Φυσίγγια για την Φάσσα

Club 36gr 11.50 ευρώ..
Καλοι πολιτες
Σημερινη δοκιμή 5 φυσιγγιων.
Πρόκειται για το πιο γρηγορο 36αρι που εχω ριξει. Οι προσκοπευσεις θυμιζαν φυσιγγιο 28γρ.
Λακτισμα παρα πολυ κοφτο.
Αποστασεις εως 25 μετρα ομως.
**το πιο παραξενο: Το φυσιγγι μετα τον πυροβολισμο ΣΦΥΡΙΖΕΙ! Πρώτη φορα συναντω τετοιο πράγμα. Ηταν λες και εριχνα ρουκετα. Σφυριζε κανονικα!!
Καταλοιπα το πρωι αφηνε αρκετα, μολις περασε η ωρα ολα κομπλε. Καθαρισμα μετα το σημερινο θα χρειαστει μονο η κατω καννη.
Υγ. Το εριξα σε αγριοπεριστερα αλλα θα δοκιμαστει σιγουρα και σε φασσα.

Σε #3 και #8 είχα μετρήσει ταχύτητα 1300 π/δ στο 1.5 μέτρο.
Μου φάνηκε αρκετα ποιο γρηγορο. Το σφυριγμα πως εξηγειται;
Φιλος μου πηρε τα ιδια σε νο 8 και ηταν σε βυσσινι καλυκα fiocci 12. Τα 6αρια μου ειναι σε πρασινο fiocci italy 12.

Μου φάνηκε αρκετα ποιο γρηγορο. Το σφυριγμα πως εξηγειται;
Φιλος μου πηρε τα ιδια σε νο 8 και ηταν σε βυσσινι καλυκα fiocci 12. Τα 6αρια μου ειναι σε πρασινο fiocci italy 12.
Το σφυριγμα μπορει να οφειλεται στον συγκεντρωτηρα η' απλα το συγκεκριμενο στησιμο του εν λογω φυσιγγιου να σφυραει σε συνδυσασμο με το δικο σου οπλο....αν μπορεις σφαξε ενα και ανεβασε φωτο να το δουμε.
Πολλες εταιριες στο ιδιο φυσιγγι αναλογως το νουμερο των σκαγιων τροποποιουν και το setup.

Εγώ είχα φτειάξει στα πρώτα μου φυσίγγια, χάρτινα που ακουγότανε ένας ήχος, σαν να άνοιγες σαμπάνια,
ειχαν οι κάλυκες ένα ποτηράκι στο πάτο και στούμπονα μια δεκαεξάρα τάπα μέσα για να μην κουδουνίζη η μπαρούτι...

Φιλε μου,
Σημερα εριξα club 36 ν9 6 με καλυκα fiocci italy 12 δκουρου πρασινου χρωματος.
Ο συνάδελφος μου εριξες club 36 se καλυκα fiocci 12 νο 8 βυσινι καλυκα και παλι το ιδιο γυσιγγια σε ν9 και σρ καλυκα ανοιχτό πρασινο cheditte.
Αντε βγαλε ακρη τι παίζει

Αποστόλη πες μας που ειναι τα κωλοπούλια και έρχομαι με 10 κυτιά δώρο .sarcastic.
Με βγαλανε την ψυχη φετος!
Το λεω και απο το ζορι θελω να αναβω 2 - 2 τα μαρλμπορο.
Δημητρη βρηκα μερικα πουλια αλλα περναν μαζεμενα οποτε οι ευκαιρίες ειναι λιγες αν και τα πουλια αρκετά. Το μέρος σφιχτο..
Άκουσα για παρεες που σε ολοημερο βαρεσαν 30 και 40 πουλια σε αλλο μερος ομως. Και να τς ρωτησεις απαντηση δε θα παρεις..
Εχεις ριξει τα κοντορ;

Lambro biturbo no 4
Dorkas condor no4.
Ακουω γνώμες απο την εμπειρια σας.
*το condor με τι γεμιζεται;
μην κανεις το λαθος να βαλεις condor στο δικανο. εδω σε καραμπινες αεριων εχει υπερβολικη ανακρουση. το biturbo μπροστα του ειναι μαλακο

Εγω εχω δει το ακριβός αντιθετο Ευριπιδη..Μιλαω για καραμπινα αεριων..
Το μπιτουρμπο δεν μου ταιριαξε..αντιθετα με τον κονδορα την ειχα καταβρει..
ΥΓ Τα νεα μπιτουρμπο που υποτίθεται οτι έχουν μαλακωσει δεν τα εχω ριξει..

Back