Παρακαλω τα χαπια μου. Οπλο κοσμημα και κυνηγι. Υπομουνι 2 μηνακια εμειναν
Παρακαλω τα χαπια μου. Οπλο κοσμημα και κυνηγι. Υπομουνι 2 μηνακια εμειναν
Αυτο το μπενελλοτουφεκο ειναι παντος καιρου..Κρυο,λασπη,βροχη,αερας,ζεστη τιποτα δεν το τρομαζει..Οπλο κοσμημα
Το "πισω "φταίει για το αποτέλεσμα....Αυτο το μπενελλοτουφεκο ειναι παντος καιρου..Κρυο,λασπη,βροχη,αερας,ζεστη τιποτα δεν το τρομαζει..
Πιο "πισω" βρε Γιαννη??? .asking..asking..xm..xm. Πισω εχει κατι λιοσπορα...Το "πισω "φταίει για το αποτέλεσμα....
σταθερη αξια αλλα γι αυτο δεν τ ακους. πανακριβαΠαυλο το ΜΒ32 παντως δεν ειναι για εναρξη. το θελει το κρυο του. Το ΜΒ30 πεσι (μιας που τα Tordo 30 μας πουλησαν) το εριξα αλλα δεν με ενθουσιασε.
Απο περιεργεια τα ΔΟΡΚΑΣ neo velox ... τι συμπεριφορα εχουν? Θυμαμαι τα εριχαν ολοι πριν καμια 20-25 ετια ... ο πατερας μου κουτες εριχνε ...τωρα??? Δεν τα ακουω / διαβαζω κ απορω γιατι. Ειναι κ ακριβουτσικα
Μιας και τα ανέφερε ο Ευρπίδης αλήθεια σε τι τιμή τα βρίσκεται τα NSI Classica?
Πόσα γραμμάρια είναι αυτό; Αφού σας αρέσει τόσο, τι σημασία έχει η τιμή; Σε τρυγόνια θα το ρίξετε. Μακάρι να ήξερα πως υπάρχει περίπτωση να ρίξω 5-10 κουτιά σε τρυγόνια και δεν θα με ένοιαζε η τιμή.
32 γιωργο.ειναι το παλιο az20 αν θυμασαι γεμισμενο με c7 και συγκεντρωτηρα αποσπωμενου πατουΠόσα γραμμάρια είναι αυτό; Αφού σας αρέσει τόσο, τι σημασία έχει η τιμή; Σε τρυγόνια θα το ρίξετε. Μακάρι να ήξερα πως υπάρχει περίπτωση να ρίξω 5-10 κουτιά σε τρυγόνια και δεν θα με ένοιαζε η τιμή.