skyfall
Banned
Δημήτρη στο κρεβάτι είσαι φίλε από μέση? ?Ηταν ενα s.p.maroccini. με εγγλέζικες κάνες vickers αγορασμένο το 1983.
Δημήτρη στο κρεβάτι είσαι φίλε από μέση? ?Ηταν ενα s.p.maroccini. με εγγλέζικες κάνες vickers αγορασμένο το 1983.
ΝαιΔημήτρη στο κρεβάτι είσαι φίλε από μέση? ?
Περαστικά ρε φίλε. Άτιμο πραγμα.
Εκει που λεω για τα 100 μετρα περνανε πανω απο ενα περιβολακι με νεοφυτεμενο και δεν τις χανεις με τιποταθα τα μαδησης ρε αλεξ στα 100 μετρα αλλα μετα θα τα ψαχνεις με το κυαλι παλι ,θελει λιγο μετρο στην βοσκη για να εχεις συνεχεια πουλια.
Οταν συμπεριφερονται αλλοπρόσαλλα,τους συμπεριφέρεσαι αναλόγως.Τις βρίζεις ελεεινά και πρόστυχα και αντε γεια καριόλες.θα τα μαδησης ρε αλεξ στα 100 μετρα αλλα μετα θα τα ψαχνεις με το κυαλι παλι ,θελει λιγο μετρο στην βοσκη για να εχεις συνεχεια πουλια.
Ε.......τις ραντιζεις και με λίγο gramoxon. ..έτσι για το καλό. .shoot..shoot.Οταν συμπεριφερονται αλλοπρόσαλλα,τους συμπεριφέρεσαι αναλόγως.Τις βρίζεις ελεεινά και πρόστυχα και αντε γεια καριόλες.
Αυτό εννοώ όταν λέω οτι τους φερεσαι αναλόγως.Τις ξεσκίζεις με δυναμίτες σε όσα μετρα και να ειναι ,συνοδεία πάντα ... ..."ασμάτων" .pop.Ε.......τις ραντιζεις και με λίγο gramoxon. ..έτσι για το καλό. .shoot..shoot.
Σε τι αποθήκη τα ειχες Σπύρο ; Σκουριές παντως δεν φαίνεται να έχουν Μια χαρα φαίνονται. Ομως ειναι 18 χρόνια και δεν ξέρουμε τι εχει γίνει στην πυρίτιδα .Ρίξε απο ενα σε κάμποσα μετρα να δεις διάτρηση κλπ.....
Τιποτα,Γιαννη!!Απο το 90 έχω φυσίγγια...federal bb rotweil mag 52 2...τι να πάθουν όταν η αποθήκευση είναι σωστή????
Απο τις φωτο φαίνονται αριστα διατηρημένα οποτε μπορεις να τα ριξεις.
Για εσενα οχι,Για τα θηραματα σιγουρα...Τα ριχνω η ειναι επικίνδυνο μετα απο τόσα χρόνια;;;
Σε τι αποθήκη τα ειχες Σπύρο ; Σκουριές παντως δεν φαίνεται να έχουν Μια χαρα φαίνονται. Ομως ειναι 18 χρόνια και δεν ξέρουμε τι εχει γίνει στην πυρίτιδα .Ρίξε απο ενα σε κάμποσα μετρα να δεις διάτρηση κλπ.....
Εγω με αυτά τα δεδομένα θα τα χρησιμοποιούσα αν τότε που τα αγόρασα και τα πρωτοέριξα μου άρεσαν.