Φυσίγγια για την Φάσσα

βαζω στα τρυγονια στα αγριοπερηστερα , και στης περδηκες στην αρχη που εχει ζεστη 32 γραμμαρια , και στην τσιχλα το χειμωνα απο 28 μεχρη 32 μαχιμουμ

Εγώ το τρυγονάκι το θέλω στα 31 γραμμάρια, πάντως τα γραμμάρια που αναφέρεις είναι τα ιδανικά!

ενα απο τα καλυτερα φυσιγγια του εμποριου που εχω δοκιμασει σε πινακα ειναι το selier bellot fortuna οποιος θελει ενα καθαροαιμο long range πυρομαχικο εφαμιλο των αμερικανικων στο ενα τριτο της τιμης τους
αξιζει να το δοκιμασει.. πολυ καλες κατανομες και συγκεντρωσεις ακομη και στα 50 μετρα

εδω μερικοι οταν γεμηζουν 32 γραμμαρια το βαφτηζουν κατευθιαν τσιχλοφυσιγγο
Ακριβώς αυτό! Επισης σπάνια να βρεις φυσίγγια στην ελληνική αγορά 30-32γρ σε νούμερα 3-4-5. Γιατί τα θεωρούν μόνο για τσίχλες τα γραμμάρια αυτά.

Το imperial το 34αρι θα το ριχνατε σε φασσες;
Εγώ προσωπικά όχι. Η φασσα είναι δύσκολο κυνήγι και απαιτητικό. Δεν το έχω δουλέψει αλλά κάποια πιο ελαφριά που έχω δοκιμάσει δεν είδα κάτι ιδιαίτερο...

Εγώ προσωπικά όχι. Η φασσα είναι δύσκολο κυνήγι και απαιτητικό. Δεν το έχω δουλέψει αλλά κάποια πιο ελαφριά που έχω δοκιμάσει δεν είδα κάτι ιδιαίτερο...
Εννοεις απο αποψη γραμμαριων ότι ειναι ανεπαρκές;

kastora ριχτω ,με οτι καιρο θελεις ,και στα παπια που το ριχνουμε κανει κηδειες.[αρκει να ειναι το ισπανικο]
Τα φερνει ο Γκιουλεκας. Και απο οσο μπορω να καταλαβω ειναι τα ισπανικα. Θα παρω ενα κουτι για δοκιμή. Γυρω στα 7.5 ευρώ παιζουν

η αγία τριάδα της φάσσας B&P ( F2 ) RC ( RC2 RC4 ) NSI ( Palombe - Percorso ) τα Nobel τα εχω σταματήσει πλέον και τα έχω αντικαταστήσει με το oscar 36
Η αγια τριαδα της φασσας για εμενα ειναι ενα 33 γρ στην αρχη με c7 πυριτιδα και αργοτερα αναλαμβανουν mb36 και m92s....

Πάντως επιμένω, αν κάποιος ξέρει να μας πει, αν υπάρχει τρόπος να ξεχωρίζουμε το Ισπανικό imperial από το....άλλο, θα ήθελα να τον μάθω. Τόσες εξαιρετικές Ισπανικές πυριτιδες χρησιμοποιούμε, γιατί να μην είναι και τα φυσίγγια τους καλά. Δεν έχω δοκιμάσει Ισπανικό φυσιγγι.

άκουγα πολλά για το rio pichon το δοκίμασα προπερσι και τελικά με άφησε αδιάφορο,,,εχουν μείνει 4-5 κουτάκια στο ράφι όποιος τα θέλει να μου πει σε πμ
Κι εμένα το ίδιο.γι αυτο δε φεύγω απ το percorso.αλλά αν θέλει να δοκιμάσει κάποιο ισπανικό αυτο είναι σίγουρα ισπανικο

Back