Οταν την παρουνε καλα χαμπαρη θα δεις.χαχαχαΣε μερικά χρόνια όλοι θα γεμιζουμε μόνο με ισπανικές πυρίτιδες....
Μεγάλες συγκεντρώσεις, μεγάλες ταχύτητες, λίγα μπάρ!!!!
Ο ΓΙΑΝΝΗΣ.Κ (φωτοβολιδας) έχει γράψει πολλά, ιδικά για την Psb2.....
Οταν την παρουνε καλα χαμπαρη θα δεις.χαχαχαΣε μερικά χρόνια όλοι θα γεμιζουμε μόνο με ισπανικές πυρίτιδες....
Μεγάλες συγκεντρώσεις, μεγάλες ταχύτητες, λίγα μπάρ!!!!
Ο ΓΙΑΝΝΗΣ.Κ (φωτοβολιδας) έχει γράψει πολλά, ιδικά για την Psb2.....
μια φορα μονο τασο. εκανα δοκιμη στ αγριοπεριστερα.μου φανηκαν πιο δυνατα απ το percorso αλλα φιλε μου κανουνε μεγαλη ζημια οπου πεσουνε. πολυ συγκεντρωτικα και αυτα και αρκετα γρηγορα. επισης πολυ καλα ειναι παλι της nsi η 10αδα το speed extra.τα ριχνει φιλος στις φασσες και πινει νερο στ ονομα τους.το palombe δεν το βρισκω εδω αλλιως θα το εριχνα πιο συχνα. εδω κυκλοφορει πολυ το percorso και το speed extraTα soecial palombe τα έχεις ριξει στο κυνηγι Ευριπιδη?
εριξα καποια πηρα μια φασσα πανω απο 40 μετρα δεν το περιμενα να πεση.αλλη φορα με ζεστω καιρο δεν εκανα τιποτα και το γυρισα σε condor.στο κρυο καταλαβα οτι γαζονουν τα αφυσα για του χρονου τα υπολοιπαTα soecial palombe τα έχεις ριξει στο κυνηγι Ευριπιδη?
Οταν την παρουνε καλα χαμπαρη θα δεις.χαχαχα
Η πυριτηδα μπορει να ειναι και ο τελευταιος κρικος.....τα λεω σωστα Φωτοβολιδα;Oι Αγγλοι την εχουν παρει ηδη χαμπαρι Γιαννη και πανε το βεληνεκες του λειοκαννου σπρωχτα, την ωρα που ο υπολοιπος κοσμος κοιταζει δυσπιστος κσι δηλωνει ικανοποιημενος αν το φυσιγγι του μπορει και σκοτωνει στα 35 μετρα.
Τελικα οπως με ολα στην ζωη αν δεν προσπαθησεις να βελτιωθεις οσο καλος και να εισαι μενεις στασιμος. Και οι Ισπανοι αυτη τη στιγμη στην Ευρωπη πηγαινουν την πυριτιδα απο καινοτομια σε καινοτομια.
Χαχα αφου τοχης παρη χαμπαρη.ακρηβος αυτο.το μαγηρεμα ειναι ολο το πεχνηδη.η πυρητιδα πεζη τον ρολο του σπροξηματος αλα το βασικοτερο ταχητιτα και ληγα μπαρ οσο γηνετε.γιαυτο βλεπετε τους αγγλους ακριβα οπλα οπου δεν θελουν να τα ζωρηζουν αλα θελουν και ταχητιτες και καπος καμποσα γρ.επελεξαν της ισπανηκες λογο ιπιοτητας στα μπαρ.τωρα και πολαααα χρονια εμεις γιατη γεμηζουμε με προωδευτηκες μπαρουτες σε χαμηλα γρ?? Ταχητητα,δηναμη,χαμηλα μπαρ.αυτο ακομα δεν τοχουν παρει χαμπαρη αυτη,η προφανος το ξερουν αλα λογο εμπορηκους δεν το λενε.γιαυτο πιγαν στης ισπανηκες.και κατη τελευτεο οπος ηποθηκε απο σηναδελφους οτη κατη εχω δει με της ισπανηκες.ναι κατη εχω δει η psb2 ας πουμε στα 36γρ βγαζη ταχητητα 404 με 610 μπαρ στο 1,85χ36 με ισπανηκο καψηλη.φανταζεστε τη θα βγαλη στα 34γρ με 1,90 με 2 γρ ας πουμε???? Τρομερη ταχητιτα και μπαρ αντε να παει στα 700 το πολη.πια αλη πυρητιδα θα στα δοση αυτα???? Χαχαχαχα για να την δουλεβο πολη κατει εχω δει οπως υποθηκε αφου με ξερετε ha haaaΗ πυριτηδα μπορει να ειναι και ο τελευταιος κρικος.....τα λεω σωστα Φωτοβολιδα;
Καλό μεσημέρι! Την εντύπωση αυτή όσο αφορά τα bar και τις ταχυτητες μου άφησαν και εμένα..μαλακό για 36gr..επίσης με αυτά έχω πάρει τα πιο μάκρυνα πουλιά στη ζωή μου...στον πίνακα που τα έριξα μου φάνηκαν τρομερά...τα Nsi percorso αλλά και τα Remington express είναι φυσίγγια θρύλοι κατά την γνώμη μου, με πολύ καλά χαρακτηριστικά αλλά δεν τα έχω ρίξει αρκετά για να εκφέρω μια πιο καθαρή γνώμη.Απο δοκιμη γνωστου περιοδικού.
Rio pigeon..
Πιεση 680 bar
Ταχυτητα v1 425 m/sec,v2 332,5 m sec.
Πυριτιδα αναφερει την psb(περιμενα να δω csb 2..)
Αυτο που δεν γνωριζα είναι οτι η ζητηση που υπάρχει σε παγκοσμιο επιπεδο ειναι πολυ μεγαλη σε σημειο που καποιες φορες οι παραγγελιες υπερκαλυπτουν την δυνατοτητα παραγωγης(!!!)
ΥΓ Αυτο που μου έκανε εντύπωση ειναι η ταχυτητες για 36γρ φυσιγγι και μαλιστα με χαμηλες πιεσεις..
Ειναι με csb2 αυταΦοβερο φυσιγγιο Γιαννη..Εγω δεν θυμαμε ζωντανη περδικα,η θα μου εφευγε η θα επεφτε κουτσουρο..
Ολα αυτα στην παλια συσκευασια,μαλιστα πηρα προσφατα 4 ξεχασμενα κουτακια που βρηκα σε ν7 1/2..Αυτα οντως ηταν με csb2..τα καινουργια που εχω ανοιξει(δεν τα εχω δοκιμασει)η πυριτιδα δεν εμοιαζε με την παραπανω εκτος κ αλλαξε συσταση..
Γιαννη διαβασε εδω την περιγραφη μου γιατι η φωτο δυστηχως δεν φαινεται..Ειναι με csb2 αυτα
Τα πουλια επεφταν?τα παλια τα ειχες ριξει?Τα πρόσφατα πικον δεν τα συμπάθησα ιδιαίτερα ούτε εγώ ...καμία δεκαριά που έριξα μου φάνηκαν πολύ σκληρά με ασχημο κλοτσιμα ειδικά για ζεστές μέρες...δεν είχαν την κλασική γλυκά του ισπανικου άσε που σκουριαζει ο καλυκας για πλακα με μια έξοδο..δεν έριξα σε πίνακα για να πω με σιγουριά κάτι αλλά πρώτη εντύπωση αρνητική
Είχα ρίξει ένα κουτάκι από τα παλιά αλλά πάνε πολλά χρόνια το μονο που θυμάμαι κάτι κουνέλια στο καρτερι ψαθα με την 1100.. Τα περσινά που δοκίμασα.. μόνο σε κορακια έριξα κάποια αλλά όχι κάτι ξεκάθαρο δηλαδή να πω ότι το σημαδεψα και δεν έκοψε η ότι έριξα κανένα στο Θεό δεν μπορώ να πω με σιγουριά κάτι .Πέσανε 2-3 αλλά σε λογικές αποστάσεις.Τα πουλια επεφταν?τα παλια τα ειχες ριξει?
Αν εχει τετια ειναι psb2 η csb2 ειναι μικρα στρογιλα δησκια οχη τετραγονα φηληδια.η παλια psb2 ειταν πιο χονδρα φηλιδια σε σχεση με την κενουρια οπου ειναι λεπτη σαν την c7Γιαννη διαβασε εδω την περιγραφη μου γιατι η φωτο δυστηχως δεν φαινεται..
http://www.hunterslife.gr/forums/threads/Υλικά-για-ιδιογόμωση.141/page-9
Αν εχει αλλαξει σχημα τα τελευταια χρονια τοτε ολα καλα..
Γιαννη διαβασε εδω την περιγραφη μου γιατι η φωτο δυστηχως δεν φαινεται..
http://www.hunterslife.gr/forums/threads/Υλικά-για-ιδιογόμωση.141/page-9
Αν εχει αλλαξει σχημα τα τελευταια χρονια τοτε ολα καλα..
Τάσο, Το παλιό Pichon που είχα πάρει κι εγώ, το 2005 ή 2006, πράγματι στο κουτί έγραφε πυρίτιδα CSB2 Special ... αλλά μέσα είχε PSB2 , χονδρά τετράγωνα φυλλίδια δηλαδή, όπως την περιγράφει ο Γιάννης, και όπως φαίνεται και στη φωτογραφία σου.Αν εχει τετια ειναι psb2 η csb2 ειναι μικρα στρογιλα δησκια οχη τετραγονα φηληδια.η παλια psb2 ειταν πιο χονδρα φηλιδια σε σχεση με την κενουρια οπου ειναι λεπτη σαν την c7
Εχει αλαξη κοπη η κενουρια,την εχω παρη.ειναι ακριβος ψιλη σαν την c7 κοψημο.το χρωμα ενοητε οπος ειτανΤάσο, Το παλιό Pichon που είχα πάρει κι εγώ, το 2005 ή 2006, πράγματι στο κουτί έγραφε πυρίτιδα CSB2 Special ... αλλά μέσα είχε PSB2 , χονδρά τετράγωνα φυλλίδια δηλαδή, όπως την περιγράφει ο Γιάννης, και όπως φαίνεται και στη φωτογραφία σου.
Τώρα, το καινούριο εγώ δεν το έχω πάρει και δεν ξέρω τι έχει ...
εσυ με το δικανακι παρε απ το ρουτζο οσο βρισκεις το 206 formula σε 6αρι και θα με θυμηθεις. ειναι στα 33 γραμhttp://imgur.com/VQM3QBh
Με το αριστερο εχω βγαλει τις πιο θεαματικες μου τουφεκιες στη φασσσα!!
Το palombe το πηρα φετος να το εχω για του χρονου!!δε ξερω τι λεει!
Παντως και το rio που αναφερατε πολυ καλο και αυτο οπως και το serie oro!!