Αλλα κι αυτα τα 33αρια ξυριζουν
Τα 33αρια
Εκεινα τα 36γρ με το σκουρο καλυκα στην 10αδα ηταν και γαμω τα περδικοφυσιγγα αλλα τα σταματησαν...
Παναγιώτη μάλλον εννοείς την σειρά που έβγαζε η nobel sport παλιότερα με βαμμένο μαύρο παφυλα και χακί καλυκα, φυσιγγαρες τα χα δοκιμάσει και εγώ αλλά πιτσιρικάς τότε έριχνα στην πέρδικα μόνο semi είτε ελληνικά είτε ιταλικά και κόλλησα στα 40αρια τις σειράς κυνηγούσα και με remi 1100 και δεν καταλάβαινα τι θα πει ανακρουση.Πάνω από 10αετια πρέπει να ναι που σταμάτησαν αν δείτε καμία ταινία παλιά του χριστογιανη περδικα Αυτά διαφημίζουν τότε μαζί με τα golden wing τα χάρτινα με μαλινη 36γρ και αυτο φυσιγγαρα τα percoso δε τα χω ρίξει ποτέ αλλά θα τα δοκιμάσω κάποια στιγμη
Θα με δωκεις και μενα θειο;;Στο δικο σου όπλο μια χαρά θα ειναι αλλα δεν εχεις λόγο να βάλεις κατι τόσο δυνατο απο πιεσεις.αν σκεφτεσαι να τα βάλεις κανόνισε μονο η μέρα να ειναι αρκετά κρυα.θύμισε μου καποια στιγμη αφου θέλεις 6αρια να σου δώσω ενα κουτι 206 formula.αν θες και καφε σου δινω
Στείλε μου διεύθυνση σε π.μ και σου Στέλνω 2 κουτάκια αμεσως ρε φιλαρακιΘα με δωκεις και μενα θειο;;
.what..ha ha ha.
Βαρεσες Φάσσα????Αυτό το percorso μερικές φορές με τρελαίνει.Κριμα που σήμερα δεν ήταν κοντά ο Άκης να έβλεπε το φρενάρισμα που έκανε στη "svetlana" σε μεγάλο ύψος.
Θα ήταν η απάντηση στην ερώτηση που μου είχε λίγο πριν ;γιατί χρησιμοποιώ τα percorso.
Βαρεσες Φάσσα????
Ο λογος σου με χορτασε, και το ψωμι σου φατοΣτείλε μου διεύθυνση σε π.μ και σου Στέλνω 2 κουτάκια αμεσως ρε φιλαρακι
Δεν παράγονται πλέον Ηλία,κ είναι παλιά τα φυσίγγια αυτά(το βλέπεις κ από το mare in ussr),εχω ενα για την συλλογή μου κ στο χέρι είναι αρκετα βαρύ για 32γρ..το εχω ζυγίζει κ πιστεύω ότι είναι η 35 η 36γρ στο περιπου..Τα εχει δοκιμασει κανείς;
Μάλλον ο συγκεντρωτηρας είναι ο λόγος είναι τύπου antigelo κλειστός και δίνει ποιο σφιχτές τουφεκιές σε σχέση με τα κανονικά κυαθια.Εχθές ρίχνοντας ενα γρήγορο ντουμπλε απο πάνω μου σε μια φασσα ,είδε ο φίλος που ηταν δίπλα μου ,τον δεύτερο συγκεντρωτηρα να ταξιδεύει αρκετά πιο μακριά απ τον πρωτο.
Πρώτο φυσίγγι bp f2 7αρι και δεύτερο percorso 6αρι
Τσοκ carlson porting IM
Ο λόγος να ναι ο συγκεντρωτηρας των percorso; H είδε οτι ήθελε ο φίλος; αν και η έκπληξη του ηταν μεγάλη
Ναι σε όλα .......
Έσφαξα ενα f2 long range και ενα percorso για να δω τους συγκεντρωτηρες.
Δεν περνάει κανένας περα για πέρα απ το τσοκ, μπαίνουν σφιχτά απο το πισω μέρος του τσοκ και φτάνοντας περίπου στην μεση φρακαρουν.
Το δοκίμασα στα carlson porting IM, briley LM και στο black duck
Ετσι πρέπει να γίνεται;
Επίσης, τα f2 ειναι με επινικελωμένα σκάγια?
Τα πλην οι πολύ συγκεντρωτικές τουφεκιές σε κοντινές αποστάσεις και ίσως τα διαμπερη τραύματα κάτι που εγώ δεν παρατήρησα. Τα συν καλη κατανομή, διάτρηση σε μεγάλες αποστάσεις λόγω της μικρής παραμόρφωσης των σκαγιων.Ποιά είναι τα συν και τα πλην στα επινικελωμενα;