Εφοδιαστικα και είμαι ετοιμος,θα φάνε πολύ νικελ φέτος οι ατσαλοφτερες......
Χρήστο καλόριχτα και να μην σου φτάσουν.
Πολύ ποιοτικά φυσίγγια φαίνονται μένει να φανεί και στην πράξη.
Εφοδιαστικα και είμαι ετοιμος,θα φάνε πολύ νικελ φέτος οι ατσαλοφτερες......
Χρηστάρα, καλόριχτα!Εφοδιαστικα και είμαι ετοιμος,θα φάνε πολύ νικελ φέτος οι ατσαλοφτερες......
Χρηστο ριξε κ κανενα στο χαρτι αν μπορεις να δουμε ποσο συγκεντρωτικο ειναι ( το 5 αν γινεται )Εφοδιαστικα και είμαι ετοιμος,θα φάνε πολύ νικελ φέτος οι ατσαλοφτερες......
ολοι η γκαμα απο νουμερα καλο ριτχα ΧρησταραΕφοδιαστικα και είμαι ετοιμος,θα φάνε πολύ νικελ φέτος οι ατσαλοφτερες......
Alex έχω 2χρονια που τα ρίχνω και έχω μείνει απολυτα ικανοποιημένος με τρομερά απίστευτα σκοτωματα ....Πολυ καλη η επιλογη σου και να ξερεις εχουν μεγαλη διατρηση τα συγκεκριμενα σε πολυ μακρινες αποστασεις,πηρε φετος φασσα φιλος μου με vinci με το 6αρι σε τεραστια αποσταση, τυχερη τουφεκια βεβαια αλλα μια φτερουγα σπασμενη και μια τρυπα στο στηθος.
Ναι φίλε μου του Καραμανιδη είναι...Χρήστο του Καραμανιδη είναι;
Μανώλη έχουμε κάνει πολλές δοκιμές με αυτό το φυσίγγι και σε χαρτί και σε τενεκέ,ειναι πολύ συγκεντροτικο και με μεγάλη διατρηση.....Χρηστο ριξε κ κανενα στο χαρτι αν μπορεις να δουμε ποσο συγκεντρωτικο ειναι ( το 5 αν γινεται )
Χρήστο καλοριχτα να είναι, να μην σου μείνει ούτε ένα.. ....Εφοδιαστικα και είμαι ετοιμος,θα φάνε πολύ νικελ φέτος οι ατσαλοφτερες......
Χρήστο καλόριχτα και να μην σου φτάσουν.
Πολύ ποιοτικά φυσίγγια φαίνονται μένει να φανεί και στην πράξη.
Χρηστάρα, καλόριχτα!
ολοι η γκαμα απο νουμερα καλο ριτχα Χρησταρα
Σας ευχαριστώ μάγκες και να είστε καλά....Χρήστο καλοριχτα να είναι, να μην σου μείνει ούτε ένα.. ....
Όχι Παύλο δεν τα έχει βγάλει....τα επινικελωμενα δεν τα εχει στο site του σωστά,ή εγώ δεν βλέπω ;
Χρήστο του Καραμανιδη είναι;
Απο εδω τα ειχα αγορασει http://www.ionex.gr/index.php?act=viewProd&productId=1863τα επινικελωμενα δεν τα εχει στο site του σωστά,ή εγώ δεν βλέπω ;
Μηπως ειχες ανεβασει καμια φωτογραφια;Μανώλη έχουμε κάνει πολλές δοκιμές με αυτό το φυσίγγι και σε χαρτί και σε τενεκέ,ειναι πολύ συγκεντροτικο και με μεγάλη διατρηση.....
Χρησταρα καλοριχτα !!! Δωσε πονο...Εφοδιαστικα και είμαι ετοιμος,θα φάνε πολύ νικελ φέτος οι ατσαλοφτερες......
Αλεξ κ εγω απο εδω παιρνω οτι χρειαζομαι,απο που εισαι αν επιτρεπετε;Απο εδω τα ειχα αγορασει http://www.ionex.gr/index.php?act=viewProd&productId=1863
Φθιωτιδα ΜανωληΑλεξ κ εγω απο εδω παιρνω οτι χρειαζομαι,απο που εισαι αν επιτρεπετε;
Αρα κανεις παραγγελια,εγω ειμαι σχετικα κοντα στο μαγαζι κ το επισκεπτομαι,σημερα περασα για κατι ψιλοπραγματα,τα φυσιγγια της φασσας θελω κ εγω να τα δοκιμασω,αλλα στο λαγοΦθιωτιδα Μανωλη
Να είσαι καλά Μανώλη,οχι δεν έχω ανεβάσει καμιά γιατί τότε δεν ήξερα πως γίνεται τώρα τελευταία έμαθα...Μηπως ειχες ανεβασει καμια φωτογραφια;
Παντως καλοριχτα κ σου ευχομαι να μη σου φτασουν.shoot.
Σ'ευχαριστώ Αργύρη, μακάρι να περάσουν πουλιά και θα τις περιποιηθω καταλληλος...Χρησταρα καλοριχτα !!! Δωσε πονο...