Πολύ κσλή .Με F έριξες; Αυτά είναι 39 γρ.;Αλλη μια δοκιμη με supercaccia long distance 6/4 με 27 βαθμους και kicks
Δημητρη εχει κωνο η rem απο τη μανα της οπως μου ειπαν, 38 γρ ειναι το φυσιγγι και kicks bk xfull, εριξα και στα 70 μετρα με τον ιδιο συνδιασμο να δω τι παιζει και τη φασσα την εχει η κατανομη που μου εβγαλε. Τωρα αν θα μπορεσω εγω να ειμαι πανω ειναι αλλο θεμα, δεν ανεβασα τα 70 μετρα γιατι ειχα στραβομαρα και δεν πατησα με τον μαρκαδορο ολα τα σκαγια. Κανε μια δοκιμη με τα 6/4 και δεν θα το μετανιωσεις, ειναι καλυτερα απο τα μπλε τα percorso που εριχνα περυσιΠολύ κσλή .Με F έριξες; Αυτά είναι 39 γρ.;
Εχεις πειράξει το. Κώνο ;
Σωραιος ρε καλλιτέχνη.....lazy. πόσους πίνακες ζωγραφίζεις την μέρα?Δημητρη εχει κωνο η rem απο τη μανα της οπως μου ειπαν, 38 γρ ειναι το φυσιγγι και kicks bk xfull, εριξα και στα 70 μετρα με τον ιδιο συνδιασμο να δω τι παιζει και τη φασσα την εχει η κατανομη που μου εβγαλε. Τωρα αν θα μπορεσω εγω να ειμαι πανω ειναι αλλο θεμα, δεν ανεβασα τα 70 μετρα γιατι ειχα στραβομαρα και δεν πατησα με τον μαρκαδορο ολα τα σκαγια. Κανε μια δοκιμη με τα 6/4 και δεν θα το μετανιωσεις, ειναι καλυτερα απο τα μπλε τα percorso που εριχνα περυσι
Αναλογα τις μπογιες που εχω...πηγα για λαγο χθες αλλα δεν μας εκανε το χατηρι και λεω ετσι ατουφεκιστος θα μεινω?Σωραιος ρε καλλιτέχνη.....lazy. πόσους πίνακες ζωγραφίζεις την μέρα?
Και πολυ καλά κάνεις...μακάρι να το κάναμε όλοι!Αναλογα τις μπογιες που εχω...πηγα για λαγο χθες αλλα δεν μας εκανε το χατηρι και λεω ετσι ατουφεκιστος θα μεινω?
Σε δυο τυπους βγαινει Γιωργο 5/3 και 6/4 βγανει και το παλιο super caccia αλλα οχι αναμεικτοΑυτό το super caccia 6-4 είναι διαφορετικό από το παλιό το κλασικό super caccia ή έτσι το κάναν τώρα; Υπάρχει και σε άλλη γεμισια π.χ. 2-4 ή μόνο 4-6;
Χυμα στο κυμα τα εχει αλλα πανε μια χαραΤο 4/6 τα έχει ανάμεικτα τα σκάγια ή μπροστά τα 4 και πίσω τα 6;
Κώστα, καλόριχτα μα πολλά θηράματα και αξέχαστες τουφεκιές!μετά τις απαραίτητες δοκιμές και αφού τα 15 από τα 17 φυσίγγια κατέβασαν άμεσα τα κορίτσια είπα να πάρω 10 κουτάκια τεσσάρια για τη συνέχεια!!!
το 8αράκι θα με συνοδεύσει στη μπεκάτσα και τα λοιπά λιανά γιατί είδα ότι γαζώνει!!! Και άψογη εξυπηρέτηση από τον κ. Μητσάκο!!!
καλο ριχτα Κωσταμετά τις απαραίτητες δοκιμές και αφού τα 15 από τα 17 φυσίγγια κατέβασαν άμεσα τα κορίτσια είπα να πάρω 10 κουτάκια τεσσάρια για τη συνέχεια!!!
το 8αράκι θα με συνοδεύσει στη μπεκάτσα και τα λοιπά λιανά γιατί είδα ότι γαζώνει!!! Και άψογη εξυπηρέτηση από τον κ. Μητσάκο!!!
Κώστα, καλόριχτα....μετά τις απαραίτητες δοκιμές και αφού τα 15 από τα 17 φυσίγγια κατέβασαν άμεσα τα κορίτσια είπα να πάρω 10 κουτάκια τεσσάρια για τη συνέχεια!!!
Κώστα, καλόριχτα....
Τα ασπρομαυρα ειναι τα ALECTORIS Speed, 36gr. (No4)
Τα κοκκινομπλε ειναι ALECTORIS Duck shoot, 33gr. (No2-5)
Τα άλλα στο βάθος ποια ειναι, διότι δεν φαίνονται καλά...
Είναι τα Light 31gr ή τα Special 33gr;
Περιμένουμε εντυπώσεις ....
Κώστα από την όμορφη Ξάνθη που με φιλοξένησε 7 χρόνια σαν φοιτητή τα 8αρια είναι τα light 31gr . εκτός από τα Duck Shoot No 5 και 2 που είναι για παγωνιά και τα πήρα για πάπιες και δεν τα δοκίμασα, τα speed σε No4 τις φάσες τις σακατεύει και με 4* τσοκ που το δοκίμασα μέχρι τα 40 μέτρα τις κατέβαζε ξερές, το 8αρι με εντυπωσίασε με τις βολές του δυνατό, ταχύτατο και με φοβερή κατανομή, κατέβασα τρυγόνι στα 55 περίπου μέτρα. Το πήρα για μπεκάτσα οπότε σε λίγες μέρες θα σου πω και για αυτό αλλά λογικά θα σακατεύει παρόλο που είναι light
Γενικά ΚΑΛΟΔΟΥΛΕΜΕΝΑ προϊόντα είδα!
σε αυτα τα μετρα που ριχνεις θεωρω οτι τo αντιεροπορικο συστημα stinger θα σε βοηθησει να επιτυχεις τους στοχους σουΡωτησε φιλος μου στον Παρδαλακη για το παλιο super caccia και του ειπε οτι δεν βγαινει πλεον, καλα τα χαρτονια για να δουμε κατανομες αλλα το 5/6 superkill και το 6/4 που εβαλα δοκιμες πιο πανω δεν μου αφησαν καλες εντυπωσεις σε μακρινες τουφεκιεα. Ειχα 2 τραυματισμενες φασσες χθες σε αποσταση καπου 60 μετρα γιατι παιζαν ψηλα τα πουλια, η μια ηταν ζωντανη αλλα ανημπορη να κουνηθει (γιατι συμβαινει αυτο αραγε?) και η αλλη ειχε αφησει ενα μαξιλαρι πουπουλα και περπατησε τοσο πολυ που δεν την βρηκε ουτε το σκυλι. Σημερα θα παιξω με F2 long range no5 no6 superkill nickel no5 και alectoris speed no4 . Περιμενω και 2 κουτια percorso τα μπλε σε νο4 παλι απο τα οποια δεν ειχα παραπονο περυσι και οι δυο τουφεκιες ηταν απο πισω παντως και μπορει να φταιει αυτο , αλλα πιστευω για πανω απο 50-55 μετρα το νο4 ειναι μονοδρομος.