Πολυ καλο φυσιγγι με καλη συγκεντρωση και τα ριχνεις με φουλ κανονικα,τα f2 ta 34gr δεν τα αλλαζω οπως πολλοι. Πηρα καποια κουτια νο6 το 36 gr επινικελωμενα για δοκιμη. Τι λετε? Υγ: θα κανω την πατατα να ρωτησω... Με φουλ τα ριχνω κανονικα?
Και γ@μω τα φυσίγγια αν θες να παρει φωτιά το οπλο, εσυ, το δάσος και οι γύρο παρατρεχαμενοι.......Εγω φέτος θα στραφώ σε κάτι Αμερικάνικο.Θα τις κατεβάζω ψημένες ,έτοιμες για το πιάτο . .buy buy..buy buy.
Άρι με τι όπλο ρίχνεις τα MB ;Εγώ σαν λάτρης της b&p σε πολλά φυσιγγια της... Για την Φάσσα χρησιμοποιώ το MB long range 36gr N6 από Οκτώβρη και τα που ο καιρός παγώνει!Δεν έχω βρει στα κυβικά του καλύτερο φυσίγγι.
Ενώ αν ο καιρός είναι πιο μαλακός MB classic No6 ή F2 classic επίσης Ν6.
Σε beretta Α350 και σε ποζε baikal με αυλό 18,2 οπου η απόσταση καταβολής έφτασε τα μέγιστα υποθέτω! Μου άρεσαν πιο πολύ στο δίκανο αν θες την άποψη μού.Άρι με τι όπλο ρίχνεις τα MB ;
Ευχαριστώ Αρι.Η b&p για μένα είναι με διαφορά η πιο αξιόπιστη και σταθερή εταιρία με φυσίγγια σε προσιτές τιμές.Μετά πάμε στην remington που είναι κορυφαία αλλά οι τιμές εκεί ξεφεύγουν.Σε beretta Α350 και σε ποζε baikal με αυλό 18,2 οπου η απόσταση καταβολής έφτασε τα μέγιστα υποθέτω! Μου άρεσαν πιο πολύ στο δίκανο αν θες την άποψη μού.
αυτα πρεπει να ειναι γεμηζμενα με μαυρη πυρητηδαsetap για πολυ χαμηλες θερμοκρασιες
Συμφωνώ απόλυτα σε όσα λες, απλά να προσθέσω ότι είναι και από τις πιο ποιοτικές τα τελευταία χρόνια . Όσα φυσιγγια έχω "σφάξει" δεν έχω εντοπίσει κάτι διαφορετικό από όσα αναφέρονται στο site της. Οι πιο ειδικοί σε θέματα βλητικής και γόμωσης ας μας πουν περισσότερα.Ευχαριστώ Αρι.Η b&p για μένα είναι με διαφορά η πιο αξιόπιστη και σταθερή εταιρία με φυσίγγια σε προσιτές τιμές.Μετά πάμε στην remington που είναι κορυφαία αλλά οι τιμές εκεί ξεφεύγουν.
Αυτο ειναι φυσιολογικο, τα υλικα του φυσιγγιου φτιαχνονται απο αυτη..Όσα φυσιγγια έχω "σφάξει" δεν έχω εντοπίσει κάτι διαφορετικό από όσα αναφέρονται στο site της.
Δεν το διατύπωσα σωστα! Εννοούσα κάτι διαφορετικό σε γόμωση όπως διαφορά στην δόση της πυρίτιδας, τα γραμμάρια των σκαγιων και φυσικά κατά πόσο είναι στρογγυλά ή όχι.Αυτο ειναι φυσιολογικο, τα υλικα του φυσιγγιου φτιαχνονται απο αυτη..
Οποτε ειναι αδυνατον να ξεμεινει..
Aπο ιδιογομωση δεν ξερω,απο εμπορικα φυσιγγια ολο κ κατι σκαμπαζω,το ιδιο κ για τα baikal... Και χωρίς να είμαι έμπειρος σε θέματα ιδιογόμωσης όπως εσύ
Rc2 34γρ σου λένε κάτι??Τόσα χρόνια στην φάσσα δεν έριχνα κάτω από 36 γρ.
Rc2 34γρ σου λένε κάτι??
Τα γραμμάρια για εμένα δεν παίζουν πολύ ρόλο. Ούτως ή άλλος η διαφορά σε αριθμό σκαγιων είναι της τάξης των 5-6 σκαγιων ανά γραμμάριο. Οπότε η πυκνότητα είναι παρόμοια από 32 σε 34 και από 34 σε 36. Η μεγάλη διαφορά είναι στην πυρίτιδα και στο νούμερο. Δηλ αν θες κάτι για πολύ κρύο θα κοιτάξεις πρώτα την πυρίτιδα και μετά την γόμωση. Και στον καλοκαίρο βάλε ότι θες.Τόσα χρόνια στην φάσσα δεν έριχνα κάτω από 36γρ.
Φέτος θα ρίχνω αποκλειστικά 34γρ εκτός από τις πολύ δύσκολες μέρες όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες.