Φυσίγγια για την Φάσσα

Φιλαράκι είτε ζεις στο 2021 είτε δεν ξέρεις αφαίρεση .terror..
Θέλει πολλή προσοχή με τόσο παλιό φυσίγγια, εξαρτάται από τη συντήρηση τους ακόμα κι αν δεν βλέπουμε σκουριά.
Ελα ρε 15 ήθελα να γραψω ......
Οταν ειναι συντηρημένα σωστα δεν εχεις μα φοβηθείς απολύτως τίποτα. Προσφατα δοκίμασα φυσίγγια που ειχα απο το 1985.

Ψαχουλευοντας σήμερα στην αποθήκη βρήκα 2+2 κουτια απο αυτά τα φυσίγγια.
Τα ειχα ξεχασμένα μετα απο ενα κυνήγι στον Έβρο.
4αρια semi Σιδέρης και Κουτουμανος, είναι σε άριστη κατάσταση αλλά τα εχω απο το 2003...
Τα ριχνω η ειναι επικίνδυνο μετα απο τόσα χρόνια;;;

Φιλε έριξα το ιδιο τεσσαρι του κουτουμανου σε φασα μονοτουφεκια πατσαβούρα την εφερε γύρο στα τριανταπέντε μέτρα

Φιλε έριξα το ιδιο τεσσαρι του κουτουμανου σε φασα μονοτουφεκια πατσαβούρα την εφερε γύρο στα τριανταπέντε μέτρα
Κι εγω θυμάμαι ωραία σκοτωματα στα παπιά, και σε μεγαλύτερες αποστάσεις.
Απο εκει τα είχαμε αγοράσει γιατι είχαμε ξεμείνει , τότε τα έριχναν αρκετά οι ντόπιοι.

Ψαχουλευοντας σήμερα στην αποθήκη βρήκα 2+2 κουτια απο αυτά τα φυσίγγια.
Τα ειχα ξεχασμένα μετα απο ενα κυνήγι στον Έβρο.
4αρια semi Σιδέρης και Κουτουμανος, είναι σε άριστη κατάσταση αλλά τα εχω απο το 2003...
Τα ριχνω η ειναι επικίνδυνο μετα απο τόσα χρόνια;;;

Με τα κουτουμανος εχουν χτυπηθει τα μισα παπια της Ελλαδας, πολυ καλο κ δυνατο φυσιγγι, ειδικα κ πιο παλια... Κρατα τα για μερες με κρυο κ θα εκπλαγεις...

Με τα κουτουμανος εχουν χτυπηθει τα μισα παπια της Ελλαδας, πολυ καλο κ δυνατο φυσιγγι, ειδικα κ πιο παλια... Κρατα τα για μερες με κρυο κ θα εκπλαγεις...
Αλλου περίμενα να γράψεις και συ γραφεις για τα φυσίγγια που θελουν οι ξεκωλιάρες ......buy.

Ειχα γραψει στις φασσες χθες... Δοκιμασα φυσιγγια 36+ γρ με κρυο και υγρασια με την win τα victory 40 kai ta b&p baby mag . μου αρεσαν τα σκοτωματα τους και η συμοεριφορα τους στις συνθηκες αυτες. Τα δευτερα στα 42 γρ με ανακρουση αεροβολου.
Υγ νομιζω πως στα βικτορι τα σκαγια ηταν ενα νο πιο χοντρα, σαν τα αμερικανικα. Θα σφαξω αλλο ενα και θα ανεβασω. Η συσκευασια δεν ανεγραφε mm απ οσο θυμαμαι. Δοκιμαστετα

Back