Φυσίγγια για την Φάσσα

Για ριξε καμια γνωμη Παυλο τι να παρω να δοκιιμασω στις ρουφιανες μιας και το κατεχεις το καλα το αθλημα, απο γραμμαρια δεν εχω θεμα αλλα σιγουρα 35 και πανω.xm.

ωραια αφου γνωριζεις τοσα πολλα για τον συγκεκριμενο τυπο φυσιγγιου που νομιζεις οτι οφειλεται αυτο το φαινομενο?να σε ρωτησω και κατι αλλο εχεις ασχοληθει καθολου με την ιδιογομωση??
Άμα δεν έχουμε ασχοληθεί δεν μπορούμε να έχουμε άποψη για πράγματα που έχουμε δει?

μόνο όσοι έχουν ασχοληθεί με την ιδιογόμωση έχουν άποψη ;

το έχω κυνηγήσει εγώ σε τρυγόνι φάσσα με δίκαννο 692 και Muller U1 U2,,,,δεν ξανα έκανα το ίδιο λάθος,,,εγώ το θήραμα το θέλω στουπί όχι να παίζω κυνηγητό,,,πες μου ότι δεν ξέρω να τουφεκάω τώρα επειδή δεν σκότωνα ακαριαία το θήραμα

το κάθε τι στο καιρό του παιδιά !
ξαναρωταω λοιπον που νομιζεις εσυ οτι οφειλεται το φαινομενο αυτο? τι δεν λειτουργει σωστα στο φυσιγγιο και δεν κανει το σκοτωμα που εσυ επιθυμεις?
αποψη εχουν δικαιωμα να εχουν ολοι αλλα οποιος ασχολειται με την ιδιογωμοση αρκετα χρονια και με πιο ψαγμενες συνταγες νομιζω οτι γνωριζει καποια παραπανω πραγματα απο τον μεσο κυνηγο. βλεπω επισης οτι ασχολεισαι με παρα πολυ διαφορετικους τυπους φυσιγγιου αυτο θεωρεις εσυ οτι ειναι σωστο να γινεται απο ενα κυνηγο ?πως θα προσαρμοστει πανω στις προσκοπευσεις ενος φυσιγγιου οταν η φυσιγγιοθηκη του ειναι σαν ουρανιο τοξο.εννοειται βεβαια οτι δεν υπαρει ιχνος παρεξηγησης ειμαστε εδω για να ανταλασουμε αποψεις απλως μερικες φορες ψαχνουμε να βρουμε εξιλαστηριο θυμα για της αποτυχιες μας και σχεδον παντα την πληρωνουν τα πυρομαχικα που κουβαλαμε μαζι μας εκεινη την ημερα...προσωπικα πιστευω οτι δεν υπαρχει φυσιγγι στην αγορα που να μην σκοτωνει το θηραμα σε λογικες αποστασεις οπως πιστευω οτι δεν υπαρχουν και οπλα που να μην σκοτωνουν εκτος εαν τα μετρα του κοντακιου τους ειναι αλλα νταλουν και ο κυνηγος ριχνει οπου ναναι

το ότι ασχολούμαι με πάρα πολλούς τύπους φυσιγγίων δεν πάει να πει ότι είμαι κινητό ουράνιο τόξο στον κυνηγότοπο,,,αν πρόσεξες κυνηγάω συνεχόμενα με κάθε τύπο μέχρι να πάρω αυτό που θέλω και προσπαθώ πάντα να δοκιμάζω σε ίδιες καρικές συνθήκες,,,επίσης δεν είμαι αυτός που στην θαλάμη του θα έχει διαφορετικό φυσίγγι από την αποθήκη,,,αυτό γίνεται λίγο μετά την "άνοδο" τιμής που είχαμε με σκοπό να βρω φτηνό και αξιόλογο φυσίγγι και εφόσον δοκιμαστεί να το προτείνω και εδώ

στο κυνήγι αν πέσει πετάλωμα,ξέρω ότι φταίω εγώ και μόνο εγώ,αν φυσίγγι τσοκ όπλο κλιματολογικές συνθήκες συμπίπτουν δεν ρίχνω ευθύνες πουθενά δεν βγάζω σκάρτο φυσίγγι ( τό έγραψα και σε άλλη ενότητα σήμερα ) παρά προσπαθώ να βρω το λάθος μου και να το διορθώσω,,,άλλες φορές εύκολο άλλες δύσκολο

η ιδιογόμωση πάντα θα είναι μες την καρδιά μου γιατί λατρεύω το κυνήγι και νοιώθω πώς για να ολοκληρωθώ σαν κυνηγός πρέπει να το κάνω κάποια στιγμή,,,τελειίως προσωπικό

Καλησπέρα παιδιά σήμερα στο απογευματινό καρτέρι στης φασσες χρησιμοποιουσα τα winner mb36κκ τσοκ BRAIN TM κ καραμπίνα rafaello crio έριξα σε δύο πουλιά έσκασαν τα πούπουλα κ η φασσα έφυγε τραυματισμενη κ την άλλη την τρανταξε λίγακι απόσταση 35-40μετρα στην τρίτη φασσα που έριξα έπεσε όλη ματωμένη κ η φασσα ήταν μιζοζωντανή όταν πήγα να την πάρω...Εχετε κάποιο φυσιγγι να μου προτείνετε...???
Καλησπέρα γιωργο το winter της πελαγκρι θέλει κρύο κρύο για να δουλέψει.. Δεν έχουμε καιρό ακομα για αυτο το φυσιγγι.... Δούλεψε καλυτερα το f2 classic η το nsi speed για αρχη

ωραια αφου γνωριζεις τοσα πολλα για τον συγκεκριμενο τυπο φυσιγγιου που νομιζεις οτι οφειλεται αυτο το φαινομενο?να σε ρωτησω και κατι αλλο εχεις ασχοληθει καθολου με την ιδιογομωση??
Λοιπόν φίλε ARKAN79 για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, έχω να σου πω τα εξής :Το ότι δεν έχω ασχοληθεί με την ιδιγομωση δεν σημαίνει ότι δεν ξέρω να τουφεκαω ή ότι δεν ξέρω τι βλέπω. Μπορεί να μην ξέρω να στήνω φυσίγγια, ξέρω όμως πολύ καλά να τα δοκιμάζω και πολύ καλύτερα να τα χρησιμοποιώ. Η πείρα μου έχει μάθει ότι δεν υπάρχει φυσίγγι για όλους τους καιρούς γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει πυρίτιδα για όλους τους καιρούς με ένα και μόνο σεταπ.
Δεύτερον το ότι γεμίζει κάποιος δεν σημαίνει αυτόματα ότι διεκδικεί το αλάθητο, μου κάνει φοβερή εντύπωση ότι επιμένεις για κάτι που όλοι διαφωνούν (αν όχι όλοι οι περισσότεροι). Πως να το κάνουμε τώρα, το συγκεκριμένο φυσίγγι δεν κάνει για όλους τους καιρούς, ενώ θερίζει σε υγρασία και κρύο όταν έχει ζέστη κλατάρει. Δεν γίνεται να το αλλάξουμε αυτό, πως να γίνει τώρα. Δεν ξέρω τι φταίει, το πιο πιθανό που μπορώ να σκεφτώ, από τη συμπεριφορά του θηράματος είναι τα διαμπερές τραύματα, γι αυτό δεν έχουμε άμεσες καταβολές.
Αν εσύ επιμένεις στην άποψη σου το σέβομαι, εσύ αλώστε θα τα χρησιμοποιήσεις, με όλα τα επακόλουθα, θετικά ή αρνητικά.
Αυτά είχα να σου πω, πάντα με φιλική διάθεση και δεν πρόκειται να συνεχίσω στο θέμα αυτό, δεν έχω αλλώστε τίποτα να αποδείξω, εγώ έχω την άποψη μου χωρίς να θέλω να την επιβάλω και χωρίς χρειάζομαι επιβεβαίωση και εσύ έχεις την άποψή σου την οποία σέβομαι. Εξάλλου κανείς δεν έχει να χάσει από ανταλλαγή απόψεων.

Το rc4 καλο ειναι για γάμους οπως τα περισσότερα φυσίγγια της συγκεκριμένης εταιρειας αλλα αυτο είναι προσωπική αποψη.το condor αρκετά καλο και τίμιο φυσιγγι.γενικά ο δορκας στα χοντρά έχει αφήσει πολυ πίσω το ναυπλιωτη.τώρα θελω να δοκιμαζω το neo velox.ακούω οτι το βελτίωσε πολυ.αλλα αν δε δοκιμαζω δε μπορω να πω

Παλη δοκημες θα κανεις.....μετα το sex που σου ερηξε η MB 36 τη αλλο θες να δεις........:(:(:(.sarcastic..sarcastic.

Το rc4 καλο ειναι για γάμους οπως τα περισσότερα φυσίγγια της συγκεκριμένης εταιρειας αλλα αυτο είναι προσωπική αποψη.το condor αρκετά καλο και τίμιο φυσιγγι.γενικά ο δορκας στα χοντρά έχει αφήσει πολυ πίσω το ναυπλιωτη.τώρα θελω να δοκιμαζω το neo velox.ακούω οτι το βελτίωσε πολυ.αλλα αν δε δοκιμαζω δε μπορω να πω
Εισαι παλιος....lazy.

Τι γνώμη έχετε για αυτά;
Είδα επίσης οτι κάποια κουτια γράφουν Royal pigeon LD και αλλα Royal pichon LD , παλιές και καινούριες παρτίδες;

Απο καλο εως πολυ καλο αναλογα με το πως θα σου κατσει.Pichon=pigeon=περιστερι. LD=μεγαλες αποστασεις (long distance)Εγω το δοκιμαζω φετος με μεχρι στιγμης καλες εντυπωσεις αλλα οι τουφεκιες ειναι πολυ λιγες ακομα για τελικο συμπερασμα.

Τα καινούργια λαμπρό νο6 καφέ πως ειναι στις φάσσες, βολές απο 35 έως 50 μέτρα.
Στο δικο σου όπλο μια χαρά θα ειναι αλλα δεν εχεις λόγο να βάλεις κατι τόσο δυνατο απο πιεσεις.αν σκεφτεσαι να τα βάλεις κανόνισε μονο η μέρα να ειναι αρκετά κρυα.θύμισε μου καποια στιγμη αφου θέλεις 6αρια να σου δώσω ενα κουτι 206 formula.αν θες και καφε σου δινω

Last edited:
Back