Φυσίγγια για την Φάσσα

https://www.kalkantzakos.com/Product/2066/hunt-36-silver-ion,-fusiggia-rottweil
Πήρα ένα κουτάκι σήμερα σε ν6, γιατί οι μέρες πλησιάζουν και πολύ με προβληματισατε για τα αγαπημένα μου Β&Ρ!!😅🤣
Τα έχει δοκιμάσει κανείς?
Επίσης βρήκα και τα Rio royal pichon (τα παλιά) αλλά δυστυχώς μόνο σε ν7.5... τουλάχιστον για κυργιαρινες καλά θα είναι! Ακούω σχόλια!!
Καλησπέρα σας!!

Πήρα ένα κουτάκι σήμερα σε ν6, γιατί οι μέρες πλησιάζουν και πολύ με προβληματισατε για τα αγαπημένα μου Β&Ρ!!😅🤣
Επίσης βρήκα και τα Rio royal pichon (τα παλιά) αλλά δυστυχώς μόνο σε ν7.5... τουλάχιστον για κυργιαρινες καλά θα είναι! Ακούω σχόλια!!
Καλησπέρα σας!!
Ναι τα έχω ρίξει και έχω και 2 κουτια Καβάτζα...πολύ αξιόπιστα

Άποψη σου και τη σέβομαι..... αλλά πώς μπορείς να δεις τις μενουσες και την άτρακτο απευθείας σε πουλιά;
Δεν γίνεται απευθείας.Κάθεσαι καρτέρι στην Εθνική οδό και μόλις περάσει το πρώτο τζιπ με 50km βγαίνεις και του σκας μια ντουφέκια στο μπροστινό φτερό.Πας ανηξερος μετά με μεζούρα και μετράς.Εγω θα τα λέω...

Δεν γίνεται απευθείας.Κάθεσαι καρτέρι στην Εθνική οδό και μόλις περάσει το πρώτο τζιπ με 50km βγαίνεις και του σκας μια ντουφέκια στο μπροστινό φτερό.Πας ανηξερος μετά με μεζούρα και μετράς.Εγω θα τα λέω...
Ιδανικά θεωρώ τα λευκά κοντέινερ...

Πήρα ένα κουτάκι σήμερα σε ν6, γιατί οι μέρες πλησιάζουν

Καλησπέρα σας!!
με τα silver ειναι και για μακρινα πουλια δεν θα σε προβληματισει καθολου,τα rio αμα πας σε καρτερι που γλειφουν τα πουλια τα δεντρα για μενα βαλτα,μην τα χαραμισεις στης κυριαρηνες ,αλλα με το 4αρι το τσοκ γιατι τα παει μπαλα.
και πολύ με προβληματισατε για τα αγαπημένα μου Β&Ρ!!😅🤣
🤭 🤭 🤭

με τα silver ειναι και για μακρινα πουλια δεν θα σε προβληματισει καθολου,τα rio αμα πας σε καρτερι που γλειφουν τα πουλια τα δεντρα για μενα βαλτα,μην τα χαραμισεις στης κυριαρηνες ,αλλα με το 4αρι το τσοκ γιατι τα παει μπαλα.

🤭 🤭 🤭
Τα silver ήθελα πολύ καιρό να τα δοκιμάσω, αλλά δεν είχε τύχει... Είδα Χτες ξεχασμένα στο μαγαζί κάτι κουτάκια σε ν6 και λέω ας πάρω ένα για δοκιμή. Το θέμα είναι ότι αν μου αρέσουν, πού θα τα βρίσκω, γιατί πλέον δεν νομίζω να κυκλοφορούν

Δε μου λέτε ρε παίκτες το special palombe της nsi το έχει δουλέψει κάποιος να μας πάει αποψη
Το αγόρασε ο Χάρης αφού μίλησε με τον Outlander που είχε ακούσει έναν που είχε δεί απέναντι του σε μια ρεματιά έναν που το έριχνε με καλά αποτελέσματα.Ειναι εξαιρετικό γενικώς.

Δε μου λέτε ρε παίκτες το special palombe της nsi το έχει δουλέψει κάποιος να μας πάει αποψη
για μενα πολυ καλυτερο απο το percoso .
Δεν ξέρω αν είναι καλύτερο το palombe απ το percorso, παρότι έχω σε αρκετές σειρές τα nsi,αλλά εμένα προσωπικά δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ φυσίγγι της. Τα δουλεύω πολύ και στις τσίχλες.

Το αγόρασε ο Χάρης αφού μίλησε με τον Outlander που είχε ακούσει έναν που είχε δεί απέναντι του σε μια ρεματιά έναν που το έριχνε με καλά αποτελέσματα.Ειναι εξαιρετικό γενικώς.
Εκείνος έριχνε Lambro A1 Speciale όχι special palombe

Back