Φυσίγγια για την Φάσσα

*ετσι για την ιστορία ... πρόσεξες αν ειναι ανακατεμένα ή σε στρώσεις?

Μαγαζατορας μου ειχε πεί οτι είναι ανακατεμένα.Δεν ξερω αν ισχυει μιας και πολλές φορές δεν ξέρουν την τύφλα τους και λένε π@π@ριες
.sarcastic.

H B&P πάντως λέει ότι είναι σε στρώσεις ... ;)
"Loaded with two 18 g. layers of different diameters. This combinaison makes it ideal for long-distance shooting."

Μαγαζατορας μου ειχε πεί οτι είναι ανακατεμένα.Δεν ξερω αν ισχυει μιας και πολλές φορές δεν ξέρουν την τύφλα τους και λένε π@π@ριες μόνο για να πουλήσουν.Συγχυστηκα πάλι με τους...
φιλε μου το να γεμισεις ενα φυσιγγι με την εννοια που εννοεις το ανακατεμενα δεν νομιζω να κερδισεις κατι. τα χοντρα εχουν μεγαλυτερη ταχυτητα απο τα ψηλα. οποτε αν μπουν απο κατω τα διεμβολιζουν. γιαυτο μπαινουν απο πανω. η ολη φιλοσοφια με τα δυο διαφορετικα νουμερα σκαγιων ειναι οτι τα ψηλα που ακολουθουν γεμιζουν τα κενα που αφηνουν τα χοντρα

φιλε μου το να γεμισεις ενα φυσιγγι με την εννοια που εννοεις το ανακατεμενα δεν νομιζω να κερδισεις κατι. τα χοντρα εχουν μεγαλυτερη ταχυτητα απο τα ψηλα. οποτε αν μπουν απο κατω τα διεμβολιζουν. γιαυτο μπαινουν απο πανω. η ολη φιλοσοφια με τα δυο διαφορετικα νουμερα σκαγιων ειναι οτι τα ψηλα που ακολουθουν γεμιζουν τα κενα που αφηνουν τα χοντρα
Ακριβως αυτη ειναι η φιλοσοφια και το στησιμο,Σταματη.
Τα χοντρα "κοβουν"τον αερα και ανοιγουν το δρομο.Ακολουθουν τα ψιλα,σε πιο φιλικο γι'αυτα,περιβαλον.
Σα να ακολουθεις ενα φορτηγο μ'ενα μηχανακι....:)
Τα ψιλοτερα,συμπληρωνουν τα κενα που λογω μικροτερου αριθμου/γρμ,αφηνουν τα χοντρητερα σκαγια.

Τα χοντρα "κοβουν"τον αερα και ανοιγουν το δρομο.Ακολουθουν τα ψιλα
Τα ψιλοτερα,συμπληρωνουν τα κενα που λογω μικροτερου αριθμου/γρμ,αφηνουν τα χοντρητερα σκαγια.
Μου θύμισες τον Στοκα.sarcastic..well done.

Σαραντο το γνωριζω αυτο για τα χοντρα και τα ψιλα.Απλως ανεφερα τι μου ειπε ο μαγαζατορας.

Καλησπέρα,
Εχει χρησιμοποιήσει κανείς τα nobelsport speed 34 gr σε δυσκολες συνθήκες; Υγρασία ,κρύο; Δεν εχω χρησιμοποιήσει ποτέ c7 και φοβάμαί μην πάρω ζωντανά πουλιά. Αν μπορείται να πείτε και δύο λόγια αν ειναι ισορροπημένο κτλ θα βοηθήσετε τώρα που φορτώνω για το χειμώνα σφαίρες.

Καλησπέρα,
Εχει χρησιμοποιήσει κανείς τα nobelsport speed 34 gr σε δυσκολες συνθήκες; Υγρασία ,κρύο; Δεν εχω χρησιμοποιήσει ποτέ c7 και φοβάμαί μην πάρω ζωντανά πουλιά. Αν μπορείται να πείτε και δύο λόγια αν ειναι ισορροπημένο κτλ θα βοηθήσετε τώρα που φορτώνω για το χειμώνα σφαίρες.
Τα χρησιμοποιησα με υγρασια,οχι ομως με κρυο σε Νο 9 για τσιχλες, και ηταν φωτια, ουτε αιματα και ακαριαιες καταβολες .Για μενα απο τα καλυτερα φυσιγγια που εχω ριξει, χωρις υπερβολες και φυσικα παντα κατα την αποψη μου.Καποια στιγμη θα τα χρησιμοποιησω σιγουρα και για φασσες.:)

Καλησπέρα,
για κρυο και υγρασια μαζι οχι. εκει πας στο καφε λαμπρο και στο f2

για κρυο και υγρασια μαζι οχι. εκει πας στο καφε λαμπρο και στο f2
Ευριπίδη πηγα να παραγγείλω τα f2 αλλα μαλλον δε θα ειναι διαθεσιμα απο τον εισαγωγεα απο το καταστημα που παρηγγειλα τα σπορτινγκ. Για αυτο η αμμεσως επομενη επιλογη μ ηταν τα nobel.

Ευριπίδη πηγα να παραγγείλω τα f2 αλλα μαλλον δε θα ειναι διαθεσιμα απο τον εισαγωγεα απο το καταστημα που παρηγγειλα τα σπορτινγκ. Για αυτο η αμμεσως επομενη επιλογη μ ηταν τα nobel.
ωραια οχι ομως το speed.αμεσως επομενη επιλογη αν θες nsi το percorso.το speed στην υγρασια δεν εμπνεει εμπιστοσυνη

δεν ξερω ποσα φυσιγγια θα ριξεις αποστολη στις φασσες αλλα αν μπορεις φυσικα να διαθεσεις κατι παραπανω παρε ενα κουτι rem. express long range 6αρι που ειναι και μαλακο η ενα federal premium στα 35.5 γραμ. παλι 6αρι και δεν σ απασχολουν οι καιροι.ξαναλεω αν μπορεις

Παντως με συνθήκες φουλ υγρασίας και αρνητικών θερμοκρασιών,στην Ηπειρο δούλευε πολύ καλά και το μπλε Lambro .
Εγω προσωπικά δεν ήθελα να το δοκιμάσω γιατι δεν ήθελα να αλλάζω συνέχεια φυσίγγια.Το εκανα μόλις εδω και 4 χρονια και μου άρεσε πολύ.Απο τότε ειναι ενα απο τα φυσίγγια που με δυσκολες συνθήκες το εχω μαζί.

Last edited:
Παντως με συνθήκες φουλ υγρασίας και αρνητικών θερμοκρασιών,στην Ηπειρο δούλευε πολύ καλά και το μπλε Lambro .
Εγω προσωπικά δεν ήθελα να το δοκιμάσω γιατι δεν ήθελα να αλλάχω συνέψεια φυσίγγια.Το εκανα μόλις εδω και 4 χρονια και μου άρεσε πολύ.Απο τότε ειναι ενα απο τα φυσίγγια που με δυσκολες συνθήκες το εχω μαζί.
Δημήτρη το Lambro Μπλε πως σου φαίνεται από θέμα ανάκρουσης;
Μπορεί να ριχτεί από δίκαννο;

Δημήτρη το Lambro Μπλε πως σου φαίνεται από θέμα ανάκρουσης;
Μπορεί να ριχτεί από δίκαννο;
Εγώ δεν θα το εριχνα ειδικά για πολλές τουφεκιες . ..... τώρα αν μιλάμε για δικανο 3.5+ κιλά με σωστά μέτρα με φουλ ρούχα καλό πελμα κτλ αλλάζει κάπως το πράγμα

Back