Εεεε ναι!Δεν υπάρχουν προπονημενοι, το σκίρτημα στην πρώτη θέαση και το πέταγμα του είναι ικανό να "εκθέσει" και τους καλύτερους .
Απλα,ο προπονημενος εχει αυξημενες πιθανότητες και καλυτερο.... ρυθμό !
Εεεε ναι!Δεν υπάρχουν προπονημενοι, το σκίρτημα στην πρώτη θέαση και το πέταγμα του είναι ικανό να "εκθέσει" και τους καλύτερους .
Ωχ θα πας Αλεξανδρουπολη;να ρίξω 5-10 κουτιά σε τρυγόνια και δεν θα με ένοιαζε η τιμή
Γιώργο 32 γραμμάρια είναι,εμένα για αυτό το θήραμα που θα ρίξω δύο με τρία κουτιά δεν μου λέει κάτι η τιμή του και ναι το θεωρώ από τα πιο αξιόλογα φυσίγγια για αυτή την περίοδο.....δεν συγχωρεί!Πόσα γραμμάρια είναι αυτό; Αφού σας αρέσει τόσο, τι σημασία έχει η τιμή; Σε τρυγόνια θα το ρίξετε. Μακάρι να ήξερα πως υπάρχει περίπτωση να ρίξω 5-10 κουτιά σε τρυγόνια και δεν θα με ένοιαζε η τιμή.
Εεεε ναι !Εεεε ναι!
Δε μου λες ρε κουμπαρε εσυ που ξερεις εγω που προπονουμε καθε μεραγιατι πεφτει ο ρυθμος.xm.Εεεε ναι!
Ισχυει...με πιανει παντα αυτη η ανυπομονησια να παρω το πρωτο τρυγονι της χρονιας που εχω εκτεθει πολλες φορες! Φανταζομαι οτι και οι πολυ καλοι σκοπευτες αυτο μπορει να το παθουν ποσω μαλλον οι μετριοι σκοπευτικα οπως εγω!θελει αυτη τη ρημαδα την ψυχραιμια αλλα μολις σκασει μυτη το ατιμο σε πιανει κατι. Ευτυχως μου συμβαινει στο πρωτο μονο!Δεν υπάρχουν προπονημενοι, το σκίρτημα στην πρώτη θέαση και το πέταγμα του είναι ικανό να "εκθέσει" και τους καλύτερους .
B&P MB 32 clasic no8 το δουλευω συνεχεια στην εναρξη εδω και μερικα χρονια...
και ειναι απιθανο δεν με εχει προδωση ποτε, κανει ωραια σκοτωματα και τα πουλια χωρις
αιματα... τωρα τι να πω μπορει να παιζει ρολο και η κανη του οπλου που ριχνη ο καθενας.
παντως εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος, αλλωστε MB ειναι αυτη εγγυηση.
Μεχρι πριν τρια χρονια ηταν το μονιμο φυσιγγι στα τρυγονια μετα το g7 που εριχνα πριν. Παρα Πολυ καλο αλλα η τιμη του ξεφυγε εδω το εδιναν 8.20 και ειπα τελος οπως ειχα πει και στο g7 πριν για τον ιδιο λογο...και οπως θα πω και σε αλλα που αναβασαν τη τιμη κατα ενα ευρω το 2017...Να πω οτι ηδη εχω παρει 20 κουτια nsi clacica προν καιρο με 7.10...Παυλο το ΜΒ32 παντως δεν ειναι για εναρξη. το θελει το κρυο του. Το ΜΒ30 πεσι (μιας που τα Tordo 30 μας πουλησαν) το εριξα αλλα δεν με ενθουσιασε.
Απο περιεργεια τα ΔΟΡΚΑΣ neo velox ... τι συμπεριφορα εχουν? Θυμαμαι τα εριχαν ολοι πριν καμια 20-25 ετια ... ο πατερας μου κουτες εριχνε ...τωρα??? Δεν τα ακουω / διαβαζω κ απορω γιατι. Ειναι κ ακριβουτσικα
Πρεπει ν'αλλαξεις ....ρυθμο προπόνησης!Δε μου λες ρε κουμπαρε εσυ που ξερεις εγω που προπονουμε καθε μεραγιατι πεφτει ο ρυθμος.xm.
Πρεπει ν'αλλαξεις ....ρυθμο προπόνησης!
Παρομοιο στησιμο με το express 32,η διαφορά μαλλον ειναι στο ενα γραμμαριο σκαγια...xm.Τολη εγω το Neo Velox Το εχω ριξει πολυ και σε τρυγονια κ σε παπια το Σεπτεμβρη κ τον Οκτωβρη... Δεν ξερω τι λεει τωρα μιας κ εχω πολλα χρονια να τα ριξω αλλα ηταν μαλακο κ σκοτωνε ωραια... Η τιμη του με χαλασε κ το εκοψα που πηρε αδικαιολογητη αυξηση καποια χρονια...
Παρόμοι στλησιμο ,ενα γραμμάριο διαφορά αλλά η διαφορά μεταξύ τους για μένα ειναι τόση όση, μεταξύ μιας νύχτας με πανσέληνο και μιας νύχτα χωρίς φεγγάρι.Παρομοιο στησιμο με το express 32,η διαφορά μαλλον ειναι στο ενα γραμμαριο σκαγια...xm.