Φυσίγγια για την Φάσσα

πωλη ωραια κατανομη φιλαρακιιιι, ειναι 53 τα μετρα με κορδελα η με βηματα;;;ΥΓ ωντος η soyper kiil εχη βελτιωση τωρα τελευτεα τα φυσιγκιατης αρκαιτααααα
Με κορδελα αν και πλεον με τοσες δοκιμες ακομα και με βηματα τα βγαζω σωστα τα μετρα, αντε να πεσω εξω κανα δυο μετρα

Αλλο ενα τεστ με τα superkill fassa 5/6 στα 53 μετρα και χαρτονι 80×90 μακαρι να εχει φασσες φετος και θα φανε καψιμο
5s1Y1xD.jpg
φάσες φέτος θα γίνει χαμός!!! ο κάμπος μας (Ελευθερούπολη Καβάλας) έχει γεμίσει κοπαδάκια, ήδη χτυπήσαμε πουλιά και ήταν όλα θυρία!!! Φασάρες!!!

Καλησπεραα συναδελφοι!
Σημερα μου εδωσε ενας γνωστος 2 κουτια απο αυτα τα φυσιγγια να τα δοκιμασω...ουτε αυτος τα εχει ριξει απλα του χαρισαν μια κουτα και τωρα αναγκαστηκα θα τα ριξει! Να τα ριξω στις φασσες η να μην το ρισκαρω?
http://www.kalkantzakos.com/Product/5226/imperial-36,-fusiggia-imperial σε νουμερο 6.
Ας μου πει την αποψη του οποιος τα εχει δουλεψει...

Καλησπεραα συναδελφοι!
Σημερα μου εδωσε ενας γνωστος 2 κουτια απο αυτα τα φυσιγγια να τα δοκιμασω...ουτε αυτος τα εχει ριξει απλα του χαρισαν μια κουτα και τωρα αναγκαστηκα θα τα ριξει! Να τα ριξω στις φασσες η να μην το ρισκαρω?
http://www.kalkantzakos.com/Product/5226/imperial-36,-fusiggia-imperial σε νουμερο 6.
Ας μου πει την αποψη του οποιος τα εχει δουλεψει...
https://www.gkioulekas.com.gr/kinigitika-eidi/fisiggia?start=60
O γκιουλέκας έχει τα 36γρ σε μπλε κουτι. Το site της MAXAM δεν αναφερει την επωνυμια imperial πουθενα. εχουν σταματισει να φτιαχνονται; Φτιαχνονται φασον στην Ελλαδα; πολλά ακούγονται.
Το 28αρι παντως που το εριξα τα σπάει.

Ρε παιδιά ...Ρε παιδιά....βοηθείστε λίγο είμαι έτοιμος για lexotanil ...Ρίχνω στα πουλιά 28 γρ ζαραλης σκανε δεν πέφτουν...Ρίχνω Rio royal pigeon σκάνε δεν πέφτουν...Ρίχνω nsi sipe σκάνε δεν πέφτουν...Ρίχνω biturbo σκάνε δεν πέφτουν...ριχνω b&p f2 long range σκάνε δεν πέφτουν...Μόνο με τα rc serie oro γκρεμισα κάτι πουλιά...Όλα νούμερο 7 εκτός από τα Rio...όπλο benelli criocomfort με kicks smoke .30.καμία καλή πρόταση μπα και γλυτώσω τα ηρεμιστικά...

Ρε παιδιά ...Ρε παιδιά....βοηθείστε λίγο είμαι έτοιμος για lexotanil ...Ρίχνω στα πουλιά 28 γρ ζαραλης σκανε δεν πέφτουν...Ρίχνω Rio royal pigeon σκάνε δεν πέφτουν...Ρίχνω nsi sipe σκάνε δεν πέφτουν...Ρίχνω biturbo σκάνε δεν πέφτουν...ριχνω b&p f2 long range σκάνε δεν πέφτουν...Μόνο με τα rc serie oro γκρεμισα κάτι πουλιά...Όλα νούμερο 7 εκτός από τα Rio...όπλο benelli criocomfort με kicks smoke .30.καμία καλή πρόταση μπα και γλυτώσω τα ηρεμιστικά...
Βαλε λιγο πιο μεγαλη προσκοπευση και 6αρια.

Να το χοντρυνω το σκαγι συμφωνώ...η προσκοπευση όμως τώρα που κοιτάω το βίντεο σε αργή κίνηση είναι ιδανική .το πουλί μπαίνει μέσα στα σκάγια όλο...Δεν μένω πίσω...Και η απόσταση είναι ιδανική ...25-30 μέτρα...κυνηγάω έντεκα χρόνια φασσα φέτος τα είδα όλα...

Να το χοντρυνω το σκαγι συμφωνώ...η προσκοπευση όμως τώρα που κοιτάω το βίντεο σε αργή κίνηση είναι ιδανική .το πουλί μπαίνει μέσα στα σκάγια όλο...Δεν μένω πίσω...Και η απόσταση είναι ιδανική ...25-30 μέτρα...κυνηγάω έντεκα χρόνια φασσα φέτος τα είδα όλα...
6αρακι κ θα εισαι μια χαρα

Θεωρώ πως έχουν δίκαιο ότι είναι θέμα προσκοπευσεις...δεν είσαι κέντρο....το ίδιο έπαθα και εγώ εχτές....έδειξε να σκάει το πουλί αλλά δεν έπεσε και σε καλή απόσταση....επομένως κάτι κάνουμε εκεί λάθος... Αυτή η περίοδος δεν θέλει πάνω από 34 θεωρώ και 6αρια!

κυνηγάω έντεκα χρόνια φασσα φέτος τα είδα όλα...
Άλλαξες όπλο; Άλλαξες πέλμα; Άλλαξες τσοκ; Έχασες κιλά; Πήρες κιλά; Έβαλες γυαλιά;
Σκέψου ψύχραιμα τι άλλαξε και θα την βρεις την άκρη, σκάγι μην αλλάξεις.

Άλλαξες όπλο; Άλλαξες πέλμα; Άλλαξες τσοκ; Έχασες κιλά; Πήρες κιλά; Έβαλες γυαλιά;
Σκέψου ψύχραιμα τι άλλαξε και θα την βρεις την άκρη, σκάγι μην αλλάξεις.
Πήρα 18 κιλά......Δεν κόβεται το πιτογυρο ...ας ζήσουν τα πουλάκια...

Θεωρώ ότι είναι θέμα φυσσιγγιων .πάντα μου άρεσε η σκληρή και δυνατή ντουφεκια αλλά με τριάντα βαθμούς λογικό είναι να σκορπά τα σκάγια.τα sporting πέρα από το ότι είναι οχταρακια δεν έχουν θεωρώ την δύναμη πυρός να καταρριψουν την σιδερενια στα 30 μέτρα.Και στο χαρτί το sipe έδωσε άσχημη κατανομή...αφήνω ένα μικρό ενδεχομένο ανοιχτό να μένω πίσω γιατί είδα πολλά φτερά της ουράς να φεύγουν αν και στην κάμερα το πουλί είναι από το λαιμό και πίσω μέσα στο νέφος.

Όταν η φασσα σκάει κ δεν πέφτει είναι γιατί η τουφεκια τη βρίσκει πίσω θεωρώ κ εγώ... Στα 30 μέτρα ειδικά η φασσα γίνεται σκόνη ακόμα κ με 8αρια με μια κεντρική τουφεκια... Τα σκαγια πρέπει να βρουν τα πουλιά στο μπροστά μέρος του σώματος τους για να σβήσουν... Πιστεύω ότι δεν τη βρίσκει η τουφεκια σωστά.. Η πήγαινε σε ένα νούμερο πιο χοντρό σκαγι να σε αβανταρει λίγο κ στην προσκοπευση αλλά να της καταφέρεις κ μεγαλύτερο πλήγμα αν τη βρίσκουν τα ακροσκαγα η σφιξε τσοκ κ αλλο... ;)

στην κάμερα το πουλί είναι από το λαιμό και πίσω μέσα στο νέφος.
Στην κάμερα το νέφος των σκαγιών δεν φαίνεται όταν έχει φτάσει στο πουλί. Αυτό που βλέπεις είναι πολύ πριν το πουλί, οπότε αν το βλέπεις "πάνω" στο πουλί, σημαίνει ότι είσαι πίσω.
Το kicks το είχες και πέρσι;

Στην κάμερα το νέφος των σκαγιών δεν φαίνεται όταν έχει φτάσει στο πουλί. Αυτό που βλέπεις είναι πολύ πριν το πουλί, οπότε αν το βλέπεις "πάνω" στο πουλί, σημαίνει ότι είσαι πίσω.
Το kicks το είχες και πέρσι;
Το είχα από Γενάρη και μετά Ναι...έκανε θαύματα αλλά είχα βρει τον κατάλληλο συνδυασμό φυσιγγιου.με την ζέστη όμως τώρα δεν μπορώ να ρίξω το ίδιο φυσιγγι ...θα δοκιμάσω να βάλω μερικά εκατοστά μπροστά από αύριο και ειδωμεν...

Αρη ποια φυσιγγια της b&p εχεις ριξει;
κ εμενα μου αρεσει πολυ η εταιρια,αλλα δεν εχω ριξει πολλα δικα της κ εχει αρκετα για δοκιμη
Εχω ρξει απο φυσιγγια αγριογούρουνου έως τσίχλα.
1) big game pallettoni 9βολο
2) MB long range 36gr
3)MB extra 35gr
4) F2 classic 34gr
5) MB classic 32gr, gigante 32gr , light 30gr
Προβλημα δεν ειχα με κανενα και ειμαι απιστευτα ικανοποιημενος με ολη την γκάμα!!! Δεν έχω άποψη μόνο για το διασποράς! Δεν έχει τύχη να το ρίξω ποτέ.

Back