Ρε παιδια πολυ τα εχεται θεοποιησει αυτα τα κικς τοσο καλλα ειναι εμενα πρωσοπηκα δεν με τρελαναν και τωσο οσο τα περημεναΜε lf kicks στα 30 μέτρα ρίχνεις ρινόκερο
Μπορεί να είναι και καλό το rc βέβαια δεν αντιλέγω
Δεν ήσουν κέντρο, γι'αυτό.Ρε παιδια πολυ τα εχεται θεοποιησει αυτα τα κικς τοσο καλλα ειναι εμενα πρωσοπηκα δεν με τρελαναν και τωσο οσο τα περημενα
Εχω ακριβως το ιδιο σε mobile lf δεν ειναι και το καλητερο που εχω σε χαρτι δεν δινει τοις ποιο κληστες κατανομες το gemini που εχω πατενταρει του ριχνει στα αυτια και στο χαρτι και στο κυνηγιΔεν ήσουν κέντρο, γι'αυτό.
τις κόβανε παρα πολύ μακρια λέειΓιατί να πληρώσεις τον κουκο αιδονι?πάρε percorso...super caccia...mg2 mythos..
Ντε κ καλά ροτβαιλ???
Τα θεωρώ πολλά γραμμάρια για την Φάσσα και ειδικά με τον ήπιο χειμώνα που κάνει φέτος!θέλω γνώμες για τα rottweil silver edition 40gr για φάσσα-παπια
φίλος που τουφεκάει με beretta μου είπε τα καλύτερα λόγια όσον αφορά για φάσσες
για πάπια δεν ξέρουμε ούτε και είδαμε καμία ακόμη στα μέρη μας
φέτος πάντως κάναμε αρκετές τουφεκιές στις φάσσες και επιβεβαιώθηκε το δίδυμο Benelli/Biturbo
δοκιμαστηκαν και τα nsi speciale palombe αλλά δεν άρεσαν σε κανενα στην παρέα
Σε εμάς έδωσαν κάποια πουλιά σχεδόν όλα τραυματισμένα, άσε που δεν μας άρεσε καθόλου και ο ήχος της τουφεκιές σαν να κουδούνιζαν ένα πράγμα πως να το πω δεν ξέρωΜε τα special palompe είχαμε πάρει 2 πράσινα και μια καστανιά αρκετά καλά μου φάνηκαν .
Ισως το πιο μαλακο 36άρι.Καποτε εριχνα αρκετά και για χρόνια με το pose.Ρίξε τα 36 γραμμάρια rottweil δοκιμασμένο και μαλακο
Δημητρη καλημερα πιο super pose ειχεςΙσως το πιο μαλακο 36άρι.Καποτε εριχνα αρκετά και για χρόνια με το pose.
Ηταν ενα s.p.maroccini. με εγγλέζικες κάνες vickers αγορασμένο το 1983.Δημητρη καλημερα πιο super pose ειχες