Α εχω αρκετα κουτια f2 no7 αλλα ειναι 34γρ... Γενικα σε τετοιες θερμοκρασιες δεν τα εχω δοκιμασει
Τωρα ειδα της nsi ta gm3 πιο οικονομικα
+1Θα σου δουλεψει καλα το πρωτο μισαωρο, αν το μερος που κυνηγας εχει μεγαλη σχετικη υγρασια
+1
Αστα τα F2, δεν κανουν για την εποχη του τρυγονιου...
4 astra me tin win ennoeis?
Για μενα εμπορικο το NSI Classica το πορτοκαλι με 4 αστρα οτι καλυτερο εχω ριξει...
Αρι πέρυσι εμπιστευτικά ακριβώς την συμβουλή σου και ως προς το φυσίγγιο και ως προς το τσοκαρισμα με εκπληκτικά αποτελέσματα όταν ήμουν σωστός...ούτε ένα θήραμα ζωντανό,και φυσικά χωρίς καθόλου αίμα!4 αστρα γενικα, αντε 3, οχι πιο σφιχτο τσοκ... Ειναι αρκετα συγκεντρωτικα φυσιγγια αλλα δουλευουν αψογα στα τρυγονοκαρτερα κ στις συνθηκες τους...
Αν δεν κάνω λάθος το συγκεκριμένο είναι ένα λευκό προς διάφανο φυσίγγιο το φιλαράκι μου με την auto 5 δεν σκοτώνε και μόλις του έδωσε classica πήρε αρκετά πουλάκια!Τα fast gm3 αν δεν κανω λάθος ετσι λέγονται της Nsi οντως τα εχω συνδεσει με το τρυγόνι. Κατα κυριο λόγο διαφημίζεται για τσίχλες ωστοσο εμενα μου αρεσει πολύ. Επίσης και σε 33 γρ αν κ καλοκαιρι ψυχολογικα κ μονο θελω να εχει κ ενα τετοιο φυσιγγι η θαλάμη μου(33γρ)
Τα free shots
Οσα χρονια κυνηγαω στα τρυγόνια ποτε δε θα βαλω 28 γρ. Την σκοπευτικη "μ@@κια" δεν την συγχωρούν ουτε τα τορτορια ουτε το σκοπευτικο φυσίγγιο...
Ειναι θέμα τι σου ταιριαζει...Αν δεν κάνω λάθος το συγκεκριμένο είναι ένα λευκό προς διάφανο φυσίγγιο το φιλαράκι μου με την auto 5 δεν σκοτώνε και μόλις του έδωσε classica πήρε αρκετά πουλάκια!
Τα κυνηγάμε σε νησιωτική περιοχή...λες να φταίει η υγρασία;δεν του πήγαιναν καθόλου...ενώ πιο χειμώνα που τα δοκίμαζε σε τσίχλες ή και τρίτο σε μπεκάτσα ήταν ικανοποιημένος!Ειναι θέμα τι σου ταιριαζει...
Εγω τα εχω βολευτει
Μπορεί Ηλία...Τα κυνηγάμε σε νησιωτική περιοχή...λες να φταίει η υγρασία;δεν του πήγαιναν καθόλου...ενώ πιο χειμώνα που τα δοκίμαζε σε τσίχλες ή και τρίτο σε μπεκάτσα ήταν ικανοποιημένος!
βγαζει και η RM φυσίγγια SIPE σε κιτρινο κουτι με μαυρα γραμματαKserei kapoios an vgenoun ta sipe akoma. De thimame poias eterias itan kitrino kouti me mavra gramata
Ειναι θέμα τι σου ταιριαζει...
Εγω τα εχω βολευτει
Της nsi είναι κ αυτα.Απλα εχουν αλλαξει τα κουτια..(Δεν κανει κ τιποτα αλλο αυτη η εταιρια..)
http://www.kalkantzakos.com/Product/979/sipe,-fusiggia-nsi-nobel-sport
πριν από χρονια όταν πήγαινα στην έναρξη ταξίδια για τρυγόνιαΕχει δοκιμάσει κανείς τα sellier bellot red hare σε τρυγόνια να μας πεί εντυπώσεις? Φαίνεται να έχουν χαμηλές πιέσεις για καλοκαίρι θα είναι ωραία πιστέυω.