εχω 10 κουτια αριστον 8αρια που περυσι καθομουνα και τα εβλεπα στο ντουλαπι. ελπιζω φετος να τελειωσουν
Φέτος θα έχουν πάρει τιμή να τα δώσεις να πάρεις 15 sportingεχω 10 κουτια αριστον 8αρια που περυσι καθομουνα και τα εβλεπα στο ντουλαπι. ελπιζω φετος να τελειωσουν
Αμεεεεεεεε στην επόμενη κάθοδο θα γίνει προμήθεια, δεν τα έχει και ετοιμοπαράδοτα ο μάστοραςΜου έχουν μείνει μια σακούλα Κένταυρος ν.8, θα φάνε ντουμάνι, τα καργάκια μια χαρά τα κατέβαζαν. Όταν τελειώσουν θα μου φέρει 2-3 κούτες Euromix ο Θεόφραστος από εκείνα τα φθηνά της Πάτρας ...
ωραιο φυσιγγι φιλε μου αλλα πολυ ακριβο πλεον. εδω 6,40 το οκ. ειχε ριξει πολλα το 687 οταν ηταν φτηνα. ναι τασο κι αυτο το εχω ριξει χεχεχεΦέτος θα δοκιμάσω τα ΟΚ της NSI και αν δω ότι δεν μου αρέσουν θα γυρίσω στα δοκιμασμένα lambro tordo 30. Όλα σε Νο 9.
ευρωμιξ εδω χανια 5,50 και 5,70 εως 5,90 το tordo το πορτοκαλι στο κιβωτιο ομωςΜε 5.70 εδω κάτω το lambro tordo 30gr και 5.90 τα euromix νιώθω καλυμμένος..
ευρωμιξ εδω χανια 5,50 και 5,70 εως 5,90 το tordo το πορτοκαλι στο κιβωτιο ομως
βρες και κανενα για κρυο και υγρασια. αν κυνηγησεις μονο με το δικανο κρατα το tordo το 30 απ ολα αυτα και βρες ενα για κρυο καιρο. αν κυνηγησεις τη 400 το πορτοκαλι το παει τρελα αλλα και παλι θες ενα για κρυο και υγρασια. το cheddite εξαιρετη επιλογη αλλα ποσο παει?νομιζω οτι τσουζει λιγοΠερσι δουλεψα τα tordo labro 32....φετος tordo 30gr.
euromix, και cheditte tordo !!
ακου κι αυτο. hit 30 γραμ. 5,50 ειτε κουτι ειτε κιβωτιοΚαλα Ευρυπιδη αφορολογητα τα εχετε στα Χανια?
Πουθενα αλλου τετοιες τιμες
Cheditte 6.70...... δεν κανουν για κρυα ?βρες και κανενα για κρυο και υγρασια. αν κυνηγησεις μονο με το δικανο κρατα το tordo το 30 απ ολα αυτα και βρες ενα για κρυο καιρο. αν κυνηγησεις τη 400 το πορτοκαλι το παει τρελα αλλα και παλι θες ενα για κρυο και υγρασια. το cheddite εξαιρετη επιλογη αλλα ποσο παει?νομιζω οτι τσουζει λιγο