το NSI gm3 είναι αισχρό
Το σεταπ ειναι χειμωνιατικο Τολι. Ειναι για πιο μετα
το NSI gm3 είναι αισχρό
μπα τασο. τα ξεπουπουλιασματα και τα αιματα ειναι ακομα χειροτερα το χειμωνα. παντα ητανε σφιχτο ισως επειδη το ριχνεις με στανταρ κανες να μην εχεις θεμα.Το καινούργιο nsi tordo το έχει σφίξει για τα καλά η εταιρια,καμιά σχέση με το παλιό.
Εγώ πάντως όσες φορές το έχω ρίξει από Δεκέμβρη κ μετά δεν είχα κανένα θεμα,σε ν8 και 9 θέριζαν.
Δοκιμάστε το όταν κρυώσει ο καιρός.
Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι είναι σκληρό φυσίγγι,Σκεφτείτε ότι με την 9200 αερίων 3,400γρ κ το ακούω.
Ξεχάστε το για δίκαννα και ίσως κ για αδρανειας..
Βρε Παυλο 16-18 βαθμούς είχε κ βοριά... έπρεπε να δουλέψειΤο σεταπ ειναι χειμωνιατικο Τολι. Ειναι για πιο μετα
παυλο ειναι πολυ χαλια φυσιγγι φιλε. το χαλασε τελειως η nsi.το συγκρινω με το παλιο gm3 fast που ητανε σε μπεζ πρασινο κουτι και ητανε σφαχτηρι σε ολους τους καιρους. καμμια σχεσηΤο σεταπ ειναι χειμωνιατικο Τολι. Ειναι για πιο μετα
Δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο,Παντα με 3* μαμά το ρίχνω.ουτε για αστείο στο δίκαννο..μπα τασο. τα ξεπουπουλιασματα και τα αιματα ειναι ακομα χειροτερα το χειμωνα. παντα ητανε σφιχτο ισως επειδη το ριχνεις με στανταρ κανες να μην εχεις θεμα.
Βρε Παυλο 16-18 βαθμούς είχε κ βοριά... έπρεπε να δουλέψει
οσον αφορα τα πορτοκαλι του λαμπρου εσφαξα ενα περυσινο κι ενα φετεινο μαζι με τον μπαρη μου και δεν ειδα αλλαγες. παντως μεχρι τωρα το φυσιγγι θεριζει σε νο. 9 ακομα και σε οριακες αποστασεις. θα δειξει η συνεχεια. παντως με 5.80 θα τσιμπησω μεχρι τα χριστουγεννα αλλο ενα κιβωτιακι για να ειμαι σιγουρος
παυλο εσφαλα συγγνωμη. και το περυσινο που μου εδωσε ο μπαρης μου αλλα και το φετεινο ηταν οπως ειπες εσυ gt και 686.παντως το φυσιγγι θεριζει. λες να το αλλαξε απι περυσι??? παντως βγαζει τουφεκιες φαρμακι προς το παρον
Ναι καπου εκει θελω να κυμαινονται,5 με 5,50 ευρω,δεν ψαχνω κατι εδω,ας ειναι και απο αλλου αρκει να μπορουν να τα στειλουν με μεταφορικη!Θα έλεγα κάτι σε 28γρ. αλλά δεν ξέρω εσύ εκεί τι μπορείς να βρεις. Π.χ. lambro sporting, καραμανίδης super kill. Επίσης, στην υγρασία δουλεύουν πολύ καλά s4 και sipe αλλά δεν ξέρω κάποιο φυσίγγι πολύ οικονομικό να σου πω. Εγώ βέβαια δεν είμαι κοντά στην αγορά καθότι γεμίζω. Σε τιμή 5-5,50 ευρώ να φανταστώ;
Ακόμα κ όταν ο συγκεντρωτηρας προσκρούσει κάπου είναι δύσκολο έως αδύνατον να κοπεί κάποιο αυτί..βρηκα κατω αρκετους συγκεντρωτηρες απο το φυσιγγι να λειπουν ειτε ολα τα αυτακια τους ειτε μερικα απο αυτα..
Καλησπερα στην παρεα,μετα απο μια εξοδο σε τσιχλοκοτσυφα με 18 πουλακια στο χερι και αλλα πολλα χαμενα απο απαισια φυσιγγια ηθελα να σας ρωτησω το εξης:Αρχικα εχει δοκιμασει καποιος τα nova club 32 του κυργια?(αυτα εριχνα σημερα στο κυνηγι) και στην συνεχεια εαν ειναι φυσιολογικο μετα την τουφεκια που βρηκα κατω αρκετους συγκεντρωτηρες απο το φυσιγγι να λειπουν ειτε ολα τα αυτακια τους ειτε μερικα απο αυτα..Ειναι φυσιολογικο?γιατι μεχρι σημερα οσα φυσιγγια και αν δοκιμασα τα αυτακια ολα ηταν ανεπαφα πανω στο συγκεντρωτηρα
Μετα την τουφεκια εγινε ετσι δεν ηταν ετσι εξαρχης!Ακόμα κ όταν ο συγκεντρωτηρας προσκρούσει κάπου είναι δύσκολο έως αδύνατον να κοπεί κάποιο αυτί..
Εγώ δει παρα παρα πολλούς συγκεντρωτηρες κ αυτό που λες δεν έχει τύχει να το συναντήσω..
Πολύ παράξενο...xm.
Αυτό το έχω μόνο σε διασπορεα guanandi και φυσικά είναι φυσιολογικό να συμβενει..
Σφαξε ένα φυσιγγι κ βάλε φωτο τον συγκεντρωτηρα να δούμε περί τίνος πρόκειται..Η ιδιογομωτες θα βοηθήσουν καλύτερα..
Ναι χρηστο εκει κραταει πουλακια!Μπράβο Νίκο Προς Μαρώνεια πήγες; Όπως σου είπε ο Τάσος μια φωτό θα βοηθούσε.