Από φυσίγγια ο καλκατζάκος δεν έχει τίποτα .Πήγε το φιλαράκι για να πάρουμε χοντρά και έφυγε με condor μόνο.Παμε για Αλαγιαννης μεριά από βδομάδα για παραγγελία να τελειώνουμε με το θέμα φυσιγγίων.
Σε τι θερμοκρασίες δουλευει σωστά?Psb2 έχει μέσα σάν τό 3 α , ίδια μπαρούτι ίδιο συγκεντρωτηρα.
Όλο το χρόνο και σε όλους τους καιρούς δουλεύει σωστά,στους-5 και κάτω μόνο θέλει από ν4 και κάτω και Αυγούστο Σεπτεμβρίο μια χαρά δούλευε και με ζεστή σε φασσες ντοπιαρες.Σε τι θερμοκρασίες δουλευει σωστά?
Εγώ θυμάμαι ότι τα condor ήταν σκληρά φυσέκια, ένιωθες το μπαμ σα μπουκέτο...και τώρα μου λες ότι μπαίνουν και Αυγουστο Σεπτέμβριο;; είσαι σίγουρος ή λάθος κατάλαβα;;Όλο το χρόνο και σε όλους τους καιρούς δουλεύει σωστά,στους-5 και κάτω μόνο θέλει από ν4 και κάτω και Αυγούστο Σεπτεμβρίο μια χαρά δούλευε και με ζεστή σε φασσες ντοπιαρες.
Σωστά κατάλαβες ( πόσα χρόνια έχεις να τα ρίξεις? Αλλάζουν τα lot)Εγώ θυμάμαι ότι τα condor ήταν σκληρά φυσέκια, ένιωθες το μπαμ σα μπουκέτο...και τώρα μου λες ότι μπαίνουν και Αυγουστο Σεπτέμβριο;; είσαι σίγουρος ή λάθος κατάλαβα;;
Όσο χάνεις δόντια μαλακώνουν.Εγώ θυμάμαι ότι τα condor ήταν σκληρά φυσέκια, ένιωθες το μπαμ σα μπουκέτο...και τώρα μου λες ότι μπαίνουν και Αυγουστο Σεπτέμβριο;; είσαι σίγουρος ή λάθος κατάλαβα;;
Με γέφυρες και εμφυτεύματα υπάρχει πρόβλημα;Όσο χάνεις δόντια μαλακώνουν.
Ανάλογα τo Lot...Με γέφυρες και εμφυτεύματα υπάρχει πρόβλημα;
Για μασέλα δεν ρωτάω,μάλλον την αφήνεις προληπτικά στο ποτήρι
γιοφυρι αρτας προβλεπεταιΜε γέφυρες και εμφυτεύματα υπάρχει πρόβλημα;
Την μασέλα μπορεί να την καταπιείς.Με γέφυρες και εμφυτεύματα υπάρχει πρόβλημα;
Έχω,έχω αρκετά.. θα πάω να πάρω,α τα ρίξω έναρξη στα τρυγόνια. Θα βγάλω φωτό στο τέλος της ημέρας το μάγουλο... Με έπεισες!Σωστά κατάλαβες ( πόσα χρόνια έχεις να τα ρίξεις? Αλλάζουν τα lot)
Η δεξιά κάτω γνάθος πηγαινει για ρεκτιφιε κάθε τέλος σεζόν ..τα προηγούμενα χρόνια που ρίχναμε περισσότερα φυσέκια,θέλαμε γενική ανακατασκευή..Όσο χάνεις δόντια μαλακώνουν.
Τί όπλο είπαμε έχεις?Έχω,έχω αρκετά.. θα πάω να πάρω,α τα ρίξω έναρξη στα τρυγόνια. Θα βγάλω φωτό στο τέλος της ημέρας το μάγουλο... Με έπεισες!
Έχω ένα γνωστό έχει μια παλιά μπραουνιγκΈχω,έχω αρκετά.. θα πάω να πάρω,α τα ρίξω έναρξη στα τρυγόνια. Θα βγάλω φωτό στο τέλος της ημέρας το μάγουλο... Με έπεισες!
Δε ξέρω για γέφυρες και εμφυτεύματα,πάντως ο φρονιμίτης κατέβηκε στο κωλαντερο και πρώτη φορά ένιωσα να μου φεύγει το τουφέκι από τα χέρια,με ένα μάγκνουμ 46αρι που το έριξα πρωί ενός Οκτώβρη..Με γέφυρες και εμφυτεύματα υπάρχει πρόβλημα;
Verney-Carron / Saint Etienne 2700 βάρος....καταλαβαίνεις!!!Τί όπλο είπαμε έχεις?
Μη μου πεις την 2000 !!!!??? Την ίδια έχουμε, θα τρελαθώ!!!Έχω ένα γνωστό έχει μια παλιά μπραουνιγκ
Ρίχνει στην τσίχλα μόνο αυτό γιατί τα αλλά κάνουν εμπλοκή έτσι λέει
Η δεξιά πλευρά είναι σαν την γέφυρα του Ριο
Του λέω ρίξε και απο αριστερά να γίνεις λαγουδάκι
Όχι Auto 5Μη μου πεις την 2000 !!!!??? Την ίδια έχουμε, θα τρελαθώ!!!![]()
Ε και εσύ που πάς με 2.700;Verney-Carron / Saint Etienne 2700 βάρος....καταλαβαίνεις!!!
Αααα ναι κι αυτή μεστην εμπλοκή ήταν ,γενικό χαρακτηριστικό της Μπράου ..αλλά τουφεκια με τα όλα τους, αχρωμιοτη κάννη ,ατσαλια και ωραίες τουφεκιές. Της 2000 που κληρονόμησα από το πατέρα μου της μπαταρα το πιστόνι και δε μου έκανε εμπλοκή παρά μόνο σε κάτι Λάμπρο ,τα series 2...να έχεις το θεό σου με αυτή την εταιρεία. Κατά τα άλλα ποτέ δεν είχα πρόβλημα!! Και φοβερές κατανομές!!!Όχι Auto 5