Γιώργο επειδή είμαι γενικά περίεργος με το θέμα σκόπευσης ένα από τα κολλήματα μου είναι να μην δουλεύω διαφορετικά φυσίγγια στο καρτέρι μου,μόνο μην την πατήσω με κάποιο που δεν τραβάει...Μόνο τότε αλλάζω φυσίγγια...Ξέρω ότι είναι λάθος με το συγκεκριμένο αλλά θα βασιστώ στην σκόπευση μου και θα πάρω ψυχολογία από τις επιτυχίες μου.προσωπικη άποψη που πιθανόν είναι λάθος,αλλά η σκοποβολή είναι θέμα ψυχολογίας!Το Classica δεν θα το χρησιμοποιήσεις τις πρώτες ώρες του πρωινού που τα πουλιά είναι στρωτά.
Να το ξεκαθαρίσουμε.
Το Classica είναι για μετά που τα πουλιά παίρνουν ύψος από το τουφεκίδι.
Αν και φέτος δεν θα ρίξω πάνω από 30 γραμμάρια στο τρυγόνι,το Classica ήταν ανέκαθεν το φυσίγγι που έριχνα σε αυτό το θήραμα.
Και ειδικά αν είσαι σε μέρος που εκτός από τρυγόνια γυροφέρνουν και φάσσες με αγριοπερίστερα,το συγκεκριμένο φυσίγγι σε νούμερο 7,5 κάνει ''παπάδες''...
Καθόλου λάθος δεν είσαι Ηλία.Γιώργο επειδή είμαι γενικά περίεργος με το θέμα σκόπευσης ένα από τα κολλήματα μου είναι να μην δουλεύω διαφορετικά φυσίγγια στο καρτέρι μου,μόνο μην την πατήσω με κάποιο που δεν τραβάει...Μόνο τότε αλλάζω φυσίγγια...Ξέρω ότι είναι λάθος με το συγκεκριμένο αλλά θα βασιστώ στην σκόπευση μου και θα πάρω ψυχολογία από τις επιτυχίες μου.προσωπικη άποψη που πιθανόν είναι λάθος,αλλά η σκοποβολή είναι θέμα ψυχολογίας!
Τι τιμη πετρο, θεσ/νικη τα βρηκα 9.5.ελεοςΠαντως η παραγγελια για clasica πηρε το δρομο της πλεον με μια κουτα...
7,30Τι τιμη πετρο, θεσ/νικη τα βρηκα 9.5.ελεος
Πόσο;Παντως η παραγγελια για clasica πηρε το δρομο της πλεον με μια κουτα...
7.30 οπως ειπαΠόσο;
Όχι μόνο η τιμή αλλά ριξαν και όλοι τους την ποιότητα!Εγω ημουν παντα κατα των ξενων εταιριων και προτιμουσα τα ελληνικα φυσιγγια. Αλλα με αυτη τη φετινη κοροιδια και με τις τιμες στα υψη που πηγανε γιατι πιασαν το παπα απο τα αρχ....., θα δουν τα αποτελεσματα...
Καλα αυτο ειναι απεριγραπτο που εγινε πλεονΌχι μόνο η τιμή αλλά ριξαν και όλοι τους την ποιότητα!
εριξα περυσι μερικα 7αρια μου φανηκε μετρια μαλακο προς λιγο σκληρο και αρκετα συγκεντρωτικο.σε καλο καιρο μια χαρα.σε κρυο δεν το δοκιμασα.καλο φυσιγγακι αλλα δεν με ξετρελανεΕχει δοκιμαση κανεις το EXPRESS 32 της δορκας?
πεστε γνωμες γι αυτο.
Βασίλη χωρίς να έχω κάτι προσωπικό με τον πρώτο που είπες μόνο και μόνο που άλλαξε σεταπ χωρίς να ενημέρωση κανέναν και έπρεπε να σφάξουμε φυσίγγια και να το ανακαλύψουμε μόνοι μας δεν το λέω ότι μου φέρθηκε σωστά!Μάγκες υπάρχουν και επαγγελματίες Έλληνες που ακόμα και φέτος φέρθηκαν σωστά. Προσωπικά του χρόνου θα διαλέξω μόνο από αυτούς τα λίγα φυσίγγια που αγοράζω. Ο Καραμανίδης και ο Κένταυρος φέρθηκαν σπαθί σε εμένα και στο φόρουμ. Αν και δεν έχω δοκιμάσει το ίδιο καλά μας φέρθηκε και ο Μητσάκος. Να λέμε τα κακά αλλά να λέμε και τους σωστούς επαγγελματίες. Προσωπικά φέτος τρυγόνια θα κυνηγήσω με 28αρια γιατί ήδη έχω αποφασίσει ότι θα πάρω το ποζε μαζί και η αλήθεια είναι ότι μετά τα 31 κλωτσάει παραπάνω απ' όσο θα ήθελα.
Κοροϊδία Πέτρο αλλά φταίμε όσοι από μας δεν γεμίζουμε μόνοι μας!Καλα αυτο ειναι απεριγραπτο που εγινε πλεον
πολύ καλό με διαφορα όπλα και καιρούς ίσως στο παρα πολύ κρύο ζοριστειΕχει δοκιμαση κανεις το EXPRESS 32 της δορκας?
πεστε γνωμες γι αυτο.