Φυσίγγια για την Φάσσα

Με - 5 περίπου τα 6αρια μεχρι ποια αποσταση θα με καλύψουν; a1 speciale lambro.
καλημερα και χρονια πολλα εγω θα σου ελεγα να πας σε ποιο πολλα γραμμαρια σε biturbo 38 h b&p mb winter καλα αποτελεσματα σε χαμηλεσ θερμοκρασιες ειχα και με f2 long range τα a1 speciale τα εχω ριξει σε παγο σε τσιχλες σε 8 νουμερο και δουλεψαν μια χαρα αλλα η φασσα ειναι πολη σκληρο πουλι και ιδιος οταν κανει κρυο εγω δεν θα τα εβαζα αλλα η τελικη επιλογη ειναι δικη σου.

καλημερα και χρονια πολλα εγω θα σου ελεγα να πας σε ποιο πολλα γραμμαρια σε biturbo 38 h b&p mb winter καλα αποτελεσματα σε χαμηλεσ θερμοκρασιες ειχα και με f2 long range τα a1 speciale τα εχω ριξει σε παγο σε τσιχλες σε 8 νουμερο και δουλεψαν μια χαρα αλλα η φασσα ειναι πολη σκληρο πουλι και ιδιος οταν κανει κρυο εγω δεν θα τα εβαζα αλλα η τελικη επιλογη ειναι δικη σου.
Ευχαριστω για την συμβουλή.. Τα biturbo 38 λες να με ζορισουν μεχρι να τα συνηθίσω; ειναι αργα;

Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα...εχει δοκιμασει κανεις τα supercaccia με αναμικτα σκαγια 4/6 της nobelsport?
Σε παπιες που ρίξαμε μια χαρά ήταν.... με φαμπαρμ ουρικα και μαξους.....είχε και ψωφοκρυο με 7 μποφόρ βορια. Κλοτσαει λίγο παραπάνω... λογικό....κατά λαθος τα πήρα γιατί δεν είχε τίποτα σε χοντρά μόνο αυτά σε 3/5 αλλά τελικά δεν μας χάλασε.

9,40 το κουτί στο χωριό και λέω να πάρω από τώρα ένα για του χρόνου, γιατί ο μαγαζάτορας είπε μόλις του τελειώσει το στοκ από φυσίγγια που έχει θα ανεβάσει τις τιμές, γτ πλέον τα παίρνει με αυξήσεις...

Λογω βροχης σημερα δεν εχει κυνηγι.Το μεσημερι ομως που περασα απο μαγαζι με ειδη κυνηγιου,πηρα ενα lambro tordo 30 νο9 για δοκιμη και τα φυσιγγια της φωτο τα οποια τα ειχα βαλει φετος στο ματι για φασσες.Φασσες ομως τωρα το χειμωνα τιποτε....εξαφανιστηκαν....εχει δικιο ο Δημητρης[dim 63],εκτος κι αν γινει κανα θαυμα γιατι πλεον δεν εχω ελπιδες.Θα χρειαστουν ομως στα περαματα Οκτωβριου[να μαστε καλα].Παντως ειναι πανεμορφα......9,4 η τιμη τους και 6 τα tordo.temporary image hosting

Last edited:
Αύριο το πρωί προβλέπεται κρύο με υγρασία και μετά γυρνάει σε νοτιά με υγρασία. Σε περίπτωση που βρούμε καμμιά φάσσα, λέτε να δουλέψουνε αυτά; :)

free image host
αν τα πηρες τωρα κλαφτα χαραλαμπε
οσο ζουσε ο συγχωφεμενος ο ορεστης ητανε φυσιγγαρες με φ κεφαλαιο. μετα τα χαλασε ολα η καλη του. τι να σου πω δοκιμασε και δες. εμεις χανια πλεον τα φυσιγγια της δεν τα παιρνουμε

αν τα πηρες τωρα κλαφτα χαραλαμπε
οσο ζουσε ο συγχωφεμενος ο ορεστης ητανε φυσιγγαρες με φ κεφαλαιο. μετα τα χαλασε ολα η καλη του. τι να σου πω δοκιμασε και δες. εμεις χανια πλεον τα φυσιγγια της δεν τα παιρνουμε

Παραγωγή 2008 Ευριπίδη.

Τοτε για την παραγγελια μιλουσα με τον Δημο
νομιζω οτι αυτος ειναι πλεον παρελθον. επρεπε να δοκιμαζατε του ορεστη οταν τα εφτιαχνε. ειδικα με το centro κυνηγουσες τρυγονι περδικα και τσιχλα. μετα τα μαμησε ολα

Καλησπερα,
Η Bp κατηργησε τη σειρα mythos η οποια ηταν φανταστικη, και φαινεται να εβγαλε τη σειρα Mg2 special σε 36.37 με ταπα, 38,40 46 γρ.
Ολα ειναι με επινικελωμενα σκαγια, 430 μ/δευτ. αρχικη.
Μπορει καποιος γνωστης να αναλυσει τα τεχνικα χαρακτηρηστικα τους;
Μπαρουτη κτλ;
http://www.baschieri-pellagri.com/it/catalogo/cartucce+da+caccia/1/colombaccio/index.aspx

Last edited by a moderator:
Back