Φυσίγγια για την Φάσσα

Χ
Πατριώτ στις περιοχές που αναφέρεις ειχε κατι πουλιά στις αρχές Νοέμβρη.Απο κει και μετά ειναι για κλάματα.Το οτι πήρα εκει 3 πουλιά σε ένα ολοήμερο πριν μια βδομάδα ,ακόμη και 6,7 να έπαιρνα ,αυτά δεν ειναι πουλιά.Την προηγούμενη Παρασκευή ελάχιστα πουλιά και εφυγα αντουφέκιστος.
Οταν λέμε για φάσσα σε περιοχές των Ιωαννίνων σίγουρα δεν εννοούμε αυτά τα μετρημένα πουλιά.Οι της περοχής ξερουμε.
Ολα τα κωλοπουλια ειναι στην Μακεδονία κα χαμηλά στην κεντρική Ελλάδα.
Χαιρομαι που βρίσκω όλο και πιο πολλούς Ηπειρώτες εδω μέσα...Φιλε Δημήτρη αυτο που λες για τα νούμερα των πουλιών ισχύει και το εχω αναφέρει και παραπάνω...αλλά και τι να κάνουμε;Φασσομαγνητες δεν υπάρχουν!Αν και να σου πω οτι εγω τα τελευταία 2 χρόνια εχω ξεκινήσει να πηγαίνω για φαςςες σε αυτά τα μέρη οπότε δεν εχω και τρελή εμπειρία για το τι γινόταν άλλες χρονιές...μπορεί κάθε χρόνο η κατάσταση να ειναι ίδια και να μν ειναι μέρη που σου δίνουν πολλα πουλιά...(εννοώ να ειναι κατεξοχήν και στάνταρ φασσοτοποι όπως ειναι χωριά των Γρεβενών και της Δράμας!
Εσυ σαν πιο παλιός θα έχεις πιο εμπεριστατωμένη άποψη!
Τέλος γι αυτο που μου είπες για τις περιοχές που ξέρουμε δεν το πολυκαταλαβα...

Χ

Τέλος γι αυτο που μου είπες για τις περιοχές που ξέρουμε δεν το πολυκατάλαβα...
Εννοούσα οτι όσοι είμαστε απο Ήπειρο και ξέρουμε τις περιοχές αυτές και τι πουλιά κρατούσαν παλιότερα ,τα σημερινά πουλιά δεν είναι τίποτα.
Και πόσο μάλλον σ αυτές τις τεράστιες εκτάσεις με βελανιδιές ,πεύκα και οξιές.

Εννοούσα οτι όσοι είμαστε απο Ήπειρο και ξέρουμε τις περιοχές αυτές και τι πουλιά κρατούσαν παλιότερα ,τα σημερινά πουλιά δεν είναι τίποτα.
ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΜΙΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ?
ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΑΛΙΑ ΕΙΧΕ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΟΧΙ?
ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ''Και πόσο μάλλον σ αυτές τις τεράστιες εκτάσεις με βελανιδιές ,πεύκα και οξιές.'' ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΙΣΩ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΒΛΑΠΑ 50-60 ΦΑΣΣΕΣ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20-30 ΚΟΠΑΔΙΑ !

Υ.Γ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΤΑΓΕΣΑΙ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ? ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ!

Εγω τις εχω μαντρομενες για τις γιορτες σε ενα κοτετσι!.my man.

Αμφιβάλλω για το αν σε περιμένουν.Το εύχομαι όμως πατριωτάκι ,να είναι εκει και να τις σκίσεις .
Ρίξε τους και κανένα percorso για πάρτι μου.
Και ομως πριν πεντε μερες πεσαν στον αριο και σε εμας φετος δεν εχει πολυ καρπο επομενως θα γινει φονικο!

Με - 5 περίπου τα 6αρια μεχρι ποια αποσταση θα με καλύψουν; a1 speciale lambro.
Φιλε μου καλυτερα παιξε σε καποιο με ΜΒ ή Tecna. , το -5 .... εεεε τσιμπαει λιγο και το Α1 δεν ειναι και κανα φυσιγγι αξιωσεων. ισως να χρειαστει και 5αρι αν ειναι και ψιλουτσικα πουλια

Συμφωνώ απολύτως με τον Τόλη,αλλά να ξέρεις οτι το -5 απο μόνο του δεν λεει και τίποτα.Αλλο -5 με ξηρό καιρό οπός τωρα και άλλο -5 με υγρασία 90% που μπορει να νομίζεις οτι βαράς με άσφαιρα.
Εβαλα μπλε lambro νο 5. Εριξα 2 σε μια φασα αλλα δεν την πήρα.. Δικο μου φταιξιμο

Εβαλα μπλε lambro νο 5. Εριξα 2 σε μια φασα αλλα δεν την πήρα.. Δικο μου φταιξιμο

Σε μια μέρα με τις συνθήκες που περιέγραψα παραπάνω ,δηλαδή υγρασία 90% και -8 με οτι ντουφέκαγα ήταν για κλάματα.Το μονο που δεν ειχα μαζί μου εκεινη τη μέρα ήταν Lambro μπλε.Πιστεύω πως θα ήταν καλή επιλογή.

Με - 5 περίπου τα 6αρια μεχρι ποια αποσταση θα με καλύψουν; a1 speciale lambro.
Πεσε σε σκαγια, σφιξε τσοκ κ αλλαξε φυσιγγι... Κατω απο τους 0 πολλα φυσιγγια παθαινουν κρυπαγηματα... Το μπλε της Lambro σε 5αρι ειναι καλυτερη επιλογη...

Στα 34 γρ στους - 5 βαθμους με νορμάλ υγρασία (όχι υπερβολική) θα σου πρότεινα και τα
NSI super speed
463.1.jpg

ή τα GORILLA 34
7.png

Σε Νο 5 για αποστασεις πάνω απο 35 μ.

Για Φουλ υγρασία συμφωνώ με τα Lambro μπλέ ή και τα Καφέ ακόμα...

Κατω απο τους 0 πολλα φυσιγγια παθαινουν κρυπαγηματα...
Ημουν σε μια ανήλια ρεματιά, με -6 σημερα,κόντεψα να πάθω εγώ κρυοπάγημα.ha ha ha.
Στα 34 γρ στους - 5 βαθμους με νορμάλ υγρασία (όχι υπερβολική) θα σου πρότεινα και τα
NSI super speed
463.1.jpg

ή τα GORILLA 34
7.png

Σε Νο 5 για αποστασεις πάνω απο 35 μ.

Για Φουλ υγρασία συμφωνώ με τα Lambro μπλέ ή και τα Καφέ ακόμα...
Σπύρο τα Gorilla τα δοκίμασα αλλα δεν με τρέλαναν κιόλας,τα nobel κάποια στιγμή θα τα δοκιμάσω.Πουλιά να έχει και .hunter.

Back