Ποια τα αριστον;Σ ωραιος Τασαρα!
Ποια τα αριστον;Σ ωραιος Τασαρα!
Τα express32Ποια τα αριστον;
Δεν τα εχω δοκιμασει ποτε αυτα....τοσο καλα;σημερα εριξα τα gorilla τα κοκκινα....φοβερη διατρηση σαν φυσιγγι...Τα express32
Ουτε εγω τα εχω δοκιμασει αλλα ακουω κατα καιρους καλα σχολια οποτε θα δοκιμαστουν!τιμη των gorilla?τσουχτερη ε?Δεν τα εχω δοκιμασει ποτε αυτα....τοσο καλα;σημερα εριξα τα gorilla τα κοκκινα....φοβερη διατρηση σαν φυσιγγι...
Αστα...7,5€ οσο πηρα και τα superkill τα μαυρα τα 33,5 αυτο να δεις φυσιγγαρα...τα πηρα σε 7αρι αλλα τα βαζω φασσα και τσιχλαΟυτε εγω τα εχω δοκιμασει αλλα ακουω κατα καιρους καλα σχολια οποτε θα δοκιμαστουν!τιμη των gorilla?τσουχτερη ε?
Περυσι εγινε δοκιμη των super kill tsihla 33gr και ortuki(μεσοταπο για μαυρες) το πρωτο καλο το δευτερο οταν ζεστενε λιγο ηταν καλο πρωι πρωι ηταν για γαμους μονοΑστα...7,5€ οσο πηρα και τα superkill τα μαυρα τα 33,5 αυτο να δεις φυσιγγαρα...τα πηρα σε 7αρι αλλα τα βαζω φασσα και τσιχλα
Φιλε το tsihla παρα πολυ καλο καλα εμενα μου ταιριαζουν ολα του συγκεκριμενου απο τα sporting μεχρι τα μπλε τα 35αρια...βγαζει γρηγορα φυσιγγια!τα euromix που ετυχε να ριξω κανια δεκαρια σημερα καθαρα σκοτωματα αλλα μαλακο και λιγο πιο αργο φυσιγγακι απ οτι καταλαβα!Περυσι εγινε δοκιμη των super kill tsihla 33gr και ortuki(μεσοταπο για μαυρες) το πρωτο καλο το δευτερο οταν ζεστενε λιγο ηταν καλο πρωι πρωι ηταν για γαμους μονο
Euromix περσινά η φετινα?Φιλε το tsihla παρα πολυ καλο καλα εμενα μου ταιριαζουν ολα του συγκεκριμενου απο τα sporting μεχρι τα μπλε τα 35αρια...βγαζει γρηγορα φυσιγγια!τα euromix που ετυχε να ριξω κανια δεκαρια σημερα καθαρα σκοτωματα αλλα μαλακο και λιγο πιο αργο φυσιγγακι απ οτι καταλαβα!
Δεν ξερω απο αρτα τα πηρα προχτες!Euromix περσινά η φετινα?
Λευτερη μονο σε 9 αρια τα βγαζει; Σε τι τιμη τα βρισκεις;Εγώ φέτος ρίχνω με αυτά σε ν9 και πάνε πολύ καλά πρώτη φορά τα ρίχνω στο κυνήγι και μάλλον δεν θα τα ξανά αλλάξω! Πολύ καλή τιμή, ανακρουση μηδέν και πολύ ωραία σκοτωματα ακόμα και σε μεγάλες αποστάσεις! Τρυγονι τσιχλα με αυτά από εδώ και πέρα, οικονομικά και ελληνικά!!!
*με beretta 391teknys και kicks3*+μαμα3* και με τα 2 πάνε πολύ καλά!
Ηλία αυτή την εποχή δοκίμασε και το eco στα 31 γρ.Δεν τα εχω δοκιμασει ποτε αυτα....τοσο καλα;σημερα εριξα τα gorilla τα κοκκινα....φοβερη διατρηση σαν φυσιγγι...
Σε 8 και 9 τα βγαζει 90 ευρω τα 500 φυσιγγια χυμα σε κουτα με 3.5 ευρο ερχοντε θεσσαλονικη σε 2 μερες! Πολυ καλη εξυπηρέτηση απο το καταστημα και με τα μεταφορικα σχεδον 4,70 το κουτι! Δεν βλέπω καποιον λογο να ψαξω αλλο μιας και τα βολευτικα κιολας και δεν βρηκα και κατι ανάλογο σε τιμη..Λευτερη μονο σε 9 αρια τα βγαζει; Σε τι τιμη τα βρισκεις;
για αυτους τους λογους σκεφτομαι να τα προτιμησω μιας και στηριζουμε μια ελληνικη επιχειρηση που το αξιζει.. ειχα διαβασει και παλιοτερα για τα παιδια που το δοκιμασαν στο σκοπευτηριο αλλα θα ηθελα και την γνωμη απο καποιους που το δοκιμασαν στο κυνηγι.. απο οτι βλεπω θα τους δωσω μια ευκαιρια..Σε 8 και 9 τα βγαζει 90 ευρω τα 500 φυσιγγια χυμα σε κουτα με 3.5 ευρο ερχοντε θεσσαλονικη σε 2 μερες! Πολυ καλη εξυπηρέτηση απο το καταστημα και με τα μεταφορικα σχεδον 4,70 το κουτι! Δεν βλέπω καποιον λογο να ψαξω αλλο μιας και τα βολευτικα κιολας και δεν βρηκα και κατι ανάλογο σε τιμη..
Πολύ ωραία Μύρο!Έτοιμο το πρώτο κουτάκι τα τσιχλοφυσηγγα με C7 Νο 9,5! Ρελιαστα!
photo upload sitesupload gif from urlscreen capture tool
Ακριβώς!Πολύ ωραία Μύρο!
Προσεγμένο και ομοιόμορφο κλείσιμο...
Να φανταστώ η γνωστή του ''γνωστού'' συνταγή με C7 ρελιαστό στα 65 εκ. καλυκα...
Ετοιμα τα κουφετα!καλοφαγωταΈτοιμο το πρώτο κουτάκι τα τσιχλοφυσηγγα με C7 Νο 9,5! Ρελιαστα!
photo upload sitesupload gif from urlscreen capture tool
Μαζί θα τα δοκιμάσουμε Χάρη στην επόμενη!Μπραβο Μύρο!! Αναμένουμε δοκιμές!