Άμα δεν έχουμε ασχοληθεί δεν μπορούμε να έχουμε άποψη για πράγματα που έχουμε δει?ωραια αφου γνωριζεις τοσα πολλα για τον συγκεκριμενο τυπο φυσιγγιου που νομιζεις οτι οφειλεται αυτο το φαινομενο?να σε ρωτησω και κατι αλλο εχεις ασχοληθει καθολου με την ιδιογομωση??
ξαναρωταω λοιπον που νομιζεις εσυ οτι οφειλεται το φαινομενο αυτο? τι δεν λειτουργει σωστα στο φυσιγγιο και δεν κανει το σκοτωμα που εσυ επιθυμεις?μόνο όσοι έχουν ασχοληθεί με την ιδιογόμωση έχουν άποψη ;
το έχω κυνηγήσει εγώ σε τρυγόνι φάσσα με δίκαννο 692 και Muller U1 U2,,,,δεν ξανα έκανα το ίδιο λάθος,,,εγώ το θήραμα το θέλω στουπί όχι να παίζω κυνηγητό,,,πες μου ότι δεν ξέρω να τουφεκάω τώρα επειδή δεν σκότωνα ακαριαία το θήραμα
το κάθε τι στο καιρό του παιδιά !
Καλησπέρα γιωργο το winter της πελαγκρι θέλει κρύο κρύο για να δουλέψει.. Δεν έχουμε καιρό ακομα για αυτο το φυσιγγι.... Δούλεψε καλυτερα το f2 classic η το nsi speed για αρχηΚαλησπέρα παιδιά σήμερα στο απογευματινό καρτέρι στης φασσες χρησιμοποιουσα τα winner mb36κκ τσοκ BRAIN TM κ καραμπίνα rafaello crio έριξα σε δύο πουλιά έσκασαν τα πούπουλα κ η φασσα έφυγε τραυματισμενη κ την άλλη την τρανταξε λίγακι απόσταση 35-40μετρα στην τρίτη φασσα που έριξα έπεσε όλη ματωμένη κ η φασσα ήταν μιζοζωντανή όταν πήγα να την πάρω...Εχετε κάποιο φυσιγγι να μου προτείνετε...???
Λοιπόν φίλε ARKAN79 για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, έχω να σου πω τα εξής :Το ότι δεν έχω ασχοληθεί με την ιδιγομωση δεν σημαίνει ότι δεν ξέρω να τουφεκαω ή ότι δεν ξέρω τι βλέπω. Μπορεί να μην ξέρω να στήνω φυσίγγια, ξέρω όμως πολύ καλά να τα δοκιμάζω και πολύ καλύτερα να τα χρησιμοποιώ. Η πείρα μου έχει μάθει ότι δεν υπάρχει φυσίγγι για όλους τους καιρούς γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει πυρίτιδα για όλους τους καιρούς με ένα και μόνο σεταπ.ωραια αφου γνωριζεις τοσα πολλα για τον συγκεκριμενο τυπο φυσιγγιου που νομιζεις οτι οφειλεται αυτο το φαινομενο?να σε ρωτησω και κατι αλλο εχεις ασχοληθει καθολου με την ιδιογομωση??
Το rc4 καλο ειναι για γάμους οπως τα περισσότερα φυσίγγια της συγκεκριμένης εταιρειας αλλα αυτο είναι προσωπική αποψη.το condor αρκετά καλο και τίμιο φυσιγγι.γενικά ο δορκας στα χοντρά έχει αφήσει πολυ πίσω το ναυπλιωτη.τώρα θελω να δοκιμαζω το neo velox.ακούω οτι το βελτίωσε πολυ.αλλα αν δε δοκιμαζω δε μπορω να πω
Εισαι παλιος....lazy.Το rc4 καλο ειναι για γάμους οπως τα περισσότερα φυσίγγια της συγκεκριμένης εταιρειας αλλα αυτο είναι προσωπική αποψη.το condor αρκετά καλο και τίμιο φυσιγγι.γενικά ο δορκας στα χοντρά έχει αφήσει πολυ πίσω το ναυπλιωτη.τώρα θελω να δοκιμαζω το neo velox.ακούω οτι το βελτίωσε πολυ.αλλα αν δε δοκιμαζω δε μπορω να πω
Απο καλο εως πολυ καλο αναλογα με το πως θα σου κατσει.Pichon=pigeon=περιστερι. LD=μεγαλες αποστασεις (long distance)Εγω το δοκιμαζω φετος με μεχρι στιγμης καλες εντυπωσεις αλλα οι τουφεκιες ειναι πολυ λιγες ακομα για τελικο συμπερασμα.
Το παλιό....ηταν φοβερό!προσωπικα ποτε δεν τα πηγα καλα μαζι τους ενω αλλοι τρελαινονται
Ευριπίδη τι δεν σου άρεσε;προσωπικα ποτε δεν τα πηγα καλα μαζι τους ενω αλλοι τρελαινονται
πρωτα απ ολα η κατανομη και μετα σαν τουφεκια πολυ ξερη αισθηση.δεν μπορω ομως να ειμαι αντικειμενικος γιατι παντα συγκρινω με το percorsoΕυριπίδη τι δεν σου άρεσε;
Βρες εσύ τις καριόλες και τα φυσίγγια από μένα δώρο.Τα καινούργια λαμπρό νο6 καφέ πως ειναι στις φάσσες, βολές απο 35 έως 50 μέτρα.
.xm.Τα καινούργια λαμπρό νο6 καφέ πως ειναι στις φάσσες, βολές απο 35 έως 50 μέτρα.
Βρες εσύ τις καριόλες και τα φυσίγγια από μένα δώρο.
Στο δικο σου όπλο μια χαρά θα ειναι αλλα δεν εχεις λόγο να βάλεις κατι τόσο δυνατο απο πιεσεις.αν σκεφτεσαι να τα βάλεις κανόνισε μονο η μέρα να ειναι αρκετά κρυα.θύμισε μου καποια στιγμη αφου θέλεις 6αρια να σου δώσω ενα κουτι 206 formula.αν θες και καφε σου δινωΤα καινούργια λαμπρό νο6 καφέ πως ειναι στις φάσσες, βολές απο 35 έως 50 μέτρα.