Φυσίγγια για την Φάσσα

Τα έχεις δοκιμάσει τα mygra ?
Εγώ όχι αλλά αυτό δεν το πιστεύω ...

Σε #5.5 βγαίνουν μόνο ?

Θα μας πει ο @outlander που τα έχει δοκιμάσει όλα 😜
Τα έχω δοκιμάσει εγώ με την Α400 και το Περένια, τζάμπα τα λεφτά! Φέτος θα τα δοκιμάσω με την ραφαέλλο και το 3* (0,703¨´) kicks smoke. Ναί, 5,5 βγένουν.

@gvp9000
ΌΤΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ, θελω με το συστημα που εχεις να προσδειωρισεις αυτο το ποσοστο κατανομής ή τουλαχιστο αυτο που φένεται στο παλιοχάρτονο επιδη πηγε στο γαμο του καραγκιοζη κάμποσο .big smile. .sarcastic....ειναι απο τις πρωτες δοκιμες ιδιογομωσης το 2019...ΑΛΛΑ τοποθετησέ το, στις βλητικες, μη χαλασουμε το θεμα....ΕΠΕΙΤΑ θα συζητησουμε για αυτο, εκει....
Το χαρτονι ειναι 0.75×0.75cm κομμένο...

Screenshot_20230927-232825_Gallery.jpg

Να, για κάτι τέτοια αξίζει η ιδιογόμωση.
36 γραμμάρια φυσίγγι, 18 ευρώ το κουτί επειδή του έβαλαν επινικελωμένο κάλυκα και λευκό μόλυβδο για σκάγια (που δε ξέρω τί είναι) και φρουφρου με αρώματα.
Επίσης επειδή είμαστε επιστήμονες το νούμερο των σκαγιών είναι 5,5 γιατί το 6 ήταν πολύ λεπτό και θα κβαντωνόταν το σκάι, ενώ το νούμερο 5 ήταν πολύ χοντρό και η βαρυτική έλξη του Πλούτωνα θα του άλλαζε την τροχιά

Μάρκετινγκ...... παντού γίνεται..... πριν χρόνια με ένα φίλο που έριχνε το collection μπεκάτσα της Nobel sport.... Είχαμε μια συζήτηση..... έλεγε ότι είναι πολύ καλό φυσιγγι κτλ.... βρίσκουμε μια λαμαρίνα 1χ1 και του λέω.... ρίξε με το όπλο σου ένα φυσιγγι collection και από το ίδιο σημείο ρίξε ένα super felt 34 gr νούμερο 8 ...... αφού τα έριξε μου είπε.... δεν έχουν καμία διαφορά.....κι όμως του λέω....τα 10 της collection τα πληρώνεις 8 ευρω... τότε φυσικά..... και τα 25 super felt τα πληρώνεις 8,5 ευρώ..... αυτή είναι η διαφορά τους........

@gvp9000
ΌΤΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ, θελω με το συστημα που εχεις να προσδειωρισεις αυτο το ποσοστο κατανομής ή τουλαχιστο αυτο που φένεται στο παλιοχάρτονο επιδη πηγε στο γαμο του καραγκιοζη κάμποσο .big smile. .sarcastic....ειναι απο τις πρωτες δοκιμες ιδιογομωσης το 2019...ΑΛΛΑ τοποθετησέ το, στις βλητικες, μη χαλασουμε το θεμα....ΕΠΕΙΤΑ θα συζητησουμε για αυτο, εκει....
Το χαρτονι ειναι 0.75×0.75cm κομμένο...

View attachment 80034
Τι μέτρημα είναι αυτό που έχεις κάνει ρε συ ?
1695896318678.png
Τι μετράω τρύπες ή μολυβιές ?
Πόσα σκάγια στο φυσίγγι ?

Ελα δραμα να σε παω αλλα παρε τα συνεργα μαζι ενα σφραγισματακι το θελω
Ο νομός Δράμας όντως φημίζεται για τις φάσσες του. Τουλάχιστον έτσι ακούγεται στη Θεσσαλονίκη. Δεν ξέρω αν το λες για πλάκα. Αν όμως το είπες στα σοβαρά,τότε σ΄ευχαριστώ για την πρόσκληση!!:)

Τι μέτρημα είναι αυτό που έχεις κάνει ρε συ ?
View attachment 80042
Τι μετράω τρύπες ή μολυβιές ?
Πόσα σκάγια στο φυσίγγι ?
Τις μολυβιες μετρα (δε στο εγραψα)...ηταν κ απο την αλλη μερια ριγμενο τότε...
Αν γινεται, αλλιως χεστο....δε τρεχει τιποτα.
Ειναι 28gr No: 9.5
Σκαγια στο φυσιγγι, κολοκυθια...δεν εχω κοντα μου το τετραδιο.

Υ.Γ. Μετρημα τοτε στις αρχες, για το "λουτσο" εκανα...

Back