Παρέλαβα τα καργιολοφυσιγγα. Έχω να χρησιμοποιήσω fiocchi, από πιτσιρικάς, που μου έπαιρνε ο πατέρας για το φλομπερ. .δεν σφαζω γιατί δεν έχει νόημα, χωρίς ζυγαριά και παχυμετρο. .αν μπορέσω σκ, θα το ρίξω στο χαρτί
Ωραία κουφεταΠαρέλαβα τα καργιολοφυσιγγα. Έχω να χρησιμοποιήσω fiocchi, από πιτσιρικάς, που μου έπαιρνε ο πατέρας για το φλομπερ. .δεν σφαζω γιατί δεν έχει νόημα, χωρίς ζυγαριά και παχυμετρο. .αν μπορέσω σκ, θα το ρίξω στο χαρτί
Έχεις κάνα μέρος να πάμε να τα δοκιμάσουμε?παιδες το φυσιγγι ανηκει στο εμποριο,πουλαει κουτι,καλυκα, κλεισιμο ουαου μεταλο 29 χιλιοσ,εξιδεικευση, πχ,σουπερ μπεκατσια,κολομπους,σουπερ ανας,λεπρε κλπ,το μαρκετινκ καλα κρατει,ειναι χρημα,καθαρα εμποριο,πλασαρει η NSI,BP κλπ ενα μουρατο φυσιγγι,...βλεπε collection κλπ κλπ...μια φορα πηρα 1 κουτι και πηρα πουπουλα,λες και εριχνα στρακαστρουκες.....και κατι ακομα,πιστευεται οτι ο πινακας δειχνει την φονικοτητα του φυσιγγιου?προσωπικα με αφηνει αδιαφορο ο πινακας,με ενδιαφερει η καταβολη του θηραματος,οχι η αποτυπωση του πινακα...
Η αποτύπωση στον πίνακα θα σου δείξει αν αξίζει να το πάρεις στο κυνήγι.....τα κενά στην αποτύπωση θα είναι μια πρώτη εικόνα.....η καταβολή από ένα ή δύο τυχαία σκάγια δεν μου δειχνει την πραγματική εικόνα.....παιδες το φυσιγγι ανηκει στο εμποριο,πουλαει κουτι,καλυκα, κλεισιμο ουαου μεταλο 29 χιλιοσ,εξιδεικευση, πχ,σουπερ μπεκατσια,κολομπους,σουπερ ανας,λεπρε κλπ,το μαρκετινκ καλα κρατει,ειναι χρημα,καθαρα εμποριο,πλασαρει η NSI,BP κλπ ενα μουρατο φυσιγγι,...βλεπε collection κλπ κλπ...μια φορα πηρα 1 κουτι και πηρα πουπουλα,λες και εριχνα στρακαστρουκες.....και κατι ακομα,πιστευεται οτι ο πινακας δειχνει την φονικοτητα του φυσιγγιου?προσωπικα με αφηνει αδιαφορο ο πινακας,με ενδιαφερει η καταβολη του θηραματος,οχι η αποτυπωση του πινακα...
*Η τσίχλα είναι γενναίο πουλί γιατί μπαίνει στα όπλα...η φάσσα ΟΧΙ!
για σενα εχωΈχεις κάνα μέρος να πάμε να τα δοκιμάσουμε?
δλδ μου λες οτι αν καταβαλεις 10 θηραματα με 1 φυσιγγι,και το δοκιμασεις στον πινακα και δεν σου αρεσει θα το αφησεις?δεν μιλησα για μια τυχαια βολη,που μπορει να συμβει οντως με 1,2 σκαγια,που αν μιλαμε για φασα δεν πεφτει με 2 σκαγια,μιλαμε για συνεχομενες βολες με παρατηρηση την συμπεριφορα του πανω στο θηραμα..ο πινακας φιλε μου δινει 1,5 διασταση...κατανομη και στο περιπου διατρηση.η ατρακτος των σκαγιων?οι παραμενουσες?πως τις βλεπεις στον πινακα?ποτε δεν αγορασα φυσιγγι με γνωμονα τον πινακα,μονο στο κυνηγι σαν κυνηγος,και οχι σαν σκοπευτης δοκιμαζα τα αποτελεσματα.....και συμπληρωνω και ισως δυσαρεστησω αρκετους,δεν κυνηγαω πιατακια με προδιαγραμμενη τροχια,και χρονο βολης,κυνηγαω ζωντανο οργανισμο που παλευει να σωθει με ενστικτο και αμυντικους μηχανισμους..δεν εχει καμμια σχεση το σκοπευτηριο με το κυνηγι..Η αποτύπωση στον πίνακα θα σου δείξει αν αξίζει να το πάρεις στο κυνήγι.....τα κενά στην αποτύπωση θα είναι μια πρώτη εικόνα.....η καταβολή από ένα ή δύο τυχαία σκάγια δεν μου δειχνει την πραγματική εικόνα.....
Ελα δραμα να σε παω αλλα παρε τα συνεργα μαζι ενα σφραγισματακι τοΓια ποιον νομό μιλάς,που έχει τόση αφθονία φασσών;![]()
Σωβαρα η προσκληση αστειο το σφραγισμαΟ νομός Δράμας όντως φημίζεται για τις φάσσες του. Τουλάχιστον έτσι ακούγεται στη Θεσσαλονίκη. Δεν ξέρω αν το λες για πλάκα. Αν όμως το είπες στα σοβαρά,τότε σ΄ευχαριστώ για την πρόσκληση!!![]()
βρηκες απαντηση?
Εγώ αυτό που είπα είναι ότι ένα φυσιγγι πρώτα θα δω τι αποτύπωση δίνει σε χαρτί ή πίνακα και μετά θα το δοκιμάσω σε θήραμα. Συμφωνώ ότι αν ένα φυσιγγι το ρίξεις απευθείας σε πουλιά και έχεις επιτυχίες δεν έχει νόημα να κάνεις κάτι άλλο.... τώρα σε ότι αφορά άτρακτο,μενουσες κτλ..... είναι λεπτομέρειες.... δηλαδή εσύ κάθε φυσιγγι το μετράς με ταχογραφο και κάμερα;δλδ μου λες οτι αν καταβαλεις 10 θηραματα με 1 φυσιγγι,και το δοκιμασεις στον πινακα και δεν σου αρεσει θα το αφησεις?δεν μιλησα για μια τυχαια βολη,που μπορει να συμβει οντως με 1,2 σκαγια,που αν μιλαμε για φασα δεν πεφτει με 2 σκαγια,μιλαμε για συνεχομενες βολες με παρατηρηση την συμπεριφορα του πανω στο θηραμα..ο πινακας φιλε μου δινει 1,5 διασταση...κατανομη και στο περιπου διατρηση.η ατρακτος των σκαγιων?οι παραμενουσες?πως τις βλεπεις στον πινακα?ποτε δεν αγορασα φυσιγγι με γνωμονα τον πινακα,μονο στο κυνηγι σαν κυνηγος,και οχι σαν σκοπευτης δοκιμαζα τα αποτελεσματα.....και συμπληρωνω και ισως δυσαρεστησω αρκετους,δεν κυνηγαω πιατακια με προδιαγραμμενη τροχια,και χρονο βολης,κυνηγαω ζωντανο οργανισμο που παλευει να σωθει με ενστικτο και αμυντικους μηχανισμους..δεν εχει καμμια σχεση το σκοπευτηριο με το κυνηγι..
στην αναρτηση πριν γραφω ,ποτε δεν δοκιμαζω πινακα,μονο στο κυνηγι,εκει δειχνουν τα παντα ,κατανομη,διατρηση,μενουσες και ατρακτο..ουτε ταχογραφους,ουτε καμερες...και διαφωνω οτι ειναι λεπτομερεια οι μενουσες και η ατρακτος ,,ειναι βασικο στοιχειο του φυσιγγιου...Εγώ αυτό που είπα είναι ότι ένα φυσιγγι πρώτα θα δω τι αποτύπωση δίνει σε χαρτί ή πίνακα και μετά θα το δοκιμάσω σε θήραμα. Συμφωνώ ότι αν ένα φυσιγγι το ρίξεις απευθείας σε πουλιά και έχεις επιτυχίες δεν έχει νόημα να κάνεις κάτι άλλο.... τώρα σε ότι αφορά άτρακτο,μενουσες κτλ..... είναι λεπτομέρειες.... δηλαδή εσύ κάθε φυσιγγι το μετράς με ταχογραφο και κάμερα;
Άποψη σου και τη σέβομαι..... αλλά πώς μπορείς να δεις τις μενουσες και την άτρακτο απευθείας σε πουλιά;στην αναρτηση πριν γραφω ,ποτε δεν δοκιμαζω πινακα,μονο στο κυνηγι,εκει δειχνουν τα παντα ,κατανομη,διατρηση,μενουσες και ατρακτο..ουτε ταχογραφους,ουτε καμερες...και διαφωνω οτι ειναι λεπτομερεια οι μενουσες και η ατρακτος ,,ειναι βασικο στοιχειο του φυσιγγιου...
Αι ρε! Χρόνια τώρα Ρίχνουμε με τέτοια πατέντα! Α ρε chedite! ( Πόσο τα έχουν αυτά?)
Περιμένω τον ποιητή!βρηκες απαντηση?
27+€Αι ρε! Χρόνια τώρα Ρίχνουμε με τέτοια πατέντα! Α ρε chedite! ( Πόσο τα έχουν αυτά?)