Φυσίγγια για την Φάσσα

τα colobacio της b&p που εχω χρησιμοποιησει με επινικελομενα δουλευουν σε ολες της αποστασεις και κοντα απλα θελει ανοιχτω τσοκ μην παραξενευτητε εαν δητε πολη ψυλομενη φασα να πευτει στουπη με 4αρι τσοκ παντα με την σωστη προσκοπευση θελουν αρκετα μπροστα αλλα μετα η επιβραυευση που κανει τοση ωρα να ερθει κατω

Καλησπέρα ομάδα Καλή χρονιά σε όλους.προσφατα ένας φίλος μου έδωσε τρία rc green νούμερο 7.δύσπιστος για τα όσα μου έλεγε μιας και έχουμε ίδια όπλα το έριξα σε δύο σιδερένιες και με αυτό που είδα μου πέσανε τα σαγόνια...πουλιά στουπί με μείον 6 και άνω των 30 μέτρων οι βολές...όπλο benelli criocomfort 18.4 με kicks smoke .30(LF)...το έχει δουλέψει κάποιος συστηματικά και τι γνώμη έχει???

Με lf kicks στα 30 μέτρα ρίχνεις ρινόκερο

Μπορεί να είναι και καλό το rc βέβαια δεν αντιλέγω
Ρε παιδια πολυ τα εχεται θεοποιησει αυτα τα κικς τοσο καλλα ειναι εμενα πρωσοπηκα δεν με τρελαναν και τωσο οσο τα περημενα

Δεν ήσουν κέντρο, γι'αυτό.
Εχω ακριβως το ιδιο σε mobile lf δεν ειναι και το καλητερο που εχω σε χαρτι δεν δινει τοις ποιο κληστες κατανομες το gemini που εχω πατενταρει του ριχνει στα αυτια και στο χαρτι και στο κυνηγι

θέλω γνώμες για τα rottweil silver edition 40gr για φάσσα-παπια
φίλος που τουφεκάει με beretta μου είπε τα καλύτερα λόγια όσον αφορά για φάσσες
για πάπια δεν ξέρουμε ούτε και είδαμε καμία ακόμη στα μέρη μας
φέτος πάντως κάναμε αρκετές τουφεκιές στις φάσσες και επιβεβαιώθηκε το δίδυμο Benelli/Biturbo
δοκιμαστηκαν και τα nsi speciale palombe αλλά δεν άρεσαν σε κανενα στην παρέα

θέλω γνώμες για τα rottweil silver edition 40gr για φάσσα-παπια
φίλος που τουφεκάει με beretta μου είπε τα καλύτερα λόγια όσον αφορά για φάσσες
για πάπια δεν ξέρουμε ούτε και είδαμε καμία ακόμη στα μέρη μας
φέτος πάντως κάναμε αρκετές τουφεκιές στις φάσσες και επιβεβαιώθηκε το δίδυμο Benelli/Biturbo
δοκιμαστηκαν και τα nsi speciale palombe αλλά δεν άρεσαν σε κανενα στην παρέα
Τα θεωρώ πολλά γραμμάρια για την Φάσσα και ειδικά με τον ήπιο χειμώνα που κάνει φέτος!

Με τα special palompe είχαμε πάρει 2 πράσινα και μια καστανιά αρκετά καλά μου φάνηκαν .
Σε εμάς έδωσαν κάποια πουλιά σχεδόν όλα τραυματισμένα, άσε που δεν μας άρεσε καθόλου και ο ήχος της τουφεκιές σαν να κουδούνιζαν ένα πράγμα πως να το πω δεν ξέρω

Back