διαφυγές πυρίτιδας αρα αυτη μαλλον ειναι.....
View attachment 58260
Απειροελάχιστη διαφυγή έχουν οπότε δε με απασχολεί αυτό.....μακάρι να είναι καλό!Αυτό είναι λίγο πιο δυνατό από το percorso πιθανόν να έχει λίγο μπαρούτι παραπάνω εξαιρετικά και τα δύο μην ασχολείσαι με διαφυγές πυρίτιδας και ζαλίζεσαι άδικα και τα δύο έχουν αποδείξει την αξία τους εγώ στο λαγό χρησιμοποιώ το percorso τα έριξα και αυτά μια χρονιά αλλά δεν μου άρεσε γιατί ήταν λίγο πιο δυνατό για τα γούστα μου. Αν βρεις παλιά παρτίδα πάρε μερικά κουτάκια να τα έχεις
Εγώ ποτέ δεν τα κοίταξα αυτά αν ξαμωνεις δεν σου φταίνε τα φυσιγγια και οι διαφυγέςΑπειροελάχιστη διαφυγή έχουν οπότε δε με απασχολεί αυτό.....μακάρι να είναι καλό!
Ωραιο ειναι αλλα οπως σου ειπε κι ο Σταυρος ειναι πιο δυνατο απ το percorso, ειχα παρει περυσι ενα κουτακι και εριξα το μισο, με λιγα λογια θελει κρυο το φυσιγγι οπως και το percorso.Αυτό ή το percorso? Και αυτο με τεκνα ειναι απ'οτι ειδα. Εχει κατι ελάχιστες διαφυγές πυρίτιδας αρα αυτη μαλλον ειναι.....
View attachment 58260
Οκ τουλαχιστον να ξερω ποτε να το ριξω!Ωραιο ειναι αλλα οπως σου ειπε κι ο Σταυρος ειναι πιο δυνατο απ το percorso, ειχα παρει περυσι ενα κουτακι και εριξα το μισο, με λιγα λογια θελει κρυο το φυσιγγι οπως και το percorso.
Σαμπροστα...Οκ τουλαχιστον να ξερω ποτε να το ριξω!
ω ρε κοπανανε εκει πανω αβερτα,ακριβα το πηρες.17 το πηρα.....μου ειπε κατι για καινουργια παρτιδα αλλα δεν ξερω αν ισχυει.