Φυσίγγια για την Φάσσα

Τα δα την περασμένη στο ράφι και τα λιμπιστηκα βαριά γομωση βέβαια στο νησί που να τα ρίξω αλλά αν τα φέρει βολικά η μοίρα και συναντηθώ με έναν τύπο από τα ψηλά βουνά με ντοκτορα στο bbq2bbq3και τις τσιπουροκαταστασειςbeer θα τα δοκιμάσουμε.
free upload image
image hosting no account

image upload

Τα δα την περασμένη στο ράφι και τα λιμπιστηκα βαριά γομωση βέβαια στο νησί που να τα ρίξω αλλά αν τα φέρει βολικά η μοίρα και συναντηθώ με έναν τύπο από τα ψηλά βουνά με ντοκτορα στο bbq2bbq3και τις τσιπουροκαταστασειςbeer θα τα δοκιμάσουμε.
free upload image
image hosting no account

image upload
Τι κάλυκας είναι αυτός Κωνσταντίνε? Πρώτη φορά τον βλέπω...

Ψηλά βουνά κι απάτητα και πάντα χιονισμένα ; .sarcastic.

Θα τα πατήσουμε εμείς fgr2

yaNydal.jpg

Φιλαράκι είτε ζεις στο 2021 είτε δεν ξέρεις αφαίρεση .terror..
Θέλει πολλή προσοχή με τόσο παλιό φυσίγγια, εξαρτάται από τη συντήρηση τους ακόμα κι αν δεν βλέπουμε σκουριά.
ας μου εξηγηση καπιος τι μπωρει να παθει απο τα παλια φυσιγγια 20ετιας περηπου , γιατι εγω που στα περδηκοκυνηγια μου ρηχνω μονο φυσιγγια 20ετιας και δεν εχω δει τιποτα το παραξενο απο τα καινουρια , και ουτε μια αφλογισια , η βραδηφλογια δεν εχω

εαν ναι υπαρχει καπιο πρωβλημα με τα παλια , τοτε θα επρεπε τα φυσιγγια πανω να γραφουν ημερομηνια κατασκευης , οπως στα ραβδωτα , προχτες που εκανα βολη με την εθνοφυλακη ρηχναμε φυσιγγια του 1962 , χωρης πρωβλημα , παρολου που μερηκα ειχαν μαυρες κυληδες γαναδας

ξερω μερηκους κυνηγους που εχουν ανχος με τα φυσιγγια τους ,μην τυχον τους μηνουν την επομενη χρονια και χαλασουν , και πρωσπαθουν να τα ρηξουν ολα , ακομα και τα ακρυβα να μην χαλασουν , ειχα δει καποτε εναν κυνηγο να ρηχνει στης τσιχλες ρεμικτον 5αρια , για να μην τυχον χαλασουν , αυτο το εχουν διαδωση οι εμποροι κυνητηκων ειδων οτι πρεπει να μην κραταμε τα φυσιγγια μας την επομενη χρονια γιατι χαλαν , κτλ , για να τα ρηχνουμε ολα και να περνουμε καινουρια , και ποιος μου λεει εμενα οτι τα φυσιγγια που μενουν στα ραφια και ειδηκα τα χοντρα ποσα χρονια ειναι εκει στα καταστηματα , που κανενας δεν ξερει

ξερω μερηκους κυνηγους που εχουν ανχος με τα φυσιγγια τους ,μην τυχον τους μηνουν την επομενη χρονια και χαλασουν , και πρωσπαθουν να τα ρηξουν ολα , ακομα και τα ακρυβα να μην χαλασουν , ειχα δει καποτε εναν κυνηγο να ρηχνει στης τσιχλες ρεμικτον 5αρια , για να μην τυχον χαλασουν , αυτο το εχουν διαδωση οι εμποροι κυνητηκων ειδων οτι πρεπει να μην κραταμε τα φυσιγγια μας την επομενη χρονια γιατι χαλαν , κτλ , για να τα ρηχνουμε ολα και να περνουμε καινουρια , και ποιος μου λεει εμενα οτι τα φυσιγγια που μενουν στα ραφια και ειδηκα τα χοντρα ποσα χρονια ειναι εκει στα καταστηματα , που κανενας δεν ξερει
Εγώ πήρα πρόσφατα φυσίγγια rottweil waidmansheil του 2015 το λιγότερο,είχαν τιμή 9,00 ευρώ, 9,50 10,00 10,20 10,50 κ 10,70 κάθε φορά που έβγαζα το χαρτάκι με την τιμή από κάτω είχε την παλιά,αυτός τα πήρε σε τιμή 2015 κ τα πούλησε σε τιμή 2018,γιατί ανέβηκε η τιμή του μολύβδου φυσικά,ποσο καραγκιόζηδες είναι τελικά;

Back