Φυσίγγια για την Φάσσα

Ρε παιδιά ,να ρωτήσω κάτι επειδή εν κατεω πράμα με δαύτα τα nsi .....πήρα τα percorso και τα super caccia 4-6 και διαβάζω γι αυτη την αποσπομενη τάπα που έχουν.
Τι ειναι αυτή, πως δουλεύει; μπορεί να εχει θεμα η εν λόγω τάπα στο τσοκ φρενου;
Δεν εχεις απολυτως κανενα θεμα με τσοκ φρενου ριχνε αφοβα;)

Καλησπέρα παιδιά σήμερα στο απογευματινό καρτέρι στης φασσες χρησιμοποιουσα τα winner mb36κκ τσοκ BRAIN TM κ καραμπίνα rafaello crio έριξα σε δύο πουλιά έσκασαν τα πούπουλα κ η φασσα έφυγε τραυματισμενη κ την άλλη την τρανταξε λίγακι απόσταση 35-40μετρα στην τρίτη φασσα που έριξα έπεσε όλη ματωμένη κ η φασσα ήταν μιζοζωντανή όταν πήγα να την πάρω...Εχετε κάποιο φυσιγγι να μου προτείνετε...???

Καλησπέρα παιδιά σήμερα στο απογευματινό καρτέρι στης φασσες χρησιμοποιουσα τα winner mb36κκ τσοκ BRAIN TM κ καραμπίνα rafaello crio έριξα σε δύο πουλιά έσκασαν τα πούπουλα κ η φασσα έφυγε τραυματισμενη κ την άλλη την τρανταξε λίγακι απόσταση 35-40μετρα στην τρίτη φασσα που έριξα έπεσε όλη ματωμένη κ η φασσα ήταν μιζοζωντανή όταν πήγα να την πάρω...Εχετε κάποιο φυσιγγι να μου προτείνετε...???
Σίγουρα θα σου απαντήσουν πολλά παιδιά. Για αρχή θα σου πρότεινα να διαβάσεις το παρόν θέμα από την πρώτη σελίδα!!! Φιλικά πάντα :)

Κι εγώ σήμερα ειχα σοβαρό θέμα με τα φυσίγγια.
Δυστυχώς την στιγμή που ήμουν στο καρτέρι είχα μόνο μαζί μου τα super kill fassa 40gr.
Κοντινές βολές, πολλά πούπουλα και τα πουλιά έφευγαν ,όσα πήρα μόνο με σπασμένη φτερούγα και πολύ αίμα.
Γλυκός ο καιρός μέσα στο καταμεσήμερο που κάνει τέτοιου είδους φυσίγγια ακατάλληλα, αλλα οχι κι έτσι εκτός κι αν πέφτω τόσο έξω.
Επίσης δεν τα έριχνα μόνο εγώ, ίδια αποτελέσματα και απο φιλο.
Πάντως σίγουρα θα τα ξανα δοκιμάσω, αλλά σε κρύο και γενικά σε χειμωνιάτικο καιρό

Δυστυχώς την στιγμή που ήμουν στο καρτέρι είχα μόνο μαζί μου τα super kill fassa 40gr.
Κοντινές βολές, πολλά πούπουλα και τα πουλιά έφευγαν ,όσα πήρα μόνο με σπασμένη φτερούγα και πολύ αίμα.
Γλυκός ο καιρός μέσα στο καταμεσήμερο που κάνει τέτοιου είδους φυσίγγια ακατάλληλα, αλλα οχι κι έτσι εκτός κι αν πέφτω τόσο έξω.
Πάντως σίγουρα θα τα ξανα δοκιμάσω, αλλά σε κρύο και γενικά σε χειμωνιάτικο καιρό

δοκιμασε αν θες 6αρια biturbo 36gr. 2 πουλια που πηρα επεσαν ξερα σημερα γυρω στα 25 μετρα

..Εχετε κάποιο φυσιγγι να μου προτείνετε..
NSI Percorso και b&p mb long range,δε με προδωσαν ποτε απο τοτε που αρχισα να τα χρησιμοποιω...ομως επειδη τα Percorso τα βρισκω πλεον λιγο δυσκολα και αρκετα ακριβα,θα συνεχισω αποκλειστικα με τα b&p τα οποια τα χω σε μεγαλη εκτιμηση.....10€ το κουτι.

NSI Percorso και b&p mb long range,δε με προδωσαν ποτε απο τοτε που αρχισα να τα χρησιμοποιω...ομως επειδη τα Percorso τα βρισκω πλεον λιγο δυσκολα και αρκετα ακριβα,θα συνεχισω αποκλειστικα με τα b&p τα οποια τα χω σε μεγαλη εκτιμηση.....10€ το κουτι.
Είχα σήμερα μαζί τα percorso αλλά δυστυχώς δεν γύρισα στο αμάξι να τα πάρω.
Σε τι νούμερο τα δουλεύεις;

Ειχα κι εγω 2 τραυματισμενες με τα συγκεριμενα αλλα στα 50 μετρα και δεν τα εβαλα αλλη φορα, μετα εβαζα πρωτο το 6/4 long distance και δυο 4αρια, το 4αρι τις καιει παντως σε μεγαλες αποστασεις

όσο ανεβαίνουν τα γραμμάρια μεγαλώνει η προσκόπευση , αν το τηρήσατε αυτό τότε είναι αλλού το πρόβλημα.. Αλλά σίγουρα δεν μπορείτε να σκοπεύετε το ίδιο με το b-turbo 36 με το superkill 40
Ναι οκ μ αυτο, σίγουρα μεγαλώνεις την προσκοπευση. Αλλα εγω μιλάω για ντουφεκιες απο πισω και κατα μέτωπο.
Τα πουλια έπεφταν για βοσκή

Χωρις να είμαι ειδικός στην φασσα Αν δεν έχει ασχημο καιρο με υγρασια κτλ και εχει ήλιο ειδικά μετά τις πρωινές ώρες δεν χρειάζεται 40 γραμμάρια και φορτωμενα σεταπ κτλ.
Nobel speed 34 γραμμάρια
Λάμπρο κόκκινο 36
F2 clasik
Caccia 36
Θα κάνουν την δουλειά για λογικές αποστάσεις

Χωρις να είμαι ειδικός στην φασσα Αν δεν έχει ασχημο καιρο με υγρασια κτλ και εχει ήλιο ειδικά μετά τις πρωινές ώρες δεν χρειάζεται 40 γραμμάρια και φορτωμενα σεταπ κτλ.
Nobel speed 34 γραμμάρια
Λάμπρο κόκκινο 36
F2 clasik
Caccia 36
Θα κάνουν την δουλειά για λογικές αποστάσεις
Το f2 θεωρώ πως θέλει δύσκολο καιρό για να αποδόσει τα μέγιστα...στον γλυκό καιρό δεν αποδίδει...τόσο καλά!

Λογικό γιατι τα winter οπως λέει και τ όνομα τους ειναι για πιο πολύ κρυο.απο biturbo μακρια.βαλε percorso ή r35 plus του δορκα σε 6αρι και τα 2

Το f2 θεωρώ πως θέλει δύσκολο καιρό για να αποδόσει τα μέγιστα...στον γλυκό καιρό δεν αποδίδει...τόσο καλά!
εδω φιλε μου κανεις λαθος ..το f2 ειναι φτιαγμενο για να αποδιδει σε καλες καρικες συνθηκες δεν ειναι φυσιγγι χειμωνιατικο οι δοσολογιες των υλικων του αυτο μαρτυρουν με μολις 1.65-167 πυριτιδας και βυσμα εξαιρετικα μαλακο. βεβαια αυτο δεν το εμποδιζει να σκοτωνει πολυ καλα ακομη και σε ακραιες καιρικες συνθηκες αρκει ο κυνηγος να στειλει την τουφεκια πανω στο θηραμα και οχι οπου να ναι και μετα να κατηγορει τα φυσιγγια και τον κατασκευαστη τους ;):)

Για μενα το το καλυτερο νουμερο ειναι το 4 δεν λεω καλο το 6 και το 5 αλλα το 4αρι κοβει πολυ μακρια και εχει δυναμη. Το καλυτερο φυσιγγι σε νο4 που εχω ριξει ειναι το MG2 mythos 40gr νικελ αλλα ειναι πολλα τα λεφτα Αρη...και τα Alectoris speed 36gr μια χαρα πηγαν σε μακρινες φασσες και τιμη 8.40 παρακαλω. Θελω να δοκιμασω και τα Condor να δω τι λενε οπως και τα rc4 caccia που εχω διαβασει πολυ καλες εντυπωσεις

Back