Φυσίγγια για τρυγόνι

Θα σκασω να ρωτησω αν καποιος εχει δοκιμασει τα ασυμφορα remi dove στο κυνηγι αυτο...
Το έχω ρίξει εγώ σε περασματιαρικα τρυγονια κ σε παπια σε νούμερο 7 πριν καμία δεκαριά χρόνια... Βέβαια τότε δεν είχαν 22 αλλά κάπου 15 ευρώ... Μαλακό κ φονικοτατο είναι, σκοτώνε πολύ μακριά κ σωστά, αλλά με την τιμή που έχει τώρα δεν υπάρχει λόγος να το προτιμήσει κάποιος... Με τα χρόνια κατάλαβα ότι το τρυγονι δεν θέλει ακριβό φυσιγγια, ψυχραιμία κ χέρια θέλει... Είναι εύκολο στο σκαγι, δύσκολο στην σκοπευση... ;)

Μου είχε δώσει ένα παιδί κάποτε ένα κουτι,τιμή στα 15€ τότε..τα παλιά στο κλασσικό κιτρινοπρασινο κουτι..
Έριξε 3-4 αλλά δεν του άρεσαν λέει..έριξα κ εγώ 2-3(ανακρουση αεροβόλο..)αλλά λυπήθηκα να τα χαλάσω...
Μπορεί ομως κάποια στιγμή να τα ρίξω κ να κρατήσω δυο ίσα ίσα για την συλλογή μου..

Αρη ευχαριστω. Αν πεσει κανενα στα χερια μου θα το ρηξω σε κανα περιστερι... Υποθετω ειναι μισο προς ενα νουμερο πιο χοντρο?
Τεσπα την ερωτηση την εκανα στο θεμα που αφορα τα φυσιγγια για το θηραμα αυτο, επειδη τα φυσιγγια απο την εταιρια υποτιθεται προοριζονται για το θηραμα αυτο. Ουτε σκεψη δεν περνα προφανως να παρω κατι τετοιο

Χαλκιδική τρυγόνια είχε πριν δυο-τρεις βδομάδες με τα μεγάλα τα μπουρίνια που έκανε και γάμησε τον τόπο βροχές και αέρα τα τρυγόνια εξαφανίστηκαν να φανταστείτε ότι ήταν περισσότερα τα τρυγόνια από τα χελιδόνια αυτή τη στιγμή βλέπεις Ένα δω και ενα εκεί ... Τόσο χάλια που σε πιάνει περιέργεια μήπως ήταν το ίδιο .. τρυγόνια υπήρχαν και πολλά..
αυτή τη στιγμή μετρημένα στα δάχτυλα εύχομαι να μαζέψει

εμείς εδώ δεν έχουμε ηλιόσπορα τα τρυγόνια μαζεύονται στα θερισμένα σιτάρια από τη στιγμή γαμιέται στη βροχή το στάρι που έχει πέσει από την θεριστική μηχανή έχει ξαναφυτρώσει θα θερίσουν για δεύτερη φορά μέχρι το Σεπτέμβριο τι να φάνε τα καημένα χόρτο πράσινο.. φέτος θα έχει λαγούς εχει γεμισει ο τοπος λαγούς τους βλέπεις ανα
Τριάδα

Back