K
kastoras
Αν τα ριξω με το καλο θα σας εχω ρεπορτάζ θα ξεκινησω με κοντορ και μετα βλέπουμε.
Πουλια να εχει..
Πουλια να εχει..
Οχι Αποστόλη δεν τα εχω ρίξει ποτέ.Το μόνο φυσίγγι 36γρ που ερχνα παλιά με το σουπερ ποζέ στη φάσσα και το εχω πει κι άλες φορές.ήταν το γερμανικό ROTTWEIL WAIDMANNSHEIL.Τότε τα επαιρνα σε καλή τιμή και εριχνα και πολλά.Με βγαλανε την ψυχη φετος!
Το λεω και απο το ζορι θελω να αναβω 2 - 2 τα μαρλμπορο.
Δημητρη βρηκα μερικα πουλια αλλα περναν μαζεμενα οποτε οι ευκαιρίες ειναι λιγες αν και τα πουλια αρκετά. Το μέρος σφιχτο..
Άκουσα για παρεες που σε ολοημερο βαρεσαν 30 και 40 πουλια σε αλλο μερος ομως. Και να τς ρωτησεις απαντηση δε θα παρεις..
Εχεις ριξει τα κοντορ;
Τα velox ;;;;;αλλη παλιά αγάπη.παντως προσωπικα απο φυσιγγια του δορκα αν ξαναβαλω στ οπλο μου θα ειναι μονο το 3α
Στο biturbo το 36αρι!Λιακο αναφερεσαι στο biturbo η το condor?
Ειχα φιλο που για μια 10ετια δεν ειχε βαλει αλλο φυσιγγι στην 302.Βεβαια πριν 15 χρονια αθταπαντως προσωπικα απο φυσιγγια του δορκα αν ξαναβαλω στ οπλο μου θα ειναι μονο το 3α
Απο δοκιμη γνωστου περιοδικού.
Rio pigeon..
Πιεση 680 bar
Ταχυτητα v1 425 m/sec,v2 332,5 m sec.
Πυριτιδα αναφερει την psb(περιμενα να δω csb 2..)
Αυτο που δεν γνωριζα είναι οτι η ζητηση που υπάρχει σε παγκοσμιο επιπεδο ειναι πολυ μεγαλη σε σημειο που καποιες φορες οι παραγγελιες υπερκαλυπτουν την δυνατοτητα παραγωγης(!!!)
ΥΓ Αυτο που μου έκανε εντύπωση ειναι η ταχυτητες για 36γρ φυσιγγι και μαλιστα με χαμηλες πιεσεις..
κατα την προσωπικη μου αποψη πολυ καλυτερο ειναι το percorso και απο αποψη συγκεντρωσης και απο αποψη ταχυτητας. καλα για το rem δεν το συζηταω. πιεσεις? ταχυτητες? συγκεντρωση? το κορυφαιο ολων
μπραβο αυτα...τα special palombe!! κεντάνε και αυτά στην 390!!!!
Στείλε και σε εμάς τους άσχετους (και είμαι και επιεικής!) με την ιδιογόμωση!!!Κατσε να δοκιμασουμε αυτα που θα στησω φετος.
Σε μερικά χρόνια όλοι θα γεμιζουμε μόνο με ισπανικές πυρίτιδες....Πυριτιδα αναφερει την psb(περιμενα να δω csb 2..)
κι εγω αλλα αυτη των 4 ατομωνΕλπιζω πως οχι, παντα ημουν οπαδος της ποικιλιας.
κι εγω αλλα αυτη των 4 ατομων