Ξερεις αν στελνει επαρχια; Με 5.10 συμφερειΑπο τον τουρη με την ταυτοτητα τη σκοπευτικη!
Ξερεις αν στελνει επαρχια; Με 5.10 συμφερειΑπο τον τουρη με την ταυτοτητα τη σκοπευτικη!
Δεν νομοζω βικτωρα,αλλα θα ρωτησω την επομενη φορα που θα παω να παρω!Ξερεις αν στελνει επαρχια; Με 5.10 συμφερει
Τα κόκκινα για μένα ειναι τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής σε σύγκριση και με άλλες μάρκες δυνατό συγκεντρωτικό φυσίγγιτα ασπρα και τα κοκκινα θα τα δοκιμαζα ευχαριστως
ποσο τα εχει ρε φιλε εχουμε εικονα .?Τα κόκκινα για μένα ειναι τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής σε σύγκριση και με άλλες μάρκες δυνατό συγκεντρωτικό φυσίγγι
Ευριπίδη εγω πλεον ψαχνομαι για αλλου.εγω φταιω τωρα να μην ξαναπαρω φυσιγγια του ναυπλιωτη?2 χρονια τωρα το tordo 6 ευρα και 5,80 στο κιβωτιο. τωρα ξαφνικα 6,50 και 6,10.του χρονου αν δεν εχει τσιχλες θα τις ξαναριξουν τις τιμες???
Βαρεσε πιστολι...Παιδια αν θυμαστε το 2004 που ηταν φοβερη χρονια γινονταν τα ιδια. Ανεβασμα τιμων κλπ.χαρακτηριστικο παραδειγμα ο στοκας με τα max 30gr και max 32gr ο οποιος και τα αυξησε και επειδη ειχε μεγαλη καταναλωση στο τελος Γεν-Φεβ τα γεμιζε με οτι να ναι....και τα αποτελεσματα ειναι γνωστα.....
Πέθανε απ οτι ξέρωΒαρεσε πιστολι...
Τα τελευταια χρονια πριν κλεισει οριστικα ηταν κρανιου τοπος....Πέθανε απ οτι ξέρω
Εννοω οτι δεν εκοβαν καθολου...μονο για τα πανηγυρια ηταν...Βαρεσε πιστολι...
Τα κόκκινα τα έριχνα κι εγώ παρά πολύ καλό φυσίγγι .Τα κόκκινα για μένα ειναι τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής σε σύγκριση και με άλλες μάρκες δυνατό συγκεντρωτικό φυσίγγι
Καλα εκανεςΤα κόκκινα τα έριχνα κι εγώ παρά πολύ καλό φυσίγγι .
Πήγα όμως μια φορά πριν τρία χρόνια να πάρω κιβώτιο των 20 κουτιών, και όταν του είπα ποια είναι η τιμή, μου λέει η ίδια.
Δηλαδή του λέω είτε ένα κουτί πάρω είτε είκοσι η τιμή είναι ίδια ;;;
Ναι μου λέει.
Έφυγα και δεν ξαναπατησα.
Μέχρι πέρυσι έριχνα euromix. Φέτος tordo cheditte και mb32.
Προσωπικά πήρα δυο κουτάκια απο κατι καινουρια μιξ που εχει 6.20