Ελα ντε, ελεγα μηπως εχουν συλεκτικη αξιαΔείχνουν άψογα στην κατάστασή τους αλλά για 20 φυσίγγια γιατί τρώει ο κ@λος σου;
Ελα ντε, ελεγα μηπως εχουν συλεκτικη αξιαΔείχνουν άψογα στην κατάστασή τους αλλά για 20 φυσίγγια γιατί τρώει ο κ@λος σου;
Δεν μου απαντατε ναι η ου μηπως απο τα πολλα χρονια σκασει κανενα στην μαπα μου
Δεν θέλω να πάρω κανέναν στο λαιμό μου ... άμα είναι και λίγα δεν ξέρω αν αξίζει ... εγώ πάντως έχω ρίξει φυσίγγια 20+ χρονών χωρίς πρόβλημα.Τα μαυρα ειναι 5 τα αλλα καμια15αρια
Γιατι ετσι ειμαστε ρε Χρησταρα εμεις οι κυνηγοι.Νομιζουμε οτι τουφεκοντας τα κανουμε μια θυσια στη θεα Αρτεμιδα η θα ξαναβιωσουμε με αυτο το τροπο παλια καλα κυνηγια.Γιατι νομιζεις οτι κραταμε ολοι μας λιγα φυσιγγια απο αυτα και λιγα απο τα αλλαΚαι μη μου πεις οτι δεν εχεις σπιτι μισο τσουβαλι διαφορα που τα κοιτας και τα ξανακοιτας και δεν ξερεις ποτε θαρθει η ωρα τους.Δείχνουν άψογα στην κατάστασή τους αλλά για 20 φυσίγγια γιατί σε τρώει ο κ@λος σου;
Γιατι ετσι ειμαστε ρε Χρησταρα εμεις οι κυνηγοι.Νομιζουμε οτι τουφεκοντας τα κανουμε μια θυσια στη θεα Αρτεμιδα η θα ξαναβιωσουμε με αυτο το τροπο παλια καλα κυνηγια.Γιατι νομιζεις οτι κραταμε ολοι μας λιγα φυσιγγια απο αυτα και λιγα απο τα αλλαΚαι μη μου πεις οτι δεν εχεις σπιτι μισο τσουβαλι διαφορα που τα κοιτας και τα ξανακοιτας και δεν ξερεις ποτε θαρθει η ωρα τους.
Στην 1η φωτογραψια για το τρυγονι τα νουμερα αφορουν για 2 σκαγια στο θηραμα κ στη 2η φωτογραφια τα νουμερα αφορουν για το 4απλο τραυμα στο τρυγονακι
Λοιπον να γραψω κ τα σχολια για τις φωτογραψιες,για να ξερουμε τι λεμε
Ολα ειναι υπολογισμοι απο στοιχεια σε βιβλια κ ερευνα κυνηγετικων αρθρων
Τα σκαγια σε νουμερα 9-8-6-5-4 εχουν τις αντιστοιχες διαμετρους 2,1-2,3-2,7-2,9-3,1
Ο πινακας εγινε με βαση την ενεργεια του καθε σκαγιου απο πινακα βιβλιου ( με την προϋποθεση οτι το φυσιγγι εχει τουλαχιστον αρχικη ταχυτητα 380m/s ), τη θεωρητικη συγκεντρωση των παραπανω τσοκ κ τον απαιτουμενω αριθμο σκαγιων σε κυκλο 76cm για καθε θηραμα
Ο πινακας για καθε θηραμα δειχνει την μικροτερη γομωση σκαγιων που χρειαζεται το θηραμα στις συγκεκριμενες αποστασεις που αναγραφονται για το καθε τσοκ ξεχωριστα,για το τρυγονι νομιζω ο σωστος πινακας ειναι στη 2η φωτογραφια,θα το ψαξω κ θα το συμπληρωσω στα σχολια
Αυτο ειπα και εγω Στελιο μηπως μου ξυνισουν την μουρηΔεν θέλω να πάρω κανέναν στο λαιμό μου ... άμα είναι και λίγα δεν ξέρω αν αξίζει ... εγώ πάντως έχω ρίξει φυσίγγια 20+ χρονών χωρίς πρόβλημα.
Κάμποσα τέτοια, για παράδειγμα,
αλλά και Remington express 16ga. ... Οι φάσσες και οι ζουρίδες που τα "δοκίμασαν", καθόλου δεν κατάλαβαν ότι ήτανε ... μπαγιάτικα !!!
Αυτο ακριβως ηταν ενα τριημερο κυνηγι αξεχαστο,νευροκοπι, ανω βροντου, με τις γερακοτσιχλες κοπαδια σαν τα ψαρονιαΓιατι ετσι ειμαστε ρε Χρησταρα εμεις οι κυνηγοι.Νομιζουμε οτι τουφεκοντας τα κανουμε μια θυσια στη θεα Αρτεμιδα η θα ξαναβιωσουμε με αυτο το τροπο παλια καλα κυνηγια.Γιατι νομιζεις οτι κραταμε ολοι μας λιγα φυσιγγια απο αυτα και λιγα απο τα αλλαΚαι μη μου πεις οτι δεν εχεις σπιτι μισο τσουβαλι διαφορα που τα κοιτας και τα ξανακοιτας και δεν ξερεις ποτε θαρθει η ωρα τους.
Τα μαζεύεις όσα έχεις και μου τα δίνεις με την πρώτη ευκαιρία. Μάπα είναι......ha ha ha.
Eνταξει,εσυ τι θα μου δωσεις?Τα μαζεύεις όσα έχεις και μου τα δίνεις με την πρώτη ευκαιρία. Μάπα είναι......ha ha ha.
Eνταξει,εσυ τι θα μου δωσεις?
Ειναι σε καλη τιμη... Δεν ξερω αν κανουν για κρυο και υγρασια και ΓΕΝΙΚΑ να τα βαλω στο οπλο...
Kαι γιατι να μην τα βαλεις?και ΓΕΝΙΚΑ να τα βαλω στο οπλο...
Σε κρύο και υγρασία δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά μια χαρά μπαίνουν στ οπλο.Νορμάλ φυσίγγια είναι και πολυ συγκεντρωτικα
Βρείτε δυο αντε τρία φυσίγγια να σας καλύπτουν αναλόγως καιρού και μην ψάχνεστε και αλλάζεται συνέχεια φυσίγγια.
Στο τέλος θα σας φταίνε τα φυσίγγια ..buy.
Εχεις απολυτο δικιο. Απλα δεν το εχω μαθει το οπλο ακομα και κανω δοκιμες. Αυτα που μεχρι στογμης με αφησαν με ανοιχτο το στομα και με τα αυτο το οπλο ειναι ολα τα f2Βρείτε δυο αντε τρία φυσίγγια να σας καλύπτουν αναλόγως καιρού και μην ψάχνεστε και αλλάζεται συνέχεια φυσίγγια.
Στο τέλος θα σας φταίνε τα φυσίγγια ..buy.