Φυσίγγια για την Φάσσα

θα τα μαδησης ρε αλεξ στα 100 μετρα αλλα μετα θα τα ψαχνεις με το κυαλι παλι ,θελει λιγο μετρο στην βοσκη για να εχεις συνεχεια πουλια.
Εκει που λεω για τα 100 μετρα περνανε πανω απο ενα περιβολακι με νεοφυτεμενο και δεν τις χανεις με τιποτα

θα τα μαδησης ρε αλεξ στα 100 μετρα αλλα μετα θα τα ψαχνεις με το κυαλι παλι ,θελει λιγο μετρο στην βοσκη για να εχεις συνεχεια πουλια.
Οταν συμπεριφερονται αλλοπρόσαλλα,τους συμπεριφέρεσαι αναλόγως.Τις βρίζεις ελεεινά και πρόστυχα και αντε γεια καριόλες. .sarcastic.

Ε.......τις ραντιζεις και με λίγο gramoxon. ..έτσι για το καλό. .shoot..shoot.
Αυτό εννοώ όταν λέω οτι τους φερεσαι αναλόγως.Τις ξεσκίζεις με δυναμίτες σε όσα μετρα και να ειναι ,συνοδεία πάντα ... ..."ασμάτων" .pop.

Ψαχουλευοντας σήμερα στην αποθήκη βρήκα 2+2 κουτια απο αυτά τα φυσίγγια.
Τα ειχα ξεχασμένα μετα απο ενα κυνήγι στον Έβρο.
4αρια semi Σιδέρης και Κουτουμανος, είναι σε άριστη κατάσταση αλλά τα εχω απο το 2003...
Τα ριχνω η ειναι επικίνδυνο μετα απο τόσα χρόνια;;;

4αρια semi Σιδέρης και Κουτουμανος, είναι σε άριστη κατάσταση αλλά τα εχω απο το 2003...

Σε τι αποθήκη τα ειχες Σπύρο ; Σκουριές παντως δεν φαίνεται να έχουν Μια χαρα φαίνονται. Ομως ειναι 18 χρόνια και δεν ξέρουμε τι εχει γίνει στην πυρίτιδα .Ρίξε απο ενα σε κάμποσα μετρα να δεις διάτρηση κλπ.....
Εγω με αυτά τα δεδομένα θα τα χρησιμοποιούσα αν τότε που τα αγόρασα και τα πρωτοέριξα μου άρεσαν.

Απο τις φωτο φαίνονται αριστα διατηρημένα οποτε μπορεις να τα ριξεις.
Ωραιες κατασκευες φαινονται.

Σε τι αποθήκη τα ειχες Σπύρο ; Σκουριές παντως δεν φαίνεται να έχουν Μια χαρα φαίνονται. Ομως ειναι 18 χρόνια και δεν ξέρουμε τι εχει γίνει στην πυρίτιδα .Ρίξε απο ενα σε κάμποσα μετρα να δεις διάτρηση κλπ.....
Εγω με αυτά τα δεδομένα θα τα χρησιμοποιούσα αν τότε που τα αγόρασα και τα πρωτοέριξα μου άρεσαν.

Φιλαράκι είτε ζεις στο 2021 είτε δεν ξέρεις αφαίρεση .terror..
Θέλει πολλή προσοχή με τόσο παλιό φυσίγγια, εξαρτάται από τη συντήρηση τους ακόμα κι αν δεν βλέπουμε σκουριά.

Back