Το αντιθετο,το σαββατο δεν ειχε τιποτα μονο φασσες επεξαν αλλα μετα τις 9.30.Πανηγυρι εγινε την παρασκευη αλλα δεν μπορουσα να παω γιατι επαιζα με την φιλαρμονικη στην παρελαση(καθε χρονο τα ιδια)Το Σάββατο πρέπει να έγινε χαμός...
βρε καλα ειναι ...αλλα $7,6-7,8 ....εεεε παραειναι για τσιχλα ρε γμτΠαιδιά λάβετε υπόψιν σας τα φυσίγγια της B&P τα NIKE .
Ακαριαίες και καθαρές καρπώσεις , χωρίς αίματα .
Τα δοκίμασα πρωτη φορά το Σάββατο που είχα πάει για κυνήγι.
Τέλος για μένα τα eurpmix.
7 € από το Μπραχάμι τα πήρα.βρε καλα ειναι ...αλλα $7,6-7,8 ....εεεε παραειναι για τσιχλα ρε γμτ
με τις αλχημειες του δορκα διολου απιθανο. ξερω σιγουρα οτι ειναι 31 τωρα τι να πω5,60 τα Λάμπρο Τόρντο30 στο χωριό και 5,70 τα ΗΙΤ8, που πήρε ο πατέρας μου, για τα δεύτερα μου είπε ότι είναι 32γρ. πλέον ισχύει ή του είπανε μλκιες από το κατάστημα;
τα ΗΙΤ8 ειναι 30γρ σίγουρα.5,60 τα Λάμπρο Τόρντο30 στο χωριό και 5,70 τα ΗΙΤ8, που πήρε ο πατέρας μου, για τα δεύτερα μου είπε ότι είναι 32γρ. πλέον ισχύει ή του είπανε μλκιες από το κατάστημα;
Ευριπίδη το κουτί που ειχα πάρει εγώ είναι αυτό.με τις αλχημειες του δορκα διολου απιθανο. ξερω σιγουρα οτι ειναι 31 τωρα τι να πω
Like!!Αν ριχνεις ομως 3αριες στην καθε τσιχλα για να πεσει, δεν συμφερουν;
Πεστα Σταματη..αφου οι ποιο πολλοι ειστε ευχαριστημενοι με τα nsi sipe (οπως και εγω αλλωστε ) γιατι δεν ριχνετε αυτα να ξεμπερδευουμε ?
γιατι απλα τωρα δεν κανουνε. εχει πολυ ζεστη ακομααφου οι ποιο πολλοι ειστε ευχαριστημενοι με τα nsi sipe (οπως και εγω αλλωστε ) γιατι δεν ριχνετε αυτα να ξεμπερδευουμε ?
γιατι απλα τωρα δεν κανουνε. εχει πολυ ζεστη ακομα
Παιδιά λάβετε υπόψιν σας τα φυσίγγια της B&P τα NIKE .
Ακαριαίες και καθαρές καρπώσεις , χωρίς αίματα .
Τα δοκίμασα πρωτη φορά το Σάββατο που είχα πάει για κυνήγι.
Τέλος για μένα τα eurpmix.