Πανούτσο για πες μας με πόσα κουτιά έρχεσαι για τσίχλες;
.xm..xm..xm.Πανούτσο για πες μας με πόσα κουτιά έρχεσαι για τσίχλες;
.xm.Αξιοπεριεργον...Γιώργο δοκίμασε σκοπευτικό σε 7,5 και θα με θυμηθείς..Οχι μονό ανταποκρίνονται αλλά και με το παραπάνω..Μια χρονιά μου χε πει ενας μπάρμπας οτι κάποιοι ρίχναν 32 και 34 gr στις τσαρτσάρες και δεν πέρναν πουλιά ενώ κάποιοι άλλοι δίπλα τις είχαν σακατέψει..Στο τέλος του κυνηγιού πήγαν να ρωτήσουν τι φυσίγγια δούλευαν και είχαν τέτοια αποτελέσματα..Η απάντηση ήταν 2αρι τσοκ και 7,5 νούμερο φυσίγγια sporting..
Καλησπέρα σε όλους.
Ψάχνω φυσίγγια από 30 έως 34 γραμμάρια,τα οποία να βγαίνουν και σε νούμερο 7,5.
Θέλω το συγκεκριμένο νούμερο σκαγιών για τις μεγάλες τσίχλες.
Ξέρω ότι υπάρχουν τα NSI Classica και τα Mygra Tortora αλλά είναι ακριβά.
Βέβαια υπάρχουν και τα Sporting διαφόρων εταιριών,αλλά διστάζω να τα χρησιμοποιήσω.
Έχετε υπόψιν σας κάποιο τέτοιο φυσίγγι;
Και κάτι άλλο...Μπορούν τα ανταποκριθούν τα φυσίγγια του Sporting στις καιρικές συνθήκες που συναντάμε στον βιότοπο των μεγάλων τσιχλών;
Ελληνικό φυσίγγι σε 7αρι αντιστοιχεί σε 7μιση εισαγωγής αν θυμάμαι καλάΠήρα σήμερα για να δοκιμάσω τα Imperial στα 28 γραμμάρια.
Δεν είχε όμως σε 7,5 και έτσι πήρα οχτάρι...
Θα πρέπει να φέρω από Αθήνα....xm.
Οχι κατα αναγκη Μακη, αναλογα με την χωρα προελευσης κυριως...Ελληνικό φυσίγγι σε 7αρι αντιστοιχεί σε 7μιση εισαγωγής αν θυμάμαι καλά
Παύλο εγώ θα σου πω για τις πολύ κακές αποδόσεις απο το φυσίγγια που εμπιστεύομαι χρόνια, το RC32.Ποια απο τα φυσιγγια σας ειχαν την καλυτερη αποδοση στις τσιχλες τις μερες με παγωνια και χιονι?
Μακη, ιδιογομωση η εμπορικα?φυσίγγια με sipe και gm3
Ποια απο τα φυσιγγια σας ειχαν την καλυτερη αποδοση στις τσιχλες τις μερες με παγωνια και χιονι?