Φυσίγγια για την Φάσσα

Και εδώ είναι το μεγαλύτερο λάθος που κανουμε φίλε Μάριε. Ρωτάς εμένα να σου πω ποιο φυσηγγι να πάρεις. Εγώ πχ μπορεί να μην ξερω ποιο δουλεύει το όπλο μου .Αυτό θα το βρεις εσυ και μόνο εσύ παρεουλα με το όπλο σου.;)
Σωστος και η απαντηση ψαγμενη και σχετικη

Από αγοραστα εμένα μου αρέσει το percosso di cacia φιλικό φυσηγγι στα περισσότερα όπλα ακόμη μου αρεσει για ενορις το προι με υγρασία και κριο το biturbo και το λαμπρο μπλε και με ζέστη στα μπασιματα φασσας το όπλο μου θέλει πολύ το 3α το σεμι. Έγραψα από αγοραστα αυτό που θέλει το οπλο μου.

Αμα δεν εχει πουλια θα κανω αναλυτικο φωτορεπορταζ ... Θα προσπαθησω
Παλι θα μαλωνω με τους φιλους λαγαδες που μολις ακουσουν τουφεκια θα ερθουν να σε βρουν να δουν τι εγινε κι αν καταλαβουν πως δεν κυνηγας λαγο θα σε ρωτησουν απο ποιον πλανητη ηρθες

Ξερεις πως δεν ασχολουμαστε με ιδιογωμωσεις και δεν εχουμε πολλες γνωσεις. Πιο ειναι το ιδανικοτερο της αγορας για το θηραμα αυτο κατα την αποψη σου?
Θα σου πω 2 δοκιμασμενα και 3ο το δοκιμαζω τώρα οπως και φίλος με εξαιρετικά αποτελεσματα.1ο και καλυτερο αλλα πλεον ασύμφορο Remington express long range.αμέσως μετα percorso caccia.και τα 2 πολυ συγκεντρωτικά οπως και το r35 plus του δορκα.όλα αυτα σε νο.6 σε καλύπτουν μέχρι τα 50 μετρα μπορεί και παραπανω μ ενα καλό 2αρι ή και φουλ τσοκ.τώρα προσωπικα αποφεύγω τα rc γιατί δεν τη θεωρώ σοβαρή εταιρεια όταν κάθε παρτίδα είναι γεμισμένη με διαφορετική πυρίτιδα με την δικαιολογία οτι δεν θέλει να την αντιγραφουν.κι επειδή η Φάσσα είναι δύσκολο θηραμα θελω να ξέρω τι ριχνω

Από αγοραστα εμένα μου αρέσει το percosso di cacia φιλικό φυσηγγι στα περισσότερα όπλα ακόμη μου αρεσει για ενορις το προι με υγρασία και κριο το biturbo και το λαμπρο μπλε και με ζέστη στα μπασιματα φασσας το όπλο μου θέλει πολύ το 3α το σεμι. Έγραψα από αγοραστα αυτό που θέλει το οπλο μου.
.my man.Σού χει δώσει γραπτή λίστα ; .yelling.

Πολύ μεγάλη συζήτηση το φυσίγγι στην φάσσα!
Στο μπάσιμο είναι πολύ χρήσιμο το 6άρι ή και το 5άρι ακόμα.(Εκτός αν βρεις το τέλειο μέρος και σκάνε στα μούτρα σου)
Στην βοσκή τον Χειμώνα όχι πάνω από 34γρ - 35γρ και νούμερα 7 και 6.(Το εφτάρι σε αυτήν την περίπτωση ''δίνει ρέστα'')
Τα φυσίγγια που έχω ξεχωρίσει είναι στα 34γρ τα RC και τα B&P F2 και στα 36γρ τα Biturbo,τα Rottweil Waidmannsheil και τα NSI Percoso Caccia.

βρείτε μου φάσσες φέτος και άστε τα αλλα επάνω μου,,,έχει να πέσει φτυάρι ..........

18581527_1533667820005192_5707515190123670971_n.jpg

Καλα όσα γραφεται παιδια, δεν έχω λόγο να τα αμφισβητήσω αλλά τα σκοτωματα που έχω δει με τα μάτια μου από τον ξαδερφο μου με 302, κάνη 71 φουλ και φυσηγγι NEO VELOX 6και 7 με παγωνιες και αποστάσεις 40-50 μέτρα, με άφησαν με το στόμα ανοικτό. Επίσης έχω πάρει πουλιά στα ελάχιστα κυνήγια φασσας που έχω κάνει, ήταν παλιά βέβαια με Jordan μαύρο 35γρ σε 7αρι αλλά με ένα όπλο θρύλο (Beretta 302).

Βλέπω ότι πολλοί αγαπάτε τα πολλά γραμμάρια,μέχρι σεμι μαγκνουμ διαβάζω,σεβαστό.Εγώ στα μέρη που διαλέγω να κυνηγάω οι φασες βγαίνουν στα 15 έως 40 μέτρα.Το 32αρι με καλύπτει απόλυτα σε 7ρακι.Τα πολλά γραμμάρια με τις ζέστες νομίζω πως ψιλοσκορπάνε,προσωπική άποψη βέβαια.

Εχει χρησιμοποιησει κανεις για τη φασσα τα παρακατω του Καραμανιδη;
Τα μπλε 35gr, τα hunting perfection 40gr φασσας κ τα nickel series 36gr φασσας;
Το 1ο κ το 3ο σκεφτηκα να το χρησιμοποιησω κ στο λαγο,
δεν θα ηθελα να χρησιμοποιησω πςρισσοτερα απο 36gr,απλα για το 2ο ποιο πολυ απο περιεργια ρωταω

Back