Altair Lusso
Banned
Εσύ από το 4 στο 5 έχασες την διάτρηση;συμφωνώ σε αυτό που λες απόλυτα, αλλά μη μου πεις ότι από το 5 στο 4 έχασες την κατανομή
Εσύ από το 4 στο 5 έχασες την διάτρηση;συμφωνώ σε αυτό που λες απόλυτα, αλλά μη μου πεις ότι από το 5 στο 4 έχασες την κατανομή
Βαρα ένα τενεκέ στα ίδια μέτρα με 4αρια και 5αρια. Δεν είναι το ίδιο Γιώργο.Αλλη δουλειά κανει το ένα αλλη ζημιά το άλλο.Εσύ από το 4 στο 5 έχασες την διάτρηση;
Εσύ από το 4 στο 5 έχασες την διάτρηση;
Eσείς εκεί κάτω γιατί έχετε πολλά ;Γιατι είχες τοσα?παθαινες εμπλοκές??
ha haaa
No5 ... Ξεχασα...Τα κατω απο νο 5 τα θεωρουσα παντα υπερβολη. Δεν θα ξεχασω περσι σε ενα μαγευτικο καρτερι που σε αποσταση 25+ ειχα τουφεκισει σκιες κατι κυνηγοπαπιες με μπιτουρμπο 36γρ νο και πεσαν ξερες με -20 περιπου. Πολλα σκαγια οστοσο ηταν κολλημενα στον λιπωδη ιστο
Έτσι όπως τα λέτε είναι συνάδελφοι, από τενεκέδες και δοκιμές άλλο τίποτα. Ωστόσο η αντίσταση διάτρησης του τενεκέ δεν νομίζω ότι αντιστοιχεί με την αντίσταση διάτρησης μιας φάσας. Ποιος μπορεί δηλαδή να μου πει ότι η φάσα δεν τρυπιεται με το πενταρι επειδή δημιουργεί "σταγόνα" στην λαμαρίνα του τενεκέ και δεν τον ξεπερνάει; Από την άλλη θα πει κάποιος ότι ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε βάλε από την αρχή το 4αρι να ξεμπερδεύεις.
Να φανταστείτε ότι στο μεγάλο παπί είμαι φανατικός οπαδός του 4αριού.
Πολλοί οι παράγοντες ωστόσο στην επιλογή.........κουβέντα να γίνεται
Εχω την ίδια απορία και γωΡε παιδιά ,να ρωτήσω κάτι επειδή εν κατεω πράμα με δαύτα τα nsi .....πήρα τα percorso και τα super caccia 4-6 και διαβάζω γι αυτη την αποσπομενη τάπα που έχουν.
Τι ειναι αυτή, πως δουλεύει; μπορεί να εχει θεμα η εν λόγω τάπα στο τσοκ φρενου;
κανενα θεμα δεν εχει με του φρενου.απλα αν με percorso και φρενατο βρεις τη φασσα η οποιοδηποτε αλλο θηραμα εως τα 35 μετρα μην πας να το ψαξειςΕχω την ίδια απορία και γω
Και η αποσπομενη τάπα, ξερουμε την φιλοσοφία της ;κανενα θεμα δεν εχει με του φρενου.απλα αν με percorso και φρενατο βρεις τη φασσα η οποιοδηποτε αλλο θηραμα εως τα 35 μετρα μην πας να το ψαξεις
εκει θα βοηθησουν πιο πολυ οι ιδιογομωτες.αυτο που ξερω ειναι οτι και το nsi classica που εχει ιδιο συγκεντρωτηρα κρατανε πολυ σφιχτες συγκεντρωσεις οπως και το n-speed αν δεν κανω λαθος.λογικα αυτη ειναι η δουλεια της και αυτο κανειΚαι η αποσπομενη τάπα, ξερουμε την φιλοσοφία της ;
Καλά τα λες συντεκνε!εκει θα βοηθησουν πιο πολυ οι ιδιογομωτες.αυτο που ξερω ειναι οτι και το nsi classica που εχει ιδιο συγκεντρωτηρα κρατανε πολυ σφιχτες συγκεντρωσεις οπως και το n-speed αν δεν κανω λαθος.λογικα αυτη ειναι η δουλεια της και αυτο κανει
Λίγο δύσκολο αυτο που λες. Στα 20 μπορείκανενα θεμα δεν εχει με του φρενου.απλα αν με percorso και φρενατο βρεις τη φασσα η οποιοδηποτε αλλο θηραμα εως τα 35 μετρα μην πας να το ψαξεις
Το ελληνικο(μπλε)ειναι μια χαρά!Αντί για thicknes μιας και δεν βρησκεται εύκολα μια obt cal 20??