Γιατί μας χαιρέτησε η c7 πάει ακλαφτη και αυτηΑλήθεια ;;; Γιατί άραγε;;;
Γιατί μας χαιρέτησε η c7 πάει ακλαφτη και αυτηΑλήθεια ;;; Γιατί άραγε;;;
Πάλι θα στο λέω φορτώστε λέμε τι δεν λουιαζΤο βασικό είναι να βρείτε πρώτα τις φάσσες . Μετα ολα γίνονται
![]()
Σε κατάντησε σαν τα μούτρα του ο μουσάτος......Σκασμό να βγάλει
Σε κατάντησε σαν τα μούτρα του ο μουσάτος......
Δεν ξέρω γιατί, παντος το είχα δοκιμάσει με το NSI speed ( που ήταν από τα ίδια υλικά θεωρητικά) και με τα δυο μου όπλα το βεντέτα έβγαζε πιο πυκνές κατανομές. Έβαζε περισσότερα σκάγια στο χαρτόνι. Στις τσίχλες που το δοκίμασα ήταν φοβερό. Μάλιστα ντουφέκισα μια και άκουσα το διπλανό καρτέρι ( άγνωστος)να φωνάζει μπράβο ρε φίλε πολύ μακρινή τουφεκιά. Με τη μπενελι και 3* τσοκ. Αλήθεια μακάρι να το είχε σε παραγωγή. Ευτυχώς πήρα μερικά 6αρια και 7 άρια για καμία φάσσα.Αλήθεια ;;; Γιατί άραγε;;;
Όταν είχαν πρωτοερθει στην Ελλάδα το 2019, μετά από χρόνια (κυκλοφορούσαν παλιότερα απ' ότι έχω ακούσει), τα είχα πάρει από περιέργεια περισσότερο. Αυτά που πήρα, αποδείχθηκαν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΆ! Δυστυχώς, το μαγαζί που τα πήρα, δεν τα έφερε 2η χρονιά, οπότε δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει κάτι. Έχω την εντύπωση ότι είναι ίδια με τα Rio 36gr.Πολύ αίμα τα Alphamax,τα Zenith καλύτερα.Τα πιο καθοριστικά στο κυνήγι της είναι η ψυχραιμία και η σωστή αξιολόγηση απόστασης-ταχυτητας.Συνηθως χρεώνεται το φυσίγγια για όλα αλλά η αλήθεια είναι ότι εκεί που βγαίνουμε δεν κόβουν οι άσσοι καμια φορά.
Μου έλειψε...Σε κατάντησε σαν τα μούτρα του ο μουσάτος......
ΣωσταΤο βασικό είναι να βρείτε πρώτα τις φάσσες . Μετα ολα γίνονται
![]()
Από τα καλά φυσίγγια της dorkas με psb 2, φίλος τα ρίχνει από την έναρξη στης φασσες σε ν6 και δεν το αλλάζει χρόνια.Έχει δοκιμάσει κανείς τα condor να μας πει εντυπώσεις?
Δόντια έχει?φίλος τα ρίχνει από την έναρξη στης φασσες
Φαφουτης είναι.Δόντια έχει?
Πρειν χρόνια βρήκα έναν και έριχνε σε κοτσιφια είχε ρίξει 2 κουτιά και δεν είχε πάρει τίποτα όπως περνάω από δίπλα του για να φύγω βλέπω τι έριχνε και του λέω καλά τα condor ρίχνεις ναι μου λέει τα βρήκα προσφορά?????? Τον χερετησα και έφυγαΑπό τα καλά φυσίγγια της dorkas με psb 2, φίλος τα ρίχνει από την έναρξη στης φασσες σε ν6 και δεν το αλλάζει χρόνια.
Παλιά ήταν από τα καλύτερα περδικοφυσεκα..μια χρονιά χρειάστηκε για να σπάσει την φήμη που είχε. Δε τα ξαναγορασα.Έχει δοκιμάσει κανείς τα condor να μας πει εντυπώσεις?
Καλα πήγε αυτό...Πρειν χρόνια βρήκα έναν και έριχνε σε κοτσιφια είχε ρίξει 2 κουτιά και δεν είχε πάρει τίποτα όπως περνάω από δίπλα του για να φύγω βλέπω τι έριχνε και του λέω καλά τα condor ρίχνεις ναι μου λέει τα βρήκα προσφορά?????? Τον χερετησα και έφυγα
Απελπίστηκε ο μπενελακιας τι να έκανεΚαλα πήγε αυτό...
Εδώ άλλος έριχνε μπιτουρμπο 38 6αρια 20 Αυγούστου για τα τρυγόνια...