Πως σου φανηκαν τα υλικα που χρησιμοποιει παυλο;τα σκαγια ειναι σφαιρικα και γενικα η εικονα του
Πως σου φανηκαν τα υλικα που χρησιμοποιει παυλο;τα σκαγια ειναι σφαιρικα και γενικα η εικονα του
Παύλο πέρσι ειχα ανοίξει ενα και ειχα βαλει φωτογραφίες.Θα ψαξω να το βρω .Εχει σίγουρα αλλάξει συγκεντρωτήρα ,αλλά και πυρίτιδα ;
μια βοήθεια με τον συγκεντρωτήρα,είναι κάποιος LBRS ;
Ριξε καμια ιδεα..!!.xm.ανεμόμυλος η κατασταση με μερικα φυσίγγια , αλλα νταλων
Γιατι να μην ειναι Ηλια; Κακες πυριτιδες δεν υπαρχουν, υπαρχουν γομωσεις καλες και κακες.Η prima v ειναι καλη για τα περασματα του οκτωβρη;
Σε υγρασιες κανουν τιποτε,εχουν αιματα?.xm.Όπως και να έχει έχω και το tordo 30 που πέρυσι δεν έβγαινε από το όπλο στα τσιχλοκυνηγια.
αν θελεις την γνωμη μου αγορασε ένα ελληνικο φυσιγγι επωνυμο , μαθε τις προσκοπευσεις του , καιμην το ξανααλλαξεις , ελπιζω μετα από καποια χρονια να θυμασαι αυτό που σου εγραψαΑπευθυνομαι σε οσους κηνυγουν χρονια στους περισσοτερους δηλαδη , να προτεινετε ενα φυσιγγι δοκιμασμενο για κφυο υγρασια .xm.
Περσυ δουλεψα τα tordo πορτοκαλι ..και RC 32
Nsi sipe....εξαιρετικο στην υγρασια!με την μικρη εμπειρια που εχω!Απευθυνομαι σε οσους κηνυγουν χρονια στους περισσοτερους δηλαδη , να προτεινετε ενα φυσιγγι δοκιμασμενο για κφυο υγρασια .xm.
Στα μεσογεια που κυνηγισα φετος εχουμε πολυ υγρασια ιδιαιτερα πρωινες ωρες...
Καθε συμβουλη ειναι πολυτιμη !!!!αν θελεις την γνωμη μου αγορασε ένα ελληνικο φυσιγγι επωνυμο , μαθε τις προσκοπευσεις του , καιμην το ξανααλλαξεις , ελπιζω μετα από καποια χρονια να θυμασαι αυτό που σου εγραψα
Tordo32/euromix31/κουτουμανου 31&33.ρουμελιωτη 33/34.ολλα αυτα εινα εξαιρετικά στην υγρασίαΑπευθυνομαι σε οσους κηνυγουν χρονια στους περισσοτερους δηλαδη , να προτεινετε ενα φυσιγγι δοκιμασμενο για κφυο υγρασια .xm.
Στα μεσογεια που κυνηγισα φετος εχουμε πολυ υγρασια ιδιαιτερα πρωινες ωρες.
nsi sipe σε νο. 9 και 10.οσο κι αν ακουγεται περιεργο το 10αρι του στην υγρασια θεριζει. πολλα χρονια τωρα δεν τ αλλαζω. παντα υπαρχει καβαντζαΑπευθυνομαι σε οσους κηνυγουν χρονια στους περισσοτερους δηλαδη , να προτεινετε ενα φυσιγγι δοκιμασμενο για κφυο υγρασια .xm.
Στα μεσογεια που κυνηγισα φετος εχουμε πολυ υγρασια ιδιαιτερα πρωινες ωρες...
Συμφωνω με την προηποθεση ο κατασκευαστης να κραταει ιδια τα υλικα.αν θελεις την γνωμη μου αγορασε ένα ελληνικο φυσιγγι επωνυμο , μαθε τις προσκοπευσεις του , καιμην το ξανααλλαξεις , ελπιζω μετα από καποια χρονια να θυμασαι αυτό που σου εγραψα