Όσα πουλιά πήρα με Pichon πέφτανε ζωντανά μετά απο 100 μέτρα..Όλα τα πουλιά με διαμπερές τρύπες και αίματα..
Το δοκιμασα κι εγω σε νο6 και οντως δεν λεει πολλα, τα πιο παλια απ'οτι λενε ηταν καλυτερα, εγω πλεον στη φασα F2 long range νο6 και νο5 και nobel sport τα 5/3 η 6/4, περυσι εριχνα τα 5/3 αλλα θα δοκιμασω και τα 6/4Δοκίμασε το Rio pichon την 10αδα.αυτο σίγουρα είναι ισπανικο
Είχε ακουστεί ότι κάποτε άλλαξαν την πυρίτιδα και τα χάλασαν. Τώρα επέστρεψαν στην παλιά πυρίτιδα ή ήταν μύθος;...γι αυτο δε φεύγω απ το percorso...
Του ζωτου το διασποράς το 38αρι πράγματι εξαιρετικό σε χαμηλές θερμοκρασίες.Πολύ καλό φυσιγγι είναι του Ζώτου το 36αρι του..όπως και το 38αρι του το διασποράς.. Δεν το βγάζω απο πρώτο.. Πήρα και φάσσα στα 40 μέτρα ξερή με το διασποράς..
Το δοκιμσα φετος στα τρυγονια σε μακρινες αποστασεις και δεν μου αρεσε ουτε στον πινακα, ασε που κλωτσαγε αρκετα σε σχεση με αλλα 36αρια και 38αριαPichon είχα ρίξει ένα κουτάκι πρόπερσι στα μπασιματα.Αν και πήρα ότι πουλί τουφεκισα ,όπου κάποια ήταν σε εξωπραγματικά μακρινές αποστάσεις,κάποια πουλιά έπεφταν ζωντανά.
Θα το δοκιμάσω πάλι φέτος ,γιατι με ένα κουτί δεν βγαίνουν ασφαλή συμπεράσματα.
Εγώ το είχα ρίξει τον Οκτώβρη.Το δοκιμσα φετος στα τρυγονια σε μακρινες αποστασεις και δεν μου αρεσε ουτε στον πινακα, ασε που κλωτσαγε αρκετα σε σχεση με αλλα 36αρια και 38αρια
Γερασιμε το 36 σε τι θερμοκρασίες το έριξες;Πολύ καλό φυσιγγι είναι του Ζώτου το 36αρι του..όπως και το 38αρι του το διασποράς.. Δεν το βγάζω απο πρώτο.. Πήρα και φάσσα στα 40 μέτρα ξερή με το διασποράς..
Γερασιμε το 36 σε τι θερμοκρασίες το έριξες;
Τα percorso δεν έχουν αλλάξει ΠΟΤΕ πυριτιδα.παντα γεμίζονται σταθερά με tecna.τώρα αν μια παρτίδα της συγκεκριμένης πυρίτιδας είχε θέμα αυτο είναι άλλο και δεν μπορω να το αποκλεισω αλλα ουτε και να το γνωριζω.κανουν κι αυτοι μαγικά αλλα μερικά φυσίγγια δεν τα πειραζουνΕίχε ακουστεί ότι κάποτε άλλαξαν την πυρίτιδα και τα χάλασαν. Τώρα επέστρεψαν στην παλιά πυρίτιδα ή ήταν μύθος;
Οχι λαθος Ευριπιδη για τα pigeon..Νομιζα οτι ο Χρηστος αναφερόταν σε αυτά..Το διόρθωσα..Τάσο για το percorso λες??
Όχι, τα γραμμάρια είναι ιδανικά. Έχω ρίξει το MB 32gr και είχα καλά αποτελέσματα.Εννοεις απο αποψη γραμμαριων ότι ειναι ανεπαρκές;
Μήπως, λέω μήπως, τα ισπανικά IMPERIAL έχουν πάψει να παράγονται ;;; Δεν είναι περίεργο που δεν βρίσκεις στο ιντερνετ καμία αναφορά για αυτά; Δεν είναι παράξενο που, ενώ στο γκρουπ της ΜΑΧΑΜ έχουν ενταχθεί όλες οι ισπανικές εταιρείες κατασκευής φυσιγγίων, και όχι μόνο, στο site της δεν αναφέρεται καθόλου η συγκεκριμένη μάρκα; Αν και το site της MAXAM δεν είναι και τόσο ενημερωτικό και διαφωτιστικό, εν τούτοις αναφέρει ξεκάθαρα ως θυγατρικές τις:Πάντως επιμένω, αν κάποιος ξέρει να μας πει, αν υπάρχει τρόπος να ξεχωρίζουμε το Ισπανικό imperial από το....άλλο, θα ήθελα να τον μάθω. Τόσες εξαιρετικές Ισπανικές πυριτιδες χρησιμοποιούμε, γιατί να μην είναι και τα φυσίγγια τους καλά. Δεν έχω δοκιμάσει Ισπανικό φυσιγγι.
Είχε ακουστεί ότι κάποτε άλλαξαν την πυρίτιδα και τα χάλασαν. Τώρα επέστρεψαν στην παλιά πυρίτιδα ή ήταν μύθος;
Δεν ειχε αλλαχτεί τίποτα απο την nsi.Αλλαξε η Tecna και εκει η τη χρονιά υπήρξε ένα θεματάκι μεχρι ολοι να προσαρμόσουν τα φυσίγγια τους στα νεα δεδομένα της πυρίτιδας.Τα percorso δεν έχουν αλλάξει ΠΟΤΕ πυριτιδα.παντα γεμίζονται σταθερά με tecna.τώρα αν μια παρτίδα της συγκεκριμένης πυρίτιδας είχε θέμα αυτο είναι άλλο και δεν μπορω να το αποκλεισω αλλα ουτε και να το γνωριζω.κανουν κι αυτοι μαγικά αλλα μερικά φυσίγγια δεν τα πειραζουν