Μάκης
Banned
Ναι εγω πυρενη δεν εχω προλάβει αλλα έλεγαν οτι ειχε πολυ καλα φυσιγγια ! Εδω στο μαρουσι πλέον δεν έχουμε και άλλο μαγαζι με φυσιγγια !
είναι στο ίδιο σημείο το μαγαζί Βαγγέλη;;;;
Ναι εγω πυρενη δεν εχω προλάβει αλλα έλεγαν οτι ειχε πολυ καλα φυσιγγια ! Εδω στο μαρουσι πλέον δεν έχουμε και άλλο μαγαζι με φυσιγγια !
Εγώ πάω σε ποιο χοντρά σκάγια! Και μάλιστα πολλές φορές πέφτω σε γραμμάρια...Όταν μειώνεται η θερμοκρασία και αυξάνεται η υγρασία (παράδειγμα κυνηγότοπου : λίμνη πλαστήρα ) δεν θα ήταν καλύτερα ένα φυσίγγι στα 34γρ ;;
Ναι εκει διπλα στην πλατεία ηρώων
είναι στο ίδιο σημείο το μαγαζί Βαγγέλη;;;;
ευχαριστώΝαι εκει διπλα στην πλατεία ηρώων
Όταν μειώνεται η θερμοκρασία και αυξάνεται η υγρασία (παράδειγμα κυνηγότοπου : λίμνη πλαστήρα ) δεν θα ήταν καλύτερα ένα φυσίγγι στα 34γρ ;;
Όταν μειώνεται η θερμοκρασία και αυξάνεται η υγρασία (παράδειγμα κυνηγότοπου : λίμνη πλαστήρα ) δεν θα ήταν καλύτερα ένα φυσίγγι στα 34γρ ;;
Αυτη ειναι η πργαματικοτητα Παυλο... Γι αυτο σε μερικες τετοιες περιπτωσεις πολλες φορες συμφερει να στρεφεσαι κ σε τοπικους κατασκευαστες που διακινουν μικροτερες ποσοτητες φυσιγγιων αλλα σε πολλες περιπτωσεις ενδιαφερονται περισσοτερο για το γοητρο παρα για το κερδος κ φορτωνουν λιγο παραπονω τα φυσιγγια τους...
σε εκτός έδρας κυνήγι παίρνω πάντα 6-8 κουτιά φυσίγγια ανάλογα τον καιρό και τις πληροφορίεςΕγώ θα ήθελα να ρωτήσω ,με ποσα κουτια ξεκινάτε για ενα τσιχλοκυνηγι,και ειναι συνήθως τα ιδια η διαφορετικές εταιρίες! ;Σκέφτομαι απο τα γραφόμενα οτι οσο κ αν εμπιστεύεσαι ενα φυσιγγι πρεπει ν εχεις μαζι κ την δεύτερη επιλογή για την μέρα που θα εχει πουλια κ το φυσιγγι θα σε ξενερώνει!
Χαχα σαν να με βλέπω αλλά ευτυχώς δεν έχω καφέ στο χέρι εγώ. Ε εντάξει μια χαρά είσαι τότε. Εγώ πάντως ποτέ δεν έχω ξεμείνει από φυσίγγια, τι δεν έχω ξεμείνει ούτε στα μισά δεν έχω φτάσει αλλά και πάλι το βαλιτσάκι το γεμίζω...Όχι πανω μ 7-8 κουτια στο βαλιτσάκι στο αμαξι το κουβαλιμα ειναι απο το σπιτι πρωι πρωι με την τσίμπλα στο κατι ,που με 2 χερια πρεπει ν κουβαλάς καφε οπλο μπουφάν φυσιγγια κλπ μεχρι το αμαξι ! Και ολα αυτα χωρις σηκώσεις και την πολυκατοικία στο πόδι!