....να σου πω, από αυτό το είδος θα ήθελα και γω να βαρέσω....
Το έχω ρίξει εγώ σε περασματιαρικα τρυγονια κ σε παπια σε νούμερο 7 πριν καμία δεκαριά χρόνια... Βέβαια τότε δεν είχαν 22 αλλά κάπου 15 ευρώ... Μαλακό κ φονικοτατο είναι, σκοτώνε πολύ μακριά κ σωστά, αλλά με την τιμή που έχει τώρα δεν υπάρχει λόγος να το προτιμήσει κάποιος... Με τα χρόνια κατάλαβα ότι το τρυγονι δεν θέλει ακριβό φυσιγγια, ψυχραιμία κ χέρια θέλει... Είναι εύκολο στο σκαγι, δύσκολο στην σκοπευση...Θα σκασω να ρωτησω αν καποιος εχει δοκιμασει τα ασυμφορα remi dove στο κυνηγι αυτο...
Είναι εύκολο στο σκαγι, δύσκολο στην σκοπευση...
Μακάρι!Δεν ξερω... Εγω με βαση αυτα που ειδα και ακουω τα πραματα θα ναι πολυ καλα φετος πιστευω...
πολυ καλο το classic οντως!Μωρέ ας εμφανιστούν οι φαντομαδες και μια χαρα πέφτουν και με το δικαννακι με το lambro classic 8 αρακι που περίσσεψε απ τις τσίχλες!
Για πρωινες ωρες μιλατε, με ψυχρα και υγρασια? Γενικα φανταζπμαι ειναι δυνατα, με τεκναπολυ καλο το classic οντως!
S4n μαλακo φυσίγγι για δίκανναΓια πρωινες ωρες μιλατε, με ψυχρα και υγρασια? Γενικα φανταζπμαι ειναι δυνατα, με τεκνα
Και για καραμπίνες είναι πολύ καλό, απλά θέλει γενναία προσκοπευσηS4n μαλακo φυσίγγι για δίκαννα
Εμένα γι αυτό μου αρέσει, γενικώς τα πολύ γρήγορα φυσίγγια δε μου πάνε.Και για καραμπίνες είναι πολύ καλό, απλά θέλει γενναία προσκοπευση