6,80 φέτος το χειμώνα εδώ στο χωριό, δεν τα βρήκα μαζί του, δυνατό και πολύ συγκεντρωτικό δεν μου ταίριαξε. καλοκαίρι δεν θα το έβαζα στο δικανάκι μου. πρώτα ο θεός tordo κίτρινο και μπλε #8 (30-32γρ)Μιας και τα ανέφερε ο Ευρπίδης αλήθεια σε τι τιμή τα βρίσκεται τα NSI Classica? Εγώ το φθηνότερο που τα έχω βρει με μια ματιά στο ίντερνετ είναι στα 7,40.
Μπιλυ το 32 σου αρεσει σαν αισθηση ταχυτητας;6,80 φέτος το χειμώνα εδώ στο χωριό, δεν τα βρήκα μαζί του, δυνατό και πολύ συγκεντρωτικό δεν μου ταίριαξε. καλοκαίρι δεν θα το έβαζα στο δικανάκι μου. πρώτα ο θεός tordo κίτρινο και μπλε #8 (30-32γρ)
δεν το έχω ρίξει φίλε, θα γίνει δοκιμή! επηρεασμένος από το κίτρινο λόγω ίδιας μπαρούτης, το οποίο κίτρινο για μένα προσωπικά είναι ό,τι καλύτερο έχω ρίξει. μου ταιριάζει απόλυτα.Μπιλυ το 32 σου αρεσει σαν αισθηση ταχυτητας;
Πιο αργο και απο την αναπτυξη στην ελλαδα ειναι
Μεινε στο κίτρινοδεν το έχω ρίξει φίλε, θα γίνει δοκιμή! επηρεασμένος από το κίτρινο λόγω ίδιας μπαρούτης, το οποίο κίτρινο για μένα προσωπικά είναι ό,τι καλύτερο έχω ρίξει. μου ταιριάζει απόλυτα.
με τρομάζεις τσάμπα 2 κουτιά.pop. τ' αφήσω για τις τσίχλες άμα είναιΜεινε στο κίτρινο
Γιατί με το 8αρι του δεν θα πέσει? .buy.Γιατι να μη βγαζει ο κενταυρος το sporting σε 7.5, να πετσωσω τα πισω με αυτο και μπτοστα ενα tordo 30gr #8.
Βασιλη είναι το μονο φυσιγγι που ειδα να εχει μεγαλη διαφορα στις πτοσκοπευσεις. Βεβαια μεχρι τοτε εριχνα το sporting και δε ξερω κατα ποσο αυτο επηρεασε.με τρομάζεις τσάμπα 2 κουτιά.pop. τ' αφήσω για τις τσίχλες άμα είναι
Θα πεσει πασακαμ, απλα επειδη ειναι συγκεντρωτικο θα προτιμούσα να το εχω σε 7.5αρι δευτεροτριτο με ενα τσοκακι πολλα υποσχόμενο στις μεσαιες αποστασεις......Γιατί με το 8αρι του δεν θα πέσει? .buy.
Βασιλη είναι το μονο φυσιγγι που ειδα να εχει μεγαλη διαφορα στις πτοσκοπευσεις. Βεβαια μεχρι τοτε εριχνα το sporting και δε ξερω κατα ποσο αυτο επηρεασε.
Θα πεσει πασακαμ, απλα επειδη ειναι συγκεντρωτικο θα προτιμούσα να το εχω σε 7.5αρι δευτεροτριτο με ενα τσοκακι πολλα υποσχόμενο στις μεσαιες αποστασεις......
Κατι ετοιμαζεται...
Εγώ λέω πως ότι είχες στο μυαλό σου για το 7.5 ακριβώς το ίδιο μπορείς να κάνεις με το 8αρι!! Σήμερα φορτώσαμε με τον Μάνο 2 κούτες 8αρια...Βασιλη είναι το μονο φυσιγγι που ειδα να εχει μεγαλη διαφορα στις πτοσκοπευσεις. Βεβαια μεχρι τοτε εριχνα το sporting και δε ξερω κατα ποσο αυτο επηρεασε.
Θα πεσει πασακαμ, απλα επειδη ειναι συγκεντρωτικο θα προτιμούσα να το εχω σε 7.5αρι δευτεροτριτο με ενα τσοκακι πολλα υποσχόμενο στις μεσαιες αποστασεις......
Κατι ετοιμαζεται...
Στα πρωτα θα το εβαζα αν πεταν κοντα. Μετα το γυρνας σε 3αρι.Μιας και περιμενω τα κενταυρος να ερθουμε θα παιξω με αυτα μπαλιτσα.. Εχω και διαφορα καβατζα αλλα για να μην μπερδευτω θα δουλεψω μονο τα προαναφερομενα.. Τωρα επειδη ειμαστε και απο μακροχρονια αργια με τρωει ασχημα να βιδωσω το bell... Συγκεντωτικο φυσιγγι οπως λεμε με "ανωμαλιαρικο" τσοκ.. Σας ερχεται καμια προβλεψη;
Σε οχτω τα πηρα εννια αν μου αρεσει θα ειναι τα επομενα για τις τσιχλιτσες..Πανο σε 8αρι η 9αρι τα πηρες;
Στα πρωτα θα το εβαζα αν πεταν κοντα. Μετα το γυρνας σε 3αρι.
Καλοριχτα! Καλη επιλογή κανατεΕγώ λέω πως ότι είχες στο μυαλό σου για το 7.5 ακριβώς το ίδιο μπορείς να κάνεις με το 8αρι!! Σήμερα φορτώσαμε με τον Μάνο 2 κούτες 8αρια...
Έχει λίγη ανάκρουση αλλά αν το πετύχεις έπεσε...ούτε φτερά ούτε αίματα.....απλά καλύτερα κατά την γνώμη μου με 4*....Ποιος εχει δοκιμαση ρε παιδια το NSI Clasica στην εναρξη για το τρυγονι?
εκτος απο το οτι ειναι λιγο δυνατο, απο συγκεντρωση και απο σκοτωματα ηθελα να ξερω ειναι οκ?
λεω να το δοκιμασω κι εγω τωρα στην εναρξη ειδικα για της πρωινες ωρες.
Παντως το χειμωνα στην τσιχλα που το δουλεψα καποιες φορες φετος ηταν απιθανο.
πολυ ωραιες συγκεντρωσης με 2 ** τσοκ και φοβερα σκοτωματα σε μακρινες αποστασης
και τα πουλια ξερα.
Α δουλευει ετσι και τωρα στην εναρξη θα ειναι super για τις ΤΡΥΓΩΝΕΣ.