Φυσίγγια για το βάλτο

Και από τα βολφραμίου Κωνσταντίνε;
Νομίζω ,αν βρω κάπου τη σελίδα με τις δοκιμές θα το ποσταρω το καλό είναι ότι φυσίγγια με τέτοια σκάγια φτιάχνονται από πολλές εταιρείες του οίκου maxam είδη έχει παρουσιάσει κάποια φυσίγγια η RIO, η Saga και ορισμένες Εγγλεζικες εταιρείες ,όπως και η χρήση τους από οποιαδήποτε όπλο χωρίς τα προβλήματά των ατσαλινων.

Νομίζω ,αν βρω κάπου τη σελίδα με τις δοκιμές θα το ποσταρω το καλό είναι ότι φυσίγγια με τέτοια σκάγια φτιάχνονται από πολλές εταιρείες του οίκου maxam είδη έχει παρουσιάσει κάποια φυσίγγια η RIO, η Saga και ορισμένες Εγγλεζικες εταιρείες ,όπως και η χρήση τους από οποιαδήποτε όπλο χωρίς τα προβλήματά των ατσαλινων.
Θα με ενδιέφερε περισσότερο να μας πεις για τα αμερικάνικα.;)

Θα με ενδιέφερε περισσότερο να μας πεις για τα αμερικάνικα.;)
Μέχρι στιγμής Γιώργο αυτοί γεμίζουν με τέτοια από αμερικάνικα δεν το έχω ψάξει.

Συγγνώμη το άλλαξα έβαλα λάθος Λίνκ.

Bismuth Lives! - Shooting Sportsman
http://shootingsportsman.com/bismuth-lives/

Last edited:
Το ατσαλι ειναι ελαφρητερο του μοληβιου.οποτε βαση θεοριας στης μενουσες δισκολο το κοβο.χωρεις ναχω κανει δοκημες
Για 2αρια ατσαλινα εγραψα με δοκιμες με μετρησεις,οχι το τι πιστευω και το τι διαβασα Γιαννη.......200 φυλλα χαρτοπολτου στα 40μ και ακαριαια σκοτωματα εδωσαν,φταιω εγω που πονταρω ενα μαντρι προβατα μετα.sarcastic.Πως να βρω το δικιο μου ο δολιος,το κακο ειναι οτι δεν ερχονται.terror.

Για 2αρια ατσαλινα εγραψα με δοκιμες με μετρησεις,οχι το τι πιστευω και το τι διαβασα Γιαννη.......200 φυλλα χαρτοπολτου στα 40μ και ακαριαια σκοτωματα εδωσαν,φταιω εγω που πονταρω ενα μαντρι προβατα μετα.sarcastic.Πως να βρω το δικιο μου ο δολιος,το κακο ειναι οτι δεν ερχονται.terror.
Για λεγε σαραντο τη γεμισια εριξες που με 400 μετρα το 2αρι περασε 200φυλλα στα 40μετρα...να παρουμε μια ιδεα.xm.

Ειπα οτι φτανουν 200 φυλλα οπως το 5αρι σε αποδωση...ουτε το 4αρι δεν περναει 200 φυλλα εντελως....το 2αρι ειναι ο αντικαταστατης του 4αριου,και δικαια ειναι....γιατι 4αρι εμποριου εως 200 φυλλα εχω δει πολλα.....

Για λεγε σαραντο τη γεμισια εριξες που με 400 μετρα το 2αρι περασε 200φυλλα στα 40μετρα...να παρουμε μια ιδεα.xm.
Δεν εχεις παρα να ρωτησεις τους Αμερικανους με τη νουμερο ριχνουν στο passing,εκτος αν σου ειπαν οτι τα 2αρια ατσαλια γενικα αν δεν εχουν 1600 ποδια δεν σκοτωνουν,θα παω για myth- busting λιαν συντομως και θα σου απαντισω και για αυτα σε 3αρι εναντιων των αργον.

686 χ τεκνα 1.68 χ steel χ #2 ατσαλια χ 58χιλ σε 2 3/4''καλυκα,το στηλ το κοβω να παρει 32 γρ μεσα εντελως.
Μην γραφετε αυτα τα set up ειναι φοβος μην ανηξη καμια καννη.Μην βαζετε σε τετια δοκιμασια τα οπλα σας.

Μην γραφετε αυτα τα set up ειναι φοβος μην ανηξη καμια καννη.Μην βαζετε σε τετια δοκιμασια τα οπλα σας.
Πολυ καλο σετ απ το δοκιμασα στης τσιχλες φετος μεχρι τα 25 μετρα θανατος εγω την ανεβασα 1,70
Aυτη ειναι μια κλασσικη συνταγη 32γρ. σε ατσαλια που το συνιστα το ιδιο το εργοστασιο που παραγει τη τεκνα.οσο για την ειρωνεια.ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ!Εγω φταιω και σας ζητω συγγνωμη διοτι σας προκαλεσα!

Γρηγορη θελω να με συγχωρεσεις για το λαθος,εκανα λαθος στους αριθμους αδερφε,σου ζηταω συγγνωμη..shake hands.

Γρηγορη θελω να με συγχωρεσεις για το λαθος,εκανα λαθος στους αριθμους αδερφε,σου ζηταω συγγνωμη..shake hands.
Σαραντο ποιους αριθμους στα ατσαλινα?????η συγκετροση ειναι σχεδον δεδομενη στα ατσαλινα για αυτο το λογο βαζουμε γκαζια πολλλλλλλα.μονο ετσι μπορουν να γινουν αποτελεσματικα αλλιως κλαφτα χαραλαμπε.δεν ξερω τη δοκιμες και τη κυνηγι κανεις και πως τα κανεις αλλα ρε φιλε αυτα δεν γινονται.....μακαρι να γινοτανε αλλα δυστηχως δεν γινονται.οι εταιριες δινουν εναν μπουσουλα για αρχη και της περισοτερες φορες αυτο που δινουν βγαζει το πολυ 600-650 bar!!!!απο εκει και περα ο καθε κατασκευαστης, ιδιογομωτης κανει τα δικα του για να μπορεση να γινει αποτελεσματικος οχι μονο σε απολυτους αριθμους αλλα σε σκοτωμα που ειναι και το μεγαλυτερο προβλημα στο ατσαλι μετα τα 25-30 μετρα λογο μενουσον,,,,,αλλα τη λεω αυτα τα ξερεις ηδη....κοιταξε ποσες πατεντες εχουν κανει στα ατσαλινα,,διπλος θαλαμος καυσης,fly kontrol,διπλες-τριπλες πυριτηδες κ.τ.λ. Ειδικα τσοκ για να μπορεσουν να σκοτωσουν πετα απο τα 20-25 μετρα παρολο που το συγκεκρημενο κυνηγι το εχουν κανει επιστημη με τα ομοιωματα και τους κραχτες.

βρε παιδια εδω εχουν τετραγωνα σκαγια και ενα σωρα αλλες μαλακιες μεσα heany steel , super steel , speed steel, hyper steel, Λουκι Λοοκ steel :-) ...μα το ριμαδι με 2-3αρια magum που ριχνουν και με 1500+ ft/sec πως να μην πεσει ξερο το παλι στα 30-40 μετρα ...δε γινετε να μην κρατα μενουσες!!
Επισης οποιος τα εχει $ περνει heavy shot και νεταρε ..ανωτερα κατα πολυ του μολυβδου

βρε παιδια εδω εχουν τετραγωνα σκαγια και ενα σωρα αλλες μαλακιες μεσα heany steel , super steel , speed steel, hyper steel, Λουκι Λοοκ steel :) ...μα το ριμαδι με 2-3αρια magum που ριχνουν και με 1500+ ft/sec πως να μην πεσει ξερο το παλι στα 30-40 μετρα ...δε γινετε να μην κρατα μενουσες!!
Επισης οποιος τα εχει $ περνει heavy shot και νεταρε ..ανωτερα κατα πολυ του μολυβδου
Toli πεφτουν για το λογο που ειπες.....1500++και οχι και πολυ ξερα;)

Εχεις δικιο,μπερδεψα τους καταλογους Γρηγορη,80 φυλλα εφτασαν στα 40μ.,για 20-25 μετρα .hair.ειναι.buy buy.......:(
Σαραντο κουβεντα κανουμε....εσυ ψαχνεις τους απολυτους αριθμους εγω ψαχνω το απολυτο κυνηγετικο φυσιγγι...με Tekna εγω θα ξεκιναγα στα 688 με 1,90 το λιγοτερο σε 70αρι σε 76 καλυτερα να μην πω δημοσια.....

Back