Απο τον παρδαλακη τα πηρα στο αιγαλεω...απλα δεν το εγραψα για να μην θεωρει δηθεν διαφημιση!Ηλία αν επιτρέπεται απο που τα πήρες ;;;
Απο τον παρδαλακη τα πηρα στο αιγαλεω...απλα δεν το εγραψα για να μην θεωρει δηθεν διαφημιση!
Μανο ετσι το βλεπω και εγω αλλα μην τυχει και μπλεξουμε με κανενα περιεργο,αν και οσα παιδια απο δω μεσα μιλαω δεν μου εχουν δωσει ποτε τετοια εντυπωση!Ηλία αυτο ειναι ενημέρωση, ταπεινή μου γνώμη και οχι διαφήμιση!
Δεν υπαρχει θεμα διαφημισης..μια παρεα ημαστε κ συζηταμε τα παντα..ουτε συμφερον εχουμε να διαφημισουμε καποιον ...οι καλοι πρεπει να ανταμειβονταιΑπο τον παρδαλακη τα πηρα στο αιγαλεω...απλα δεν το εγραψα για να μην θεωρει δηθεν διαφημιση!
Καλησπέρα η εγχείρηση πέτυχε πιστεύωΣε παρακαλω φιλε μου μπορεις να σφαξεις ενα κοκκινο φυσιγγι και να δεις τι χρωμα ταπα εχει μεσα;
Comando;;; δηλ τα j&b commando ή ειναι άλλα?Αν επιτρεπεται που εχουν 5.5 ευρω?Γινονται αποστολες επαρχια?σήμερα τα Τρίμμης Comando για άλλη μια φορά έδειξαν τα δόντια τους και τα είδα ακόμα καλύτερα από τα περσινά,,,,,το κουτάκι στα €5.5 ίδια συνταγή με μόνη αλλαγή στο καψούλι από 686 σε 688
Δημητρη τα περσινά, δεν καταλαβαιναν ούτε απο υγρασιες, ουτε απο κρυο ουτε και απο τα δυο μαζι. Φετος υπηρχαν μερες που τα πουλιά καταβαλλονταν καλα αλλα παρα πολλες μερες ζωντανα και στο αιμα. Ειδα πουλί να τρωει δυο απανωτες γρηγορες τουφεκιες και να πεφτει ζωντανό. Δε ξερω αν αλλαξε μπαρουτι κτλ, η συμπεριφορα του στις καιρικες μεταβολες ΣΙΓΟΥΡΑ αλλαξε. Παντως εχει γινει και αλλαγη στη συσκευασία. Αυτα εννοω εγω φετεινα.τι αλλαξε?εγω αυτα ριχνω κ περσι κ φετος κ δεν ειδα διαφορα
Comando;;; δηλ τα j&b commando ή ειναι άλλα?Αν επιτρεπεται που εχουν 5.5 ευρω?Γινονται αποστολες επαρχια?
Α1 πυριτιδα λοιπον με τον ιδιο συγκεντρωτηρα τπν πρασσινο......[/url]windows screenshot[/IMG]
Καλησπέρα η εγχείρηση πέτυχε πιστεύω
Πράσινο συγκεντρωτιρα πράσινο μπαρούτι σε τετραγωνάκια
εμενα δεν μ αρεσουνΞερει κανεις για τα λαμπρο 32γρ BRAVO....τα εχει ο καλκατζακος αλλα στο σαιτ της λαμπρο δεν τα εχει που κοιταξα
τα εριξα προχθες στους -1 και ητανε θανατηφορα πολυ γρηγορα και συγκεντρωτικα. καιρος χωρις υγρασια.τα εριξα και την επομενη μερα στους 2 βαθμους παλι τα ιδια αποτελεσματα παντα σε νο. 9 και σημερα τ απογευμα φορτωσα. τα εριξα και τις 2 μερες με δικανοΚαλη χρονια παιδια.....εχει δοκιμασει καποιος τα saga 32gr?