Οχι αλλα εχω ακουσει αρκετα καλα λογια. Εγω σημερα πηρα 2 κουτια f2 επινικελωμενα νο7 για καποιες ιδιαιτερες καταστασειςτα Saga High Speed 36 τα ρίχνει κάποιος να μας πει εντυπώσεις ;
Οχι αλλα εχω ακουσει αρκετα καλα λογια. Εγω σημερα πηρα 2 κουτια f2 επινικελωμενα νο7 για καποιες ιδιαιτερες καταστασειςτα Saga High Speed 36 τα ρίχνει κάποιος να μας πει εντυπώσεις ;
Percorso και ξερό ψωμι.τα υπολοιπα ασταΠαιδιά ποια θεωρείται καλυτερα για Φασσα:τα biturbo 36,τα Percorso ή τα royal pichon της rio?
Επισεις ισχύει οτι η διαφορα μεταξύ των Percorso και των Palombe ειναι οτι τα δευτερα ειναι για πιο χαμηλές θερμοκρασίες;
Κάνε μια περιγραφή ρε παυλαρα!επειδή τα υπόλοιπα έχουν ξεφύγει σε τιμές και επειδή τα έχω ρίξει πιο παλιά και είναι πολύ αξιόλογα σαν φυγίσσια πήρα 1 κούτα από τα παρακάτω
Αυτα φιλε τα εχω χρησιμοποιήσει σε δεντροτσιχλες στην Ηπειρο και ηταν πολυ ωραία...και αν ξαναπάω παλι για γερακότσιχλες παλι αυτα θα πάρω!επειδή τα υπόλοιπα έχουν ξεφύγει σε τιμές και επειδή τα έχω ρίξει πιο παλιά και είναι πολύ αξιόλογα σαν φυγίσσια πήρα 1 κούτα από τα παρακάτω
Για τα Palombe ισχυει αυτο που ειπα ή ειμαι λάθος και η διαφορα σε σχέση με το Percorso ειναι αλλη που δεν την ξερω;Παρόλα αυτα εγω σκέφτομαι να δοκιμάσω και royal Pichon ετσι απο περιέργεια!
Πρεπει να έχει και διαφορετική ποσότητα στην tecna γιατι είναι πιο σκληρό απ το percorso.αν έχει κάποιος και τα 2 να μας πειΗ μόνη διαφορά των δύο φυσιγγίων είναι ότι το Palombe έχει 23mm κάλυκα σε αντίθεση με το Percorso που έχει 16mm.
Ετσι δειχνουν..βέβαια δεν ξέρω με την δόση της πυρίτιδας κ το καψουλι τι γίνεται..Η μόνη διαφορά των δύο φυσιγγίων είναι ότι το Palombe έχει 23mm κάλυκα σε αντίθεση με το Percorso που έχει 16mm.
Πρεπει να έχει και διαφορετική ποσότητα στην tecna γιατι είναι πιο σκληρό απ το percorso.αν έχει κάποιος και τα 2 να μας πει
Εγώ τα δουλευω 6 χρόνια και δεν έχω δει τίποτα απ 'αυτά στην sx3Τα percorso 36αρια οντος ειναι πολυ καλο φυσιγγι, μαλακο και συγκεντρωτικο
θα ελεγα, αλλα μου εκανε εντυπωση οτι μερικες φορες αφηνει πολλα
καταλειπα μεσα στην κανη και κατι κομματακια σαν ακαπνη μπαρουτι.
Το εχει παρατηρηση αυτο κανεις?
Εγώ τα δουλευω 6 χρόνια και δεν έχω δει τίποτα απ 'αυτά στην sx3
Το ιδιο συμβαινει καμια φορα και με τα super caccia long distance που ριχνω, για φετος εχω παρει τα super kill fassa 5/6 αναμεικτα τα οποια φαινονται παρα πολυ καλα στις δοκιμες που εχω κανειΑυτο που αναφερα πιο πανω το εχει δει και φιλος μου που κι αυτος τα χρησιμοποιουσε,
και μαλιστα σε καποιο που εριξε τον στραβωσε η μπαρουτι.
Ισως σε καποιες παρτιδες μπορει να εχουν αλλαξη κατι, τι να πω.