Άντε η αρχή έγινε!!!!!!!
Άντε η αρχή έγινε!!!!!!!
Και μέχρι τα 35 μέτρα μια χαρά είναι δεν με πρόδωσε πότε! Στο δίκαννο δουλεύω 4* και 2* και έχω πάρει ωραίες μακρινές τουφεκιες και με τα δύο τσοκ..Το εχω απορια πολυ καιρο τωρα... Το 9αρακι στο ντοπιαρικο επαρκει εως τα 30 μετρα; Το φοβαμαι να το χρησιμοποιησω..
χαχα ψηνεσε να παμε στα περηστερια???γεμησε πραμααααα θα χρ
γεμησε πραμα στα περηστερια στα λημερια μου θες πολααα θα παμε στην γιαφκατους χαχαχα
.buy buy..buy buy..buy buy.δεν έχω ρε Τάσο πλαγιοκαννο, θα δανειστώ του κουμπαρου μου το baikal όμως αν δεν θέλει καραμπινακιδες ο ΓιάννηςΒασική προϋπόθεση!! Μυρο όταν πας θα κρατάς πλαγιοκαννο.victory.
Δεν περνούν οι μέρεςχαχα ψηνεσε να παμε στα περηστερια???γεμησε πραμααααα θα χρ
γεμησε πραμα στα περηστερια στα λημερια μου θες πολααα θα παμε στην γιαφκατους χαχαχα
παντα.με νεροσοληνες εγω δεν τα παο καλαΒασική προϋπόθεση!! Μυρο όταν πας θα κρατάς πλαγιοκαννο.victory.
Μια χαρα ειναι το 9αρακι κ ειδικα μεχρι τα 30 μετρα εχει τετοιο αριθμο σκαγιων κ τετοια πυκοντητα που τα πουλια σχεδον ανατιναζονται... Εχω ριξει αρκετα 9αρια σαν πρωτη τουφεκια με 4 αστρα κ ηταν εξαιρετικα...Το εχω απορια πολυ καιρο τωρα... Το 9αρακι στο ντοπιαρικο επαρκει εως τα 30 μετρα; Το φοβαμαι να το χρησιμοποιησω..
Θα πάνε καλά νομίζω!Εξάλλου ο Στοκας το double 10+8 εκτός από τσίχλες το πρότεινε και για τρυγόνια,κάτι ηξερεδοκιμαστικα γεμισα μερικα με ν8 κ ν10 σε σειρα
Υπερβολικο θα ειναι αυτο το νουμερο Τασο, ειδικα στο δικο μου τρυγονφυσιγγο που παει κυριολεκτικα "μπαλα" αλλα η μαγεια της δοκιμης κ της εμπνευσης ειναι αυτη που σε χαροποιει περισσοτερο μετα απο καποια επιτυχημενη τουφεκια...Θα πάνε καλά νομίζω!Εξάλλου ο Στοκας το double 10+8 εκτός από τσίχλες το πρότεινε και για τρυγόνια,κάτι ηξερε
+1αλλα μαλλον θα παιξω με σφιχτοτερα τσοκ.
Αυτό νομίζω Αρι ότι συμβαίνει σε όλα τα κυνήγια κ σε όλα τα νούμερα σκαγιων η κάνω λάθος?Ξεχασα να γραψω οτι αυτο που δεν σε σωζει με το 9αρακι συνηθως, ειναι αν το θηραμα δεν παιρνει ολη την τουφεκια, δεν βρικσεται δηλαδη στο κεντρο της κατανομης, αλλα μονο τα ακροσκαγα, εκει θα υπαρχουν πολλα τραυματισμενα...