Φυσίγγια για την Φάσσα

Δημήτρη το Lambro Μπλε πως σου φαίνεται από θέμα ανάκρουσης;
Μπορεί να ριχτεί από δίκαννο;
Eγω με την sx3 δεν καταλαβαίνω τίποτα απο ανάκρουση με πολύ πιο ζόρικα φυσίγγια.Οπότε δεν εχω τέτοιο θέμα.
Παλιά που κυνηγούσα μονο με s.p και όχι κανα ιδιαίτερα καλό όπλο, αν και το έχω ξαναπεί πολλές φορές,έριχνα σχεδόν αποκλειστικά και για πολλά χρόνια τα ROTTWEIL WAIDMANNSHEIL τα οποία είναι 36γρ.Το ποιο μαλακό 36άρι που έχω ρίξει και ήμουνα πολύ ευχαριστημένος.Εντάξει ήταν ακριβά ,αλλά δεν έριχνα και 500 φυσίγγια .
Τώρα όσο αναφορά ένα καλό δίκαννο με καλή γεωμετρία και στα μέτρα σου γιατί να έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα με ένα 34άρι φυσίγγι ;

εγω ενω δουλευα τα πελαγκρι, τωρα θα αλλαξω. με εχουν πουλησει φετος.δεν ξερω αν αλλαξε κατι (πουσιγουρα αλλαξε αλλαδεν ξερω τι?)αλλα φετος βαραω φασσες φευγουν πουπουλα πολλα, και η φασσες πεφτουν χιλιομετρα μακρια, η δεν πεφτουν καθολου.
Τα
εγω ενω δουλευα τα πελαγκρι, τωρα θα αλλαξω. με εχουν πουλησει φετος.δεν ξερω αν αλλαξε κατι (πουσιγουρα αλλαξε αλλαδεν ξερω τι?)αλλα φετος βαραω φασσες φευγουν πουπουλα πολλα, και η φασσες πεφτουν χιλιομετρα μακρια, η δεν πεφτουν καθολου.
θα πρεπει να ψαχτω αλλου. ακουσα καλα λογια για καποια φυσιγγια του γειτονα απο την δραμα, τα τσαμπιον. θα τα δοκιμασω.
Αν μιλας για τα απλα f2 δεν ξερω. Δοκιμασα σε νο 5 σε παπια περσι τα f2 long rang 34gr και επαιρνα σε τρελλες αποστασεις πουλια να παφτουν πολυ μακρια. Οφειλεται στην πυριτιδα που ειναι πολυ γρηγορη και ειναι για πιατα. Τα κανει διεμπερες τραυμα ακαριαιο και γι αυτο εχουμε αυτο το αποτελεσμα ποσο μαλλον με τα λονγκ ρειντζ

Αν μιλας για τα απλα f2 δεν ξερω. Δοκιμασα σε νο 5 σε παπια περσι τα f2 long rang 34gr και επαιρνα σε τρελλες αποστασεις πουλια να παφτουν πολυ μακρια. Οφειλεται στην πυριτιδα που ειναι πολυ γρηγορη και ειναι για πιατα. Τα κανει διεμπερες τραυμα ακαριαιο και γι αυτο εχουμε αυτο το αποτελεσμα ποσο μαλλον με τα λονγκ ρειντζ
τα f2 long rang είναι 36gr με επινικελωμένα σκάγια ... παίζει και αυτό το ρόλο του . εμένα με άφησαν πολύ ευχαριστημένο . βέβαια να πω οτι τα είχα 2 χρόνια δεν ήταν φετινά .
http://metplast.gr/proionta-site/product/f2-long-range/

νομηζω οτι θα ηταν καλυτερα με 2 τσοκ για να ειναι λιγο ποιο συγκεντρομενα τα σκαγια
εχεις απολυτο δικαιο. ειδικα για 3αρια σκαγια που ειναι λιγα.

Με τι οπλο τα εριξες φιλε; πως σ φανηκαν απο ανακρουση; τα εχεις δοκιμασει σε παγωνια;
με μπενελι φιλε μου. δεν ειχαν πολυ ανακρουση. δεν τα εχω ριξει με πολυ παγωνια για να σου πω σιγουρα.

Ποιο απο τα 2 συστηνεται ως καλυτερο τα απλα b&p f2 34 gr ή τα b&p f2 36 gr long range?εχουν διαφορετικη πυριτιδα η την ιδια,εχετε καποιες δοκιμες στο χαρτι να μας διξετε?

Ποιο απο τα 2 συστηνεται ως καλυτερο τα απλα b&p f2 34 gr ή τα b&p f2 36 gr long range?εχουν διαφορετικη πυριτιδα η την ιδια,εχετε καποιες δοκιμες στο χαρτι να μας διξετε?

Και τα δύο είναι καλά. εξαρτάται τι θες να κυνηγησεις και με τι Νο σκαγια

τα f2 long rang είναι 36gr με επινικελωμένα σκάγια ... παίζει και αυτό το ρόλο του . εμένα με άφησαν πολύ ευχαριστημένο . βέβαια να πω οτι τα είχα 2 χρόνια δεν ήταν φετινά .
http://metplast.gr/proionta-site/product/f2-long-range/
Δεν τα εχω δοκιμασει. Πηγα σημερα να τα ψαξω σε νο7 η 6 μα δεν τα βρηκα. Αλλα πηρα gorilla 34 no 6βγια να τα δοκιμασω

κυριοι καλησπερα. επειδη πηρα αποφαση να κυνηγαω πλεον μονο ελληνικα φυσιγγια και συγκεκριμενα μονο lambro επειδη εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος τοσο απο το α1 speciale οσο και απο τα tordo στις τσιχλες θα ηθελα αν καποιος χρησ. biturbo σε νο. 6 να μου πει αποψεις. θελω να σταματησω το percorso και το rem πλεον δεν το σηκωνει η τσεπη

κυριοι καλησπερα. επειδη πηρα αποφαση να κυνηγαω πλεον μονο ελληνικα φυσιγγια και συγκεκριμενα μονο lambro επειδη εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος τοσο απο το α1 speciale οσο και απο τα tordo στις τσιχλες θα ηθελα αν καποιος χρησ. biturbo σε νο. 6 να μου πει αποψεις. θελω να σταματησω το percorso και το rem πλεον δεν το σηκωνει η τσεπη
Αυτο χρησιμοποιουσα ευρυπιδη μου πριν το γυρισω στα γκοριλα...εξαιρετικο αν και προτεινω τα γκοριλα τα 36

Back