Φυσίγγια για την Φάσσα

Δεν μου απαντατε ναι η ου μηπως απο τα πολλα χρονια σκασει κανενα στην μαπα μου:)

Τα μαυρα ειναι 5 τα αλλα καμια15αρια:)
Δεν θέλω να πάρω κανέναν στο λαιμό μου ... άμα είναι και λίγα δεν ξέρω αν αξίζει ... εγώ πάντως έχω ρίξει φυσίγγια 20+ χρονών χωρίς πρόβλημα.
Κάμποσα τέτοια, για παράδειγμα,
IMG_20170303_224544.jpg
IMG_20170303_224525.jpg

αλλά και Remington express 16ga. ... Οι φάσσες και οι ζουρίδες που τα "δοκίμασαν", καθόλου δεν κατάλαβαν ότι ήτανε ... μπαγιάτικα !!! .sarcastic.

Δείχνουν άψογα στην κατάστασή τους αλλά για 20 φυσίγγια γιατί σε τρώει ο κ@λος σου; .sarcastic.
Γιατι ετσι ειμαστε ρε Χρησταρα εμεις οι κυνηγοι.Νομιζουμε οτι τουφεκοντας τα κανουμε μια θυσια στη θεα Αρτεμιδα η θα ξαναβιωσουμε με αυτο το τροπο παλια καλα κυνηγια.Γιατι νομιζεις οτι κραταμε ολοι μας λιγα φυσιγγια απο αυτα και λιγα απο τα αλλαΚαι μη μου πεις οτι δεν εχεις σπιτι μισο τσουβαλι διαφορα που τα κοιτας και τα ξανακοιτας και δεν ξερεις ποτε θαρθει η ωρα τους..sarcastic.

Γιατι ετσι ειμαστε ρε Χρησταρα εμεις οι κυνηγοι.Νομιζουμε οτι τουφεκοντας τα κανουμε μια θυσια στη θεα Αρτεμιδα η θα ξαναβιωσουμε με αυτο το τροπο παλια καλα κυνηγια.Γιατι νομιζεις οτι κραταμε ολοι μας λιγα φυσιγγια απο αυτα και λιγα απο τα αλλαΚαι μη μου πεις οτι δεν εχεις σπιτι μισο τσουβαλι διαφορα που τα κοιτας και τα ξανακοιτας και δεν ξερεις ποτε θαρθει η ωρα τους..sarcastic.
.RESPECT.

Λοιπον να γραψω κ τα σχολια για τις φωτογραψιες,για να ξερουμε τι λεμε
Ολα ειναι υπολογισμοι απο στοιχεια σε βιβλια κ ερευνα κυνηγετικων αρθρων
Τα σκαγια σε νουμερα 9-8-6-5-4 εχουν τις αντιστοιχες διαμετρους 2,1-2,3-2,7-2,9-3,1
Ο πινακας εγινε με βαση την ενεργεια του καθε σκαγιου απο πινακα βιβλιου ( με την προϋποθεση οτι το φυσιγγι εχει τουλαχιστον αρχικη ταχυτητα 380m/s ), τη θεωρητικη συγκεντρωση των παραπανω τσοκ κ τον απαιτουμενω αριθμο σκαγιων σε κυκλο 76cm για καθε θηραμα
Ο πινακας για καθε θηραμα δειχνει την μικροτερη γομωση σκαγιων που χρειαζεται το θηραμα στις συγκεκριμενες αποστασεις που αναγραφονται για το καθε τσοκ ξεχωριστα,για το τρυγονι νομιζω ο σωστος πινακας ειναι στη 2η φωτογραφια,θα το ψαξω κ θα το συμπληρωσω στα σχολια
Στην 1η φωτογραψια για το τρυγονι τα νουμερα αφορουν για 2 σκαγια στο θηραμα κ στη 2η φωτογραφια τα νουμερα αφορουν για το 4απλο τραυμα στο τρυγονακι

Δεν θέλω να πάρω κανέναν στο λαιμό μου ... άμα είναι και λίγα δεν ξέρω αν αξίζει ... εγώ πάντως έχω ρίξει φυσίγγια 20+ χρονών χωρίς πρόβλημα.
Κάμποσα τέτοια, για παράδειγμα,
IMG_20170303_224544.jpg
IMG_20170303_224525.jpg

αλλά και Remington express 16ga. ... Οι φάσσες και οι ζουρίδες που τα "δοκίμασαν", καθόλου δεν κατάλαβαν ότι ήτανε ... μπαγιάτικα !!! .sarcastic.
Αυτο ειπα και εγω Στελιο μηπως μου ξυνισουν την μουρη.sarcastic..big smile..big smile.

Αυτο ακριβως ηταν ενα τριημερο κυνηγι αξεχαστο,νευροκοπι, ανω βροντου, με τις γερακοτσιχλες κοπαδια σαν τα ψαρονια:)

Ειχα παθει μια νιλα με κατι RC50 στη Αβδελα καπου το 1997με 98..Ειχε μια παγωνια κακουργα..
Τους Εριχνα με το Auto 5 και τους εκανα αερα, κοιμοντουσαν ορθια τα σκαγια..Βαραγε ο συχωρεμενος και αυτος με Auto 5 και εκανε κηδειες.
Αυτος ειχε δωσει μια συνταγη στον Lako και ειχανε γεμισει 36 γραμαρια[εχω ακομα μερικα απο τοτε]
Μου δινει 10 κουτια και αρχισαμε..Ωπου εβλεπα εριχνα..Τις ψηλωμενες τις αφηνα,με καβαλαγαν και τους την σφυριζα απο πισω..Ρε παιδια δεν εχασα πουλι.[Ενταξει ημουν και 25αρης τοτε]Απο τοτε δεν ξανεριξα πανω απο 36 γραμαρια..Εχω ακομα 40 κουτια RC50 Απο τοτε..

και ΓΕΝΙΚΑ να τα βαλω στο οπλο...
Kαι γιατι να μην τα βαλεις?
Οταν ηταν rottweil plus ειχα ριξει μπολικα (οχι σε φασσα) κ ηταν πολυ ωραία..
Τωρα που εγιναν r-plus δεν ξερω αν εχουν αλλαξει αλλα απο οτι λεει ο Ευριπιδης ειναι πολυ σπεσιαλ..

Βρείτε δυο αντε τρία φυσίγγια να σας καλύπτουν αναλόγως καιρού και μην ψάχνεστε και αλλάζεται συνέχεια φυσίγγια.
Στο τέλος θα σας φταίνε τα φυσίγγια ..buy.
Βρείτε δυο αντε τρία φυσίγγια να σας καλύπτουν αναλόγως καιρού και μην ψάχνεστε και αλλάζεται συνέχεια φυσίγγια.
Στο τέλος θα σας φταίνε τα φυσίγγια ..buy.
Εχεις απολυτο δικιο. Απλα δεν το εχω μαθει το οπλο ακομα και κανω δοκιμες. Αυτα που μεχρι στογμης με αφησαν με ανοιχτο το στομα και με τα αυτο το οπλο ειναι ολα τα f2

Back