Victor επαρκη στοιχεία εδινε και το παλιο sporting, επαρκη δινει και το φετινό. Στην πραξη αλλα φαινονται ομως. Καμια φορα η θεωρία απο την πραξη εχουν χασμαΠαντως, μου φαινεται περιεργο. Ο Ναυπλιωτης εχει και βλητικο σταθμο, δε γεμιζει ετσι. Αν ηταν ανεπαρκη δε θα φαινοταν στα αποτελεσματα στο βλητικο σταθμο;
Για δοκιμασε τα κιλλ τα κοκκινα 32 γραμμαρια.σταθερο τσοκ * φιλιππα
Εμενα γιατι δεν μου πηρες;tsihla ειχε;Καλη χρονια σε ολους.Μολις επεστρεψα απο τον παρδαλακη.6 ευρω εχει τα τελευταία kill κοκκινα και μετα πανε στα 6.50 μου ειπε.μια κουτα ειχε και πηρα τα 5 κουτακια εγω
Υπολογιζα να σε δω εκει βασικα!χαχαχα!νομιζω οχι δεν ειχε.μονο τα ορτυκι νομιζω.αν θες να παρεις τρεχα γτ εχει λιγα ακομα kill κοκκινα σε 8αρια και 3 σε 7αριαΕμενα γιατι δεν μου πηρες;tsihla ειχε;
Καλησπέρα παιδιά,Καλη χρονια σε ολους.Μολις επεστρεψα απο τον παρδαλακη.6 ευρω εχει τα τελευταία kill κοκκινα και μετα πανε στα 6.50 μου ειπε.μια κουτα ειχε και πηρα τα 5 κουτακια εγω
Καλησπέρα εγω τον πήρα στις 12 και ειπε δεν είχε γρρρρρρΚαλη χρονια σε ολους.Μολις επεστρεψα απο τον παρδαλακη.6 ευρω εχει τα τελευταία kill κοκκινα και μετα πανε στα 6.50 μου ειπε.μια κουτα ειχε και πηρα τα 5 κουτακια εγω
1 παρα πηγα.ειχε τα kill σε 8αρια.συγκεκριμενα πρεπει να ειχε ακομα 6-7 κουτια 8αρια.και 3 κουτακια 7αρια οπως ειπα παραπανω.τα tsihla νομιζω δεν ειχε.Οποιος θελει tsihla και τον βολευει πρεπει να εχει πριν τον προαστιακο των ανω λιοσιων δεξια.λιγο πριν περασεις την γεφυρα απο κατω.θυμαμαι τα ειχε 5.50 τωρα δεν ξερωΚαλησπέρα εγω τον πήρα στις 12 και ειπε δεν είχε γρρρρρρ
Λουκά είχε αλλα ;;; να παω το απόγευμα ;;;
Παντός κατι γίνεται γιατι πήρα τηλ στον ενα 6.70 στον άλλο 6.50 πάντα για το τσίχλα μιλάω ,........ μάλλον κατι δεν παει καλα .....,
Αφου πηγαν τοσο ακριβα αυτα θα το γυρισω παλι στα mb32....νομιζω πως υπερβαλουν λιγο οι κυριοι!κανα κυνηγι θα παμε;Υπολογιζα να σε δω εκει βασικα!χαχαχα!νομιζω οχι δεν ειχε.μονο τα ορτυκι νομιζω.αν θες να παρεις τρεχα γτ εχει λιγα ακομα kill κοκκινα σε 8αρια και 3 σε 7αρια
Δεν εχει μόλις μίλησαΠαρτε ενα τηλ οσοι ψαχνεται τα tsihla εδω
210 2383329
Λεωφ φυλης 8.φερνει φουλ καραμανιδη
Ηλια 16 με 20 εχω αδεια.κανονιζουμε τοτε αν μπορεις...Αφου πηγαν τοσο ακριβα αυτα θα το γυρισω παλι στα mb32....νομιζω πως υπερβαλουν λιγο οι κυριοι!κανα κυνηγι θα παμε;
Ελεος.ειλικρινα απο αυτο τα μαγαζι επαιρναν ολα τα φυσιγγια εκτος των super kill.τι εγινε τα σκουπισαν και αυτα?.xm.Δεν εχει μόλις μίλησα
Και περιμένουν αύριο μεθαύριο με καινουρια τιμή
Και να είχαν θα τα έδιναν ;;; λέω εγω τωρα